Bli en langdistanse-elsker

Gjennomsnittsmannen kommer etter fem til ti minutter. Over sytti prosent skulle ønske at de kunne holde lengre i senga. Her får du ti tips til hvordan du kan gjøre nettopp det.

Publisert Oppdatert
Over sytti prosent skulle ønske at de kunne holde lengre i senga. Her er noen gode tips til hvordan.
Over sytti prosent skulle ønske at de kunne holde lengre i senga. Her er noen gode tips til hvordan.

1. Onaner med en kvinnes orgasme i tankene, ikke din egen. Med andre ord må du bruke lang tid. Jobb deg til mållinjen, men ikke helt i havn. Hold ut i minst 15 minutter før du lar deg selv nå klimaks.

2. Onaner før du skal ha samleie. Hvis du har bygget opp spenning i lang tid før sex er du garantert tidlig sædavgang. Snik deg på badet for en testrunde før du hopper i høyet for alvor.

3. Lær deg å stoppe. Hvis du kjenner at du nærmer deg klimaks, stopp og gjør noe annet enn det du holder på med. Beveg penis annerledes, eller kjærtegn partneren på andre måter.

4. Kjør dobbelt. Skjem bort partneren din ved å be om en ny omgang etter dere har nådd klimaks. Etter en stund vil du også vare lengre i første runde.

5. Vær en gentleman. Hjelp partneren til orgasme først. På den måten tar du vekk noe av presset og spenningen som bidrar til tidlig sædavgang.

6. Bruk kondom. Det absolutt enkleste trikset for å holde lengre. Kondomet beskytter penis og fjerner noe av følsomheten som gjør at du kommer for tidlig.

7. La kvinnen ta kontroll. Med kvinnen på topp blir penis mindre stimulert. Be henne gjerne om å bevege seg langsomt og bruke god tid.

8. Gå på do før sex. En full urinblære kan faktisk presse på prostatakjertelen og stimulere til tidlig sædavgang.

9. Slapp av og pust dypt. Prøv å slappe av i setemuskler og lår. Spente muskler kan fremskynde orgasme.

10. Selvtillit. Ikke gå til køys med frykt for å komme tidlig. Ta det med ro og tenk igjennom hvilke teknikker du kan bruke for å holde lengre. Hvis du har tro på at du kan kontrollere orgasmen din kommer du til å klare det.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning