- Bryr oss ikke om valentinsdagen

De gamle er eldst. Les hvordan Frank og Anita har holdt ut med hverandre i 79 år.

Hemmeligheten bak et snart 80 år gammelt ekteskap, er å bruke mye tid sammen, sier Frank og Anita Milford. De vet hva de snakker om.
Hemmeligheten bak et snart 80 år gammelt ekteskap, er å bruke mye tid sammen, sier Frank og Anita Milford. De vet hva de snakker om.
Publisert Oppdatert

Det britiske paret Frank og Anita Milford giftet seg 26. mai 1928, og feirer snart sin 79. bryllupsdag.

Bruker tid
99 år gamle Frank, som er pensjonert fra jobben på havna, sier til avisa Daily Telegraph at litt av hemmeligheten bak et langt og lykkelig ekteskap, er å gjøre ting samen hver dag.

- Men vi lager ikke noe styr rundt valentinsdagen. Vi er kjærester hver dag, sier han.

- I dag holder ikke parene ut fordi de ikke tar nok tid med hverandre, og fordi de ikke har nok respekt for hverandre. Det handler om å gi og å ta, sier Anita.

Forelsket på dansegulvet
Frank og Anita falt i hverandres armer på en dansekveld arrangert av ungdomsforeningen YMCA i 1926, og giftet seg to år etterpå.

To ganger i uka går de på bingo sammen, og ofte drar de på besøk til barna Marie (77) og Frank (72). I tillegg har de nok å gjøre sammen med barnebarn og oldebarn.

Kan sette rekord
Nå ser det ut til at paret kan sette rekord med Storbritannias lengste ekteskap. Den tidligere rekorden eies av Percy og Florence Arrowsmith, som har vært gift i 80 år, skriver Ananova.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning