250.000 for å finne kone

Millionæren Tom Laing (32) har fått nok av å være singel. Nå har han ansatt en kvinne på heltid som skal finne drømmedama.

Ungkaren har prøvd det som er av nettjenester for å finne en kone. Nå tyr han til privat datehjelp.
Ungkaren har prøvd det som er av nettjenester for å finne en kone. Nå tyr han til privat datehjelp.
Publisert Oppdatert

Da britiske Tom Laing var 21, hadde han planlagt å være gift og ha barn innen han var 25. Da dette ikke skjedde, utsatte han sin egen frist til 30. Nå er han 32, og livredd for å være 50 før han får muligheten til å løpe rundt på fotballbanen med en smårolling.

- Jeg spytter ikke på fortauet, jeg holder døren oppe for folk, jeg kjøper blomster, nydelig undertøy - i rett størrelse - jeg er oppmerksom, følsom, sjenerøs og romantisk, reklamerer ungkaren i Daily Mail.

Giftekniv på heltid
For å få fortgang i sakene, har Tom Laing ansatt Clare Gillbanks for å skaffe ham en kone. Hun vil få 250.000 kroner det neste året for å jobbe med å finne drømmedama til Laing. Gillbanks jobber vanligvis med å arrangere selskaper for single.

- Hun skal lære meg om kvinner, for eksempel hva de forventer seg. I tillegg kan jeg henvende meg til henne for å få råd i konkrete situasjoner, som hva det riktige tidspunktet for å sende blomster er, eller når jeg skal ringe, sier Laing til Daily Mail.

Laing skal også ta timer hos profesjonelle datingrådgivere som skal lære ham om hvordan han skal oppføre seg når han er på date med en kvinne han liker.

Begynner å bli desperat
Tom Laing kan ikke beskyldes for å ha ligget på latsiden i forhold til å skaffe seg en kone. Da han rundet 30, registrerte han seg hos en rekke datingbyråer og singelklubber. Han fant imidlertid ut etter en stund at han hadde betalt ganske nøyaktig 250.000 kroner på registreringsavgifter og dater som ikke førte noe sted, så han droppet det.

Laing har i tillegg betalt profesjonelle giftekniver tusenvis av pund, men har bare endt opp med dyre dater med damer som ikke var rett for ham.

Han satte til og med inn en annonse i lokalavisa si, der han søkte etter en person som kunne arrangere stevnemøter for ham.

- En polsk fyr svarte på annonsen, og selv om han hadde en del ideer til hvem jeg kunne møte, virket det ikke som om han kjente noen som var rett for meg. Jeg ga ham likevel lønn for arbeidet, sier Laing.

Saken er hentet fra DetNye.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning