Derfor ser gutta på pupper

Det er ikke bare for sexen sin skyld gutta ser på pupper. Noen ganger er det bare en trygghet.

Publisert Oppdatert

Egentlig er de forbeholdt babyer, men det er menn som ender opp med å leke med dem. Spørsmålet er blitt stilt uttallige ganger, men det er ikke alltid like lett å få et klokt svar på hvorfor det er så stas.

Roer ned
Det amerikanske nettstedet Askmen.com har tatt saken i egne hender og stilt guttene til veggs. Og svarene kan muligens overraske deg noe.

Skal vi tro nettstedet er en av grunnene at pupper roer guttene ned. I en verden full av hardt arbeid, krangling og stress, er puppene helt motsatt. De er myke, gode å ligge inntil, og de truer ikke guttene på noen som helst måte.

Fruktbar og feminin
En annen årsak til at gutta liker pupper, er at de er et symbol på fruktbarhet. Uansett størrelse er puppene et tegn på femininitet, og at hun kan bringe slekten hans videre.

Ifølge Charles Darwin og hans teorier velger vi partnere ut i fra hva vi ser på som friskt og i stand til å reprodusere. Og selv om kvinner ikke føder like mange barn i dag som det de gjorde for en stund tilbake, er instinktet til de fleste fortsatt å se etter en partner de kan skape en familie sammen med.

Opphissende
Når det kommer til menn og bryster kommer vi ikke utenom det faktum at pupper er en nøkkel for å få kvinner opphisset. Finner kvinnen den perfekte elsker, er det hundre prosent sikkert at han vet hvordan han skal bruke puppene for å få henne opphisset.

Og siden gutta vet at bare de klarer å hanskes med kvinnens to fordeler, blir puppene plutselig interessante. Klarer de det derimot ikke, kan det hende de får døra i bakhodet på vei ut.

Sansen for det visuelle
I motsetning til kvinner som kan lese en erotisk novelle for å bli opphisset, er de fleste menn avhengig av det visuelle. Derfor er pupper et godt virkemiddel når kvinner skal bruke kroppen til å tiltrekke seg det motsatte kjønn.

Menn blir ofte beskyldt for å snakke mer til kvinners bryster enn til ansiktet og det ser ut til at det kan være svært vanskelig for menn å holde øynene borte. Men det er kanskje ikke så rart når kvinner bruker så lang tid på vorspiel til å finne ut hvilken topp som gir oss penest pupper. Og andres pupper, ja de kikker jo til og med jentene på. Kanskje ikke noe rart at gutta blir fascinert?

Så neste gang dere kvinner merker at guttene kikker på puppene deres, så husk at det kan hende han bare ser en trygghet i dem. Det er ikke sikkert det er så sexfiksert som dere tror.

Artikkelen er hentet fra DetNye.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning