horoskop

Her er ditt kinesiske horoskop

2022 er Tigerens år. Er du rotte, hest eller slange? Her er det kinesiske horoskopet ditt

Pluss ikon
KINESISK HOROSKOP.
KINESISK HOROSKOP. Foto: Getty Images
Publisert

Her kan du lese hvilket dyr du er i det kinesiske horoskopet

Rotten

Rottens egenskaper: Du er en livlig og livsglad person, svært intelligent og populær. Du elsker livet og har forbausende lett for å få venner. Dine nærmeste trives i ditt selskap. På grunn av din intelligens og menneskekunnskap nyter du stor tillitt og blir ofte spurt om råd. Du liker å arbeide hardt og flittig for å nå dine mål. Samtidig er du uhyre original og slipper aldri opp for gode og spennende ideer.

Som Rotte er du meget observant og liker å notere ned hendelser som skjer rundt deg. Det er derfor ikke rart at mange store forfattere og journalister er født i dette tegnet. Du liker også arbeid som bringer deg i kontakt med andre mennesker og medier. Du er en problemløser. I enhver krisesituasjon vil du alltid kunne finne en utvei.

Du har stort sett god økonomisk sans og er glad i penger. Av og til kan du virke litt gjerrig, for du liker å holde på pengene dine. Du er av en samler, det er sjelden at du kaster noe.

Du vil få mange gode venner i løpet av ditt lange og begivenhetsrike liv. Vennskap og kjærlighet finner du best blant dem som er født i Oksens, Dragens, Slangens og Apens tegn. Du har et svært godt forhold til din nærmeste familie og gjør hva som helst for å glede dine kjære. Du usedvanlig trofast og lojal mot dine foreldre. Du blir ofte en god far eller mor for dine barn, og du har oftest en stor familie.

Den kvinnelige Rotten er utrolig sjarmerende og utadvendt, og deltar gjerne i en mengde forskjellige aktiviteter. Du er en dyktig vertinne og har mange beundrere. Du setter din egen familie meget høyt og gjør bestandig hva du kan for å gjøre det pent og hyggelig hjemme. Du er en god støtte for din partner og familie. Takket være din oppfinnsomhet, vennlighet og utholdenhet vil du finne deg vel til rette i et hvilket som helst yrke.

Selv om du virker utadvendt og omgjengelig, har du en tendens til å være mystisk og sky, du liker å ha visse hemmeligheter for deg selv. Med din begavelse og evne til å utnytte situasjoner, er det ingen tvil om at du kan nå langt i livet.

Slik er sommeren for Rotten:

Du kan regne med en deilig og fin sommer. Du må imidlertid være forsiktig med dine ressurser, du er enten veldig sjenerøs eller temmelig beregnende. Det vil oppstå en del små misforståelser innen familien denne periode, men du vil kunne rydde opp i disse misforståelsene. Du kan få til og med nye familietilskudd i løpet av denne fine sommeren. En Tiger jente født på denne tiden kommer til å gi deg store fornøyelser mange år frem i tid !

Oksen

Oksens egenskaper: Du er en iherdig og tålmodig person som liker å arbeide hardt. Du er metodisk i alt du gjør. Dessuten har du store lederegenskaper, og blir ofte beundret for dine faste og kompromissløse prinsipper. Du vet hva du vil ha i livet, og lar deg sjelden vippe av pinnen eller avspore når du først har bestemt deg for et mål.

Du er ansvarsfull og pliktoppfyllende, og flink til å benytte deg av de muligheter som byr seg. Som oftest er du stille og reservert, og holder tankene dine for deg selv. Du har ikke mange gode venner, men til gjengjeld er de vennene du har, meget lojale og trofaste mot deg. Selv setter du pris på din uavhengighet, og du foretrekker å gjøre ting på din egen måte fremfor å bli diktert av andre. Med andre ord, du liker å være sjefen selv.

Oksen er som regel meget rolig og fredelig av natur. Likevel kan du være fryktinngytende i ditt raseri, hvis du føler deg provosert og urettferdig behandlet. De farligste dyrene i den afrikanske jungelen er hverken tigrer eller løver, men de ville vannbøflene. Ditt raseri kan gjøre deg blind, men heldigvis tar det lang tid for deg å tenne skikkelig. Vanligvis får du det som du vil, men når du ikke gjør det, er du en dårlig taper. Du blir svært lei deg hvis du mislykkes.

Du er filosofisk anlagt, og liker å arbeide hardt. Latskap er roten til alt ondt etter din mening. Oksen er ikke særlig kjent for sin humoristiske sans, med mindre du er født i Tvillingenes tegn i det vestlige system, da kan du være kjempemorsom. Du er alvorlig, liker ikke nye påfunn og foretrekker det tradisjonelle. Hjemmet ditt er viktig for deg, og som regel har du sterke bånd til familien og dine nærmeste. Når du har etablert din egen familie, kan du være autoritær og streng. Du sørger for at hvert familiemedlem gjør sin del av hjemmets plikter. Når du først har fått deg et hjem og en jobb, er det sjelden du har behov for å flytte på deg. Du er også den fødte naturelsker og bonde. Du elsker å stelle i hagen og ferdes i naturen. Oftest foretrekker du å bo i landlige omgivelser fremfor i byen.

På grunn av din lojalitet og punktlighet vil du gjøre det bra i den karrieren du velger, forutsatt at du får lov til å handle på eget initiativ. Siden du ikke er særlig utadvendt, tar det deg lang tid før du føler deg så vel i andres nærvær slik at du kan etablere et nært vennskap. Du liker å gå langsomt frem som beiler, og er lojal og trofast mot din partner når du først har bestemt deg. Oksen passer best sammen med Slanger og Haner. Du kan også finne lykken hos en Hare, Drage eller Gris. Til og med hos Rotter, hvis du kan tolerere vedkommendes opportunistiske måte å være på. Du bør holde deg unna dem som er født i Hundens og Geitas tegn. Disse er så omskiftelige og følsomme i sin natur, at du vil synes at et forhold til dem kan bli for anstrengende.

Slik blir sommeren for Oksen:

Det blir en del fremgang i ditt arbeid og du kan glede deg til å motta en del hyggelige nyheter som kan forsterke din selvtillit. Her er det god helse og du vil få en smertefri tid i denne sommeren. Imidlertid må du ikke være altfor overoptimistisk idet du kan tape penger på noe du trodde at du kunne ha tjent mye på. Her gjelder det å holde et godt øye med dine forretningsmessige transaksjoner selv om det er sommerferie.

Tigeren

Tigerens egenskaper: Du er en spennende og modig person, med stor personlig utstråling og sjarm. Du har også meget bestemte meninger om ting og, besitter en sterk vilje. Du går løs på alt du gjør med en voldsom energi og entusiasme. Din pågåenhet hjelper deg frem i livet, men kan også skaffe deg uvenner og problemer hvis du ikke passer på. Som den originale tenker du er, er du proppfull av nye ideer eller full av begeistring og tiltakslyst overfor nye prosjekter.

Som Tiger elsker du spenning og utfordringer, og vil alltid være der hvor det skjer interessante ting. Du har ingenting imot å ta sjanser, men er heldigvis flink til å planlegge og vurdere en situasjon før du går i gang. Du er snarrådig og litt av en strateg. Det er svært sjelden du tar feil av en situasjon. Din utålmodige og rastløse natur kan dessverre være en hemsko i enkelte perioder av ditt liv. Selv om du ofte kaster deg helhjertet inn i et prosjekt, har du en tendens til å miste gløden hvis du finner noe som virker mer spennende. Det er meget viktig for deg å bygge opp din utholdenhet mens du er ung.

Du har mye jaktinstinkt i deg, og har som regel hellet med deg i det meste av det du gjør. Men hvis ikke alt går etter planen og blir slik du håpet, kan du lett bli forvirret og havne i dype depresjoner. Da tar det ofte lang tid før du er på bena igjen. Du kan også være en dårlig taper. Tidlig i livet vil du forsøke deg på mange forskjellige jobber, og du liker å flytte på deg.

Tigeren er en åpen og ærlig person, som hater hykleri og falskhet. Du er kjent for å gå rett på sak, og er ikke redd for å si din mening. Av og til kan du virke som en opprører – og det er du egentlig også. Spesielt liker du å sette ting på plass. Du tar gjerne opp kampen når du føler det er riktig, og slåss både for dine egne og andres rettigheter. Selv om dette kan føre til konflikter med andre mennesker, vil du aldri vike tilbake for det du mener er riktig.

Du er en person som liker å sitte i førersetet. Du er da også begavet med lederkvaliteter som gjør deg i stand til å styre en virksomhet med stø hånd. Gjennom hele livet liker du å beholde en viss uavhengighet i dine handlinger, og ikke være ansvarlig overfor noen andre enn deg selv. Du opptrer gjerne helt alene, og foretrekker å se på din suksess som ditt eget verk.

Selv om du er flink til å se muligheter og tjene gode penger, er du også flink til å bruke dem. For du er råflott og sjenerøs, både mot deg selv og dine nærmeste. Tigeren er svært opptatt av sitt rykte, og liker å være i begivenhetenes sentrum. Du er spesielt flink til å selge deg selv og skaffe deg publisitet, ikke bare for din egen skyld, men også for sakene du kjemper for.

Tigeren passer best sammen med Griser, Hunder og Hester, mens du bør unngå personer Slanger eller Aper. Du blir lett irritert på de rare påfunnene til Apen. Å velge en annen Tiger som partner byr også på noen vanskeligheter. Med en Drage vil du aldri få fred og ro i ditt hjem.

Den kvinnelige Tigeren er livlig og humoristisk. Du trives i selskap, og er en fantastisk vertinne når du selv har gjester. er Du kan være autoritær overfor dine barn, men du er en god mor og sørger for at barna dine ikke mangler noen ting.

Tigeren har mange flotte egenskaper, og med din personlige utstråling er det sjelden at du forbigås. Hvis du kan temme de urolige sidene ved deg, og bygge opp din tålmodighet, kan du komme langt og leve et godt og tilfredsstillende liv.

Slik blir sommeren for Tigeren:

En god sommer for deg selv om en del problemer som du møter vil kunne oppta mye av din tid. Forhandlinger, uoverensstemmelser hjemme og spenning på arbeid vil kunne få deg til å bli stresset opp skikkelig. Nå fortjener du en virkelig god ferie langt vekk hjemmefra selv om det vil koste flesk. Og videre bør du være forsiktig når du er ute og reiser, hvis ikke kan du risikere å miste en del personlige effekter underveis. Heldigvis er det ikke snakk om alvorlige katastrofer.

Haren

Harens egenskaper: Haren er kjent for sine dyder og sin anstendighet. Du svært snarrådig og lur, men du har gode manerer og setter pris på et stille og rolig liv uten mas. Du har ikke noe til overs for ubehageligheter og krangling, og prøver i det lengste å holde deg vekk fra det. Du er meget fredselskende, og har en behagelig innflytelse på dine omgivelser.

Du har mange interesser, og massevis av kunstnerisk talent i deg; spesielt har du sans for billedkunst, litteratur og musikk. Visst liker du å more deg også, og setter stor pris et godt måltid og samvær med din utvalgte. Du er rappkjeftet, og liker å diskutere med andre. Du er en person med mye medfølelse. Man kan alltid stole på at du er diskret, og flink til å holde på intime betroelser. Du liker å være på god fot med folk du omgås, og du er glad i mennesker.

Du jobber meget effektivt og med stor selvsikkerhet, og er flink til å planlegge og sette dine ideer ut i livet. Særlig er du dyktig med penger og forretninger, og snar til å vende enhver mulighet til din egen fordel. Samtidig liker du å ta det med ro, for det verste du vet er å ta raske og plutselige avgjørelser. Du vil helst bruke tid på dine egne prosjekter, for du liker å planlegge alt på forhånd. Stort sett er du samvittighetsfull i det meste av det du foretar deg. Fordi du er forsiktig og metodisk, kan du ofte gjøre det bra i det yrket du har valgt. Du utmerker deg i alle jobber som krever diplomati og kontaktskapende evner. Du svært lojal mot arbeidsgivere, og blir beundret for din integritet og din oppriktighet. Kommer du i en stilling hvor du får mye makt må du passe på, du kan lett bli autoritær og uberegnelig, Haren er meget glad i hjemmet sitt, og bruker ofte mye penger på vedlikehold og innredning. Du elsker nemlig komfort og luksus, og går ikke av veien å skaffe deg det beste utstyret som er å få.

Den kvinnelige Haren er vennlig og omtenksom. Du gjør alt som står i din makt for at dine nærmeste skal trives i ditt selskap. Du er bestandig flink til å utnytte tiden maksimalt, for du liker å drive med mange ting på en og samme tid. Du finner stor glede og kjærlighet med en Geit, Grise, Okse eller Hest. Du kan også komme godt ut av det med Apen, Dragen og en annen Hare. Men du må vurdere det meget nøye hvis du skulle finne på å slå følge med Rotten eller Hanen, for disse to er veldig kritiske og kranglevorne. Derfor vil du ha store problemer med å forstå dem når du er sammen med dem.

I Kina betyr Haren lykke og hell. Du får mye gjort uten altfor store anstrengelser. Du er snarrådig og begavet. Hvis du kan ta deg sammen og la arbeidet komme foran fornøyelser, kan du virkelig komme langt. Du vil få mange gode venner – og leve et langt og lykkelig liv.

Slik blir sommeren for Haren:

En utmerket sommer for deg som er Hare. Du kommer til å møte mange hjelpsomme mennesker som vil kunne hjelpe deg å komme frem i denne gunstige periode. Du vil ikke oppleve nevneverdige problemer, og du vil kunne styre deg vekk fra en del hindringer i denne tiden. Ingen sykdom eller plager i denne periode, en riktig behagelig og oppbyggende tid som du kan se frem imot.

Dragen

Dragens egenskaper: Du er sjarmerende, positiv og foretaksom. Du kjører ditt eget løp, og kan være egenrådig og autoritær. Andre kan finne deg tøff og lite samarbeidsvillig. Du setter pris på livets mange små gleder, men er også svært opptatt av status og glad i makt. Du er flink til å tjene penger, og vet å ta godt vare på det du har av eiendeler. Etter hvert vil du øke din formue. Du kan bli svært rik og velholden med tiden. Du vil trives med arbeid som har med mennesker å gjøre, men kan være svært manipulerende når det passer deg. Spesielt godt liker du å være på toppen av rangstigen, slik at du kan ha kontroll med det som foregår rundt deg.

Livet er herlig og spennende for Drager. Du møter ofte innflytelsesrike mennesker som gir deg støtte og velvilje. I forretninger er du skarp og velfundert, og du ser alltid de muligheter som finnes rundt deg. Dragen er et symbol på hell og lykke, og du tjener alltid på det du holder på med. Dine investeringer slår aldri feil. Hvis du ikke blir for grådig og egoistisk, kan du tjene store penger. Du er intelligent og takler som regel alle problemer som oppstår på en utmerket måte. Du er diplomatisk og vet hvordan du skal innrette deg i forhold til dine omgivelser.

Kjærlighet betyr også mye for deg, og du vil aldri ha problemer å kapre den som du har lyst på. Du er svært romantisk, og virker alltid tiltrekkende på det motsatte kjønn. Du er en mester i å flørte og sende ut de riktige signalene. Dine foreldre er snille mot deg, men de stiller ofte store krav til deg, nettopp fordi de har stor tro på deg. Mellom deg og dine søsken er det mye kjærlighet og forståelse. Du kvinnelige Drage er veldig glad i barn, og kan få mange barn hvis du vil. Dine barn kommer til å sette stor pris på deg som mor. Det å reise er en lidenskap for deg også, spesielt er du glad i god mat og fornøyelser. Å utforske nye steder er noe av det morsomste du vet, særlig når du har din partner ved din side. Din helse er robust og god, det er svært sjelden du blir syk. Dragen tåler det meste, og du kan se frem til et langt og lykkelig liv sammen med dem du er glad i.

Slik blir sommeren for Dragen:

En utmerket bra sommer for deg så sant du ikke stiller altfor store forventninger. Dine prosjekter både hjemme og ute vil gå frem slik som du vil, men du må gjerne yte mer for å få enda bedre resultater. Din finansielle situasjon kan bli veldig bra, særlig i slutten av sommeren. Imidlertid bør du prøve å unngå en del unødige helsemessige plager, ta godt på deg, for du har en tendens til å forsømme litt av det. Dine nærmeste kommer til å sette stor pris på den oppmerksomhet du viser.

Slangen

Slangens egenskaper: Du er skarp, intelligent og arbeider planmessig. Du kan virke selvgod og egoistisk. Det er lurt å tenke på andre også, ikke bare på deg selv. Du er din egen lykkes smed, og gjør store anstrengelser for å komme deg frem i livet. Du får sjelden problemer med kjærligheten, og er alltid i fokus når det gjelder det motsatte kjønn. Du jobber best på din egen måte. Du er flink med penger og dine ressurser, derfor kan du bli rik med tiden.

Du er en god administrator, flink til å sette planene dine ut i livet. Siden du alltid er i stand til å se en sak fra flere sider, er du en god rådgiver. Du er enten glad i utelivet og trives bra blant dine nærmeste venner, eller du liker deg best i ensomhet og ditt eget selskap.

Du er observant og dyktig, ser alltid hvor mulighetene er og klarer å gripe fatt i dem. Livet er en utfordring for deg, og du klarer deg fint i en hvilken som helst konkurransesituasjon. Du er kresen og kravstor, og bruker lang tid på å finne den rette. Av og til setter du deg for høye mål, og det kan være lurt å fire på kravene.

Som den kvinnelige Slange er du glad i barna dine og gjør alt for dem, selv om det kan gå utover deg selv. Forholdet skal være harmonisk og godt – det er ditt store ønske. Reising er din store lidenskap og glede. Du synes det er spennende å komme til nye steder, og treffe nye mennesker.

Stort sett er helsen god, men du kan lett utsettes for stress og allergier hvis du ikke passer på. Du bør også tygge maten bedre, for du har en tendens til å spise for fort. Du er flink til å spekulere, og har evnen til å finne det rette tidspunktet for å investere i noe som kan gi deg rask og sikker fortjeneste. Du er meget musikalsk og rytmisk, dans og musikk er noe du har i deg. Du er eller flink til å organisere og administrere. Klarer du å være mindre kresen og spekulativ, kan du få mange gode venner og leve et godt liv.

Slik blir sommeren for Slangen:

En beskyttet og behagelig sommer for deg som er Slange. En sommer uten de store begivenhetene riktig nok, men du kan imidlertid lene deg tilbake og nyte de fine resultatene fra forrige år. Du har fred og ro til å fordøye opplevelsene, og du trenger ikke å ha dårlig samvittighet fordi du ikke er så aktiv lenger. Det er ingen grunn å vende tilbake til et hektisk liv før det er nødvendig. Din hverdag kommer helt sikkert tilbake av seg selv, og da kan du være like aktiv som før. Noen gode nyheter kommer til å gi deg stor glede, og det ser ut til at du får en meget fin sommer allikevel !

Hesten

Hestens egenskaper: Du er et arbeidsjern, og utfører dine arbeidsoppgaver effektivt og raskt. Iherdig, ambisiøs og målrettet, men mangler tålmodighet og utholdenhet.

Du er født under en heldig stjerne, og er både optimistisk og jordnær. Du er opptatt av tingene rundt deg, og har hell i alt som har med konkurranser å gjøre. Du kan tjene gode penger i yrker som har med spekulasjoner og spill å gjøre. Spesielt er mulighetene store i penge og aksjetransaksjoner.

Du liker å yte en innsats, og møter gjerne større utfordringer i arbeid som er knyttet til servicenæringer som banker, handelsbedrifter eller andre finansvirksomheter. Du er glad i mennesker, og liker å vise hva du er god for. Spesielt godt liker du å være midtpunktet blant dine nærmeste. Du er snartenkt og handlekraftig, og ser du muligheter, griper du fatt i dem med en eneste gang. Du er elegant og flott, av og til kan du virke som en rundbrenner, fordi du trekker til deg mye oppmerksom hvor enn du går. Når det gjelder kjærlighet, vil du aldri oppleve noen bomskudd.

Du har snille og greie foreldre. Kanskje kan du til og med være bortskjemt? Som regel har du snille søsken som er villige til å hjelpe deg, og du tar gjerne imot kjærlighet og omsorg fra disse. Du er glad i barn, men synes likevel at barn er et ork og kan virke hemmende på din utvikling.

Som Hest er du den største eventyreren i den kinesiske kalenderen. Å besøke fremmede steder er en lidenskap og glede. Du har usedvanlig god helse, og er svært sporty. Du er glad i skog og mark, men trives best i det åpne landskap. Du er rask og kjapp, og ikke minst liker du å jobbe med etterretningsarbeid. Den virkelige James Bond, Gunnar ”Kjartan” Sønsteby var nettopp født i Hestens år. Han gjorde en enorm innsats for Norge og det norske folk under Den Annen Verdens Krig og var den eneste Nordmann med høyest og flest dekorerte medaljer gjennom tidene. Gunnar ”Kjartan” ble 94 år, og han var like elegant og sporty som en flott Hest helt til siste slutt.

Hesten er også flink med pengeplasseringer, og kan til og med tjene gode penger for dem du jobber for. Du er planmessig, målrettet og strategisk, og lykkes stort sett med alt du foretar deg. Hvis du klarer å ta ett skritt av gangen og ikke blir for utålmodig, vil du kunne oppnå det du ønsker deg her i livet.

Slik blir sommeren for Hesten:

Dette blir en fin sommer for deg som er Hest. Imidlertid må du være forsiktig med investeringer og viktige avgjørelser, Du har lettere for å pådra deg en eller annen sykdom hvis du ikke passer på. Det er derfor meget viktig at du forebygger med tanke på det. Heldigvis vil lykken smile til deg allerede i første fase av året. Eventuelle tap vil oppveies med større hell i resten av sommeren.

Geita

Geitas egenskaper: Du er snill og omsorgsfull, men kanskje litt usikker på deg selv. Samtidig er du meget drømmende. Du er heldig og lykkelig så sant du lærer deg å være mer sikker på deg selv, og ikke bekymrer deg for mye. Du kan arve mye penger fra dine nærmeste, eller tjene gode penger på egenhånd, hvis du vil.

Mange gode leger, pleiere og serviceinnstilte mennesker er født i dette tegnet. Du er glad i mennesker, og liker festlige tilstelninger. Egentlig er du selskapssyk. Du er flink i alle forretninger som har med kunst og mennesker å gjøre. Hvis du får mye støtte, kan du virkelig drive det langt i livet.

Som regel er du godt likt og populær, men vær forsiktig så det ikke blir for mange kjærester på en og samme tid. Det kan skape masse forviklinger for deg. Du har foreldre som er forståelsesfulle og glade i deg, men du setter mest pris på din mor. Forholdet mellom deg og dine søsken er meget bra. Som regel er du den eldste i familien, slik at du får bruk for din moderlighet overfor yngre søsken. Du er veldig glad i barn, og gjør alt for at barna dine skal vokse seg store og sterke.

Du er glad i å reise, men reiser helst til steder hvor du har vært før, fordi du er forsiktig og ikke liker å utsette deg for unødig fare. Din psykiske helse er meget god, men du er i dårlig form og bør trimme mer. Du har god peiling på økonomi. Andre finner stor nytte i å rådføre seg med deg i pengesaker.

Som den kvinnelige Heit inngir din fredelige og behagelige natur stor tillit, og det er alltid godt å ha deg i nærheten. Alt som har med omsorg og pleie av mennesker å gjøre, vil du trives med. Du setter pris på å ha fred og ro rundt deg. Uten det kan du ikke fungere. Du er rett og slett redd for uenighet og krangel, og håper at du vil leve i verden uten konflikter.

Slik blir sommeren for Geita:

Igjen får du en skikkelig med massevis av muligheter. Det du må lære deg er å forstå at ikke alt bare går én vei, oppover og at du klarer alt. Det er også viktig å ta vare på det du har bygget opp. I denne perioden får du mye medvind selv om det er sommerferie, og det du gjør blir verdsatt. Ta imidlertid én ting om gagne, så vil se at du får gode resultater.

Apen

Apens egenskaper: Du er superintelligent og lærer ting veldig fort, men du mangler utholdenhet og har en tendens til å hoppe fra sted til sted. Den store lykken er å finne noen som forstår deg, og som samtidig kan ta del i det du gjør. Du kan bli rik. Det gjelder å bruke dine evner på en fornuftig måte, og å være utholdende.

Du er en problemløser, og passer til arbeid som krever rask tankegang og visjoner. Som Ape er du det livligste tegnet i den kinesiske kalenderen. Du er glad i mennesker, og setter pris på tempo og hardkjør. Du er en ekte forretningsmann som vet hva du vil. Uansett hva du måtte finne på, vil du tjene gode penger. En virkelig kong Midas som gjør alt du tar i til gull.

Du er svært romantisk, og glad i det motsatte kjønn. Dessverre er du ikke kjent for din trofasthet. Dine foreldre synes du er flink og spennende, men til tider slitsom og skaffer dem mange unødige problemer. Du er en utspekulert diplomat, som trives godt sammen med dine egne. Det er med andre ord et godt forhold mellom deg og dine søsken.

Som den kvinnelige Ape elsker du barn og vil få mange snille smårollinger. Du elsker å reise, særlig til ukjente strøk. Du er sterk både mentalt og fysisk, men har en tendens til å slite deg helt ut. Som forretningsmann er du dyktig, og flink til å investere. Du klarer å få mange med på dine prosjekter. Problemet er at du av og til er for lur, og har derfor en tendens til å lure deg selv også. Du er en tusenkunstner, og behersker mange forskjellige områder. Apens tegn tilsvarer Tvillingene i det vestlige. Dette gjør deg til av en skuespiller, noe som gjør at du klarer deg utmerket i mange ulike situasjoner. Du kan nå veldig langt i livet, hvis du kan være litt mer ærlig mot deg selv og andre.

Slik blir sommeren for Apen:

Dette blir en strålende sommer for deg som er Ape. Alt du gjør føles riktig. Selv om det er sommer, så er det store muligheter i forretninger, med gode finansielle fortjenester eller forfremmelse, og kjærligheten vil også ha gode vilkår. I denne perioden lover det godt på alle fronter, må du vise stor forsiktighet når det gjelder nye venner. Hvis ikke, kan du risikere å bli utnyttet og få problemer senere. Videre er det snakk om en kortere reise i løpet av denne tiden, noe som kan sette prikken over i’en.

Hanen

Hanens egenskaper: Som Hane har du en stabil karakter, og visjoner nok til å følge med i tiden. Dine ideer og målsetninger er alltid i samsvar med det som foregår rundt deg. Som regel har du også hellet med deg. Du kan alltid regne med hjelp fra en slektning eller en nær kollega.

Av og til er du råflott, og kan fort komme opp i økonomiske vanskeligheter hvis du ikke passer deg. Selv om du er flink til å tjene penger, er du enda flinkere til å bruke dem opp. Derfor er det meget viktig at du lærer deg å ta vare på pengene dine. Du jobber aller best på egenhånd, og liker å være sjefen. Du er glad i å tjene penger. Gjennom hele livet kan du investere av hjertens lyst uten å lide nederlag. Dyktig og effektiv som du er, vil du klare deg bra i de fleste konkurransesituasjoner. Klarer du å være utholdende og beholde likevekten, vil du oppnå rikdom og berømmelse. Ditt pågangsmot og din iherdighet er jo upåklagelige.

Du kommer til å ha et aktivt sosialt liv hele livet. Du er glad i mennesker, og trives med liv og røre rundt deg.. Du er både kjapp og effektiv, og sløser ikke bort tiden.

Den store kjærligheten finner du i et fremmed land, og du kommer til å bli stormende forelsket. Du har foreldre som elsker deg meget høyt, selv om forholdet kan virke anstrengt til tider. Du går alltid rett på sak, og kan komme på kant med dine søsken. Selv om du krangler mye med dem, er dere svært gode venner og glade i hverandre uansett. Du kommer aldri til å legge deg opp i dine barns anliggender, siden du er overbevist at det er bedre for dem å følge sitt eget hode.

Som Hane har du vinger, og kan ikke sitte i ro. Som den kvinnelige Hane kommer du til å overbeskytte dine barn. De erfaringene du høster i livet vil alltid komme godt med litt senere. Når det gjelder helsen din har du lett for å få forkjølelser hvis du ikke passer på, spesielt er nyrene og urinveisystemet utsatt.

Slik blir sommeren for Hanen:

Dette blir en fin sommer, og fortsatt er du i skuddet, til og med kan din fortjeneste i denne sommeren bli helt på topp. Du vil få det trygt og godt sammen med dine nærmeste og du vil nyte godt av de goder som dine nærmeste bringer med seg. Imidlertid er det mye å gjøre på jobben før du tar deg en velfortjent ferie, og du trives med større ansvar og plikter. En fin sommer for å bli ferdig med en del gamle oppdrag hjemme kan by på stor selvtilfredsstillelse.

Hunden

Hundens egenskaper: Du er solid og trofast, men kanskje alt for forsiktig og pessimistisk. Det er lurt av deg å ikke bekymre deg før ting er gjort. Du klarer deg, til syvende og sist, meget bra allikevel. Du er enten meget heldig og har alt du trenger, eller så uheldig at du ikke eier nåla i veggen. Det er stor forskjell på Hundene med andre ord. Er du positiv og smiler til verden, smiler nok verden tilbake. Pessimisme er bortkastet tid, uansett. Du kan utmerket godt tjene penger på eiendommer og aksjer, fordi du rett og slett har god nese for penger. Du er trofast, punktlig og kunnskapsrik, noe som kommer godt med i jobben din. Hvis du ikke grubler for mye, men tror på deg selv, vil du virkelig nå langt i livet.

Du er flink med økonomien, og passer hele tiden på at du ikke bruker mer enn du har. Klarer du å bruke din gode intuisjon bedre, kommer du langt. Som regel er du en god medarbeider, men du kan også være flink til å administrere. Kanskje kan du bli sjef en dag likevel? Du er flink med det du gjør, og overholder alltid tidsfrister. Man kan regne med at du ikke gir deg så lett, og slåss til siste slutt.

Som den kvinnelige Hund er du reservert og forsiktig, og trives best sammen med dine nærmeste. Du vil lete lenge etter din utvalgte, for du er kresen og kravstor. Men når du finner den rette, er du både omsorgsfull og romantisk. Dine foreldre er enten veldig glad i deg, eller de ser på deg som en ekte opprører som setter seg opp mot dem i ett og alt. Det er derfor opp til deg selv å skape et godt forhold. Du tar deg godt av dine søsken, særlig hvis du er den eldste, og du kommer til å spille en avgjørende rolle i dine yngre søskens liv i tiden som kommer. Du er tøff og streng, men også kjærlig og omsorgsfull overfor dine egne barn.

Du er glad i å reise, og leter alltid etter et nytt sted å dra. Helsen din er heldigvis god, du har sjelden plager. Hvis du ikke passer på, kan du pådra deg psykiske problemer, som regel hvis du lar bekymringene ta overhånd.

Slik blir sommeren for Hunden:

En relativ grei sommer, en periode da du har mer tid til deg selv og din egen familie. Hvis du ikke vil bruke litt mer tid og oppmerksomhet på dine nærmeste, så vil du kunne føle deg litt utenfor, og dette er veldig unødvendig. Dette er også en sommer hvor du kommer til å bevege deg svært mye, med mulighet til opphold på steder du har lengtet etter å besøke og komme tilbake til, denne sommeren kan rett og slett by på mange ulike aktiviteter og spennende opplevelser.

Grisen

Grisens egenskaper: Du er snill og omsorgsfull, men av og til for intens og masete. Du er foretaksom, og ikke så lat som alle tror. Som Gris er du født i lykkens tegn, og du er det heldigste tegnet i den kinesiske kalenderen. Det eneste du mangler er tro på deg selv. Har du det, kommer lykke og hell til å følge deg hele livet. Du kan bli rik og fordi du er snill og omsorgsfull mot andre mennesker.

Arbeid som har mye med mennesker å gjøre, vil du trives godt i. Du dyktig i jobben din og flink med penger, og får mye støtte og ros. En fordel er at du er flink til å følge opp dine oppgaver slik at det ikke forekommer feil. Du vil tjene penger uansett hva du gjør, nettopp fordi du er svært heldig. Klarer du å være omtenksom, pliktoppfyllende og aldri være redd for å lære nye ting, kan du komme meget langt. Dine kunnskaper om mennesker bringer deg i kontakt med mange som er villige til å hjelpe deg. Du kan regne med et lykkelig og godt liv.

Du er glad i fester og hyggelige sammenkomster, en skikkelig festgris med andre ord. Du er romantisk, og glad i det motsatte kjønn. Hellet følger deg der også, for du treffer nok din store kjærlighet i ung alder. Du har foreldre som bryr seg om deg, og barndommen har vært sorgløs og harmonisk. Som regel kommer du godt ut av det med dine søsken, men du må ikke være for intens og dominerende. Du er glad i sex, og vil få mange barn. Heldigvis ser du det som en plikt å gi barna dine mye omsorg og kjærlighet. Du er glad i å reise, særlig vil fremmede himmelstrøk tiltale deg.

Som den kvinnelige Grisen er du glad i mannen din og dine barn. Du er sterk og stødig, men kan få problemer med vekten hvis du ikke passer på. De fleste født i dette tegnet er glad i mat, så vær forsiktig med hva du spiser. Vær bevisst på kostholdet ditt.

Slik blir sommeren for Grisen:

Dette blir en fin og rolig sommer for deg som er Gris. Imidlertid må du være forsiktig med pengene dine. Det vil oppstå en del små misforståelser innen familien eller med dem du jobber sammen med. Men du vil kunne rydde opp i disse misforståelsene. En del nye og gode vennskap vil knyttes. Du kan få nye familietilskudd i løpet av denne sommeren. En meget snill Vann-Tiger jente født i din familie på denne sommeren kommer til å gi deg store gleder mange år frem i tid !

Les ukeshoroskopet for ditt stjernetegn her

Denne saken ble første gang publisert 22/07 2022.

Les også