BRUDEKJOLETRENDER

De 10 største brudekjoletrendene for 2017

Brudekjolene for 2017 er snart å finne i brudesalonger over hele landet. I mellomtiden gir vi deg en smakebit av hva 2017 har å by på.

Publisert Oppdatert

Dype utringninger, store sløyfer og bare skuldre! Det er bare noe av hva vi fant på catwalken for 2017. Selv om disse trendene er litt mye for de fleste av oss, kan vi likevel la oss inspirere!

Her er neste års kjoletrender:

SLØYFER

Sløyfer har kommet og gått i trendbildet i alle år, og vi har sett det ved tidlgiere sesonger. I år er sløyfene derimot enda større, og kjolene renere og enklere. Dette gjør at sløyfene står mer i fokus og kommer til sin rett. Vi har lagt merke til de rene linjene og klassiske silhuettene. En sløyfe er med på å fremheve midjen og gir en hver enkelkjole det lille ekstra.

DYP UTRINGNING

2017 byr på enda flere sexy kjoler enn hva vi har sett ved tidligere sesonger. Den dype er ikke en nyhet i trendbildet, men for 2017 ser vi at så og si alle de store designerne har kastet seg på trenden. Kjolene for neste år er enkle, men allikevel sexy.

BUKSEDRESS

Dropp smykker og annet tilbehør til denne looken. Det kan fort bli for mye. Utringningen er et smykke i seg selv.
Dropp smykker og annet tilbehør til denne looken. Det kan fort bli for mye. Utringningen er et smykke i seg selv.

Er du virkelig på jakt etter noe utenom det vanlige? Eller føler du deg kanskje ikke helt komfortabel i en kjole? Da er buksedressen noe for deg. Selv om det ikke er en brudekjole, betyr ikke det at den ikke kan ha blonder og tyll. Buksedressen er like mye en hit i år som den ser ut til å bli neste år.

UNDERTØY-INSPIRERT

En stadig større trend på catwalken er undertøy-inspirerte brudekjoler. Kjolene skal være frekke og sexy som undertøy, samtidig som de er romantiske og sarte. Flere av designerhusene har laget brudekjoler hvor de benytter seg av korsetter eller transparente stoffer som gir denne looken.

3D-BLOMSTER

Vi så det for fullt på catwalken i fjor, og i 2016 har det florert av brudekjoler med blomster. Vi elsker denne trenden og det ser heldigvis ikke ut som den forsvinner med det første. Blonder og blomstermotiv har alltid vært en klassiker hos de store designerne, men for 2017 og i år ser vi at blomstene kommer enda mer frem ved hjelp av 3d-teknikk.

BARE LEGGER

På catwalken for 2016 så vi mange korte kjoler, for 2017 skal det derimot ikke være fullt så kort. Vi elsker denne trenden hvor kjolens skjørt er kortere foran på kjolen. En perfekt kjole for deg som ønsker å vise frem noen helt spesielle sko.

ROSA

Vi har sett det både i fjor og tidligere år, og denne trenden er kommet for å bli. Enda flere designere har i år kastet seg på trenden med fargede kreasjoner. Og for 2017 skal det være rosa i alle tenkelige nyanser.

BARE SKULDRE

Er du lei den tradisjonelle tubekjolen er kanskje denne trenden noe for deg. Vise skuldrene på en elegant og sofistikert måte.

LANGE ERMER

Lange ermer vil alltid være en klassiker, og så og si alle de store designerne har innslag av dette i hver sesong. 2017 er intet unntak!

TRANSPARENTE BLONDER

Vi har sett det på catwalken i et par år nå. Transparente stoffer som gjør at blondene kommer enda bedre frem på huden. Før var ofte tyllet som er brukt sammen med blondene farget hvitt, men nå er stoffet altså hudfarget, noe som gir den helt spesielle looken.

 

Se alle våre favoritter her.

STORT BRUDEKJOLEGALLERI

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning