Årshoroskop 2022

Årshoroskop for alle stjernetegn 2022

Her er årshoroskopet for alle stjernetegnene i 2022, laget av Hjemmets astrolog Nina Skjemstad.

Pluss ikon
ÅRSHOROSKOP 2022 FOR ALLE STJERNETEGN.
ÅRSHOROSKOP 2022 FOR ALLE STJERNETEGN. Foto: Getty Images
Sist oppdatert
Nina Skjemstad.
Nina Skjemstad. Foto: Hjemmet

Hjemmets astrolog Nina Skjemstad har laget årshoroskopet ditt for 2022.

- Vi har alle vært gjennom en tid som ingen før har opplevd i historien. Det er en tid med transformasjon og paradigmeskifte. Vi tenker annerledes enn vi gjorde for et par år siden. Tiden er inne for å skape fremtiden slik vi ønsker den skal være. Sol- og måneformørkelsene i Tyrens og Skorpionens tegn i år har innflytelse på vår oppfatning av åndelige og materielle verdier. Økt fokus på natur og det jorden kan tilby, får større betydning. Miljøvern, fellesskap og økonomi preger 2022. Året starter med Venus på vei bakover og øker fokuset rundt temperatur, magnetisme, kjærlighet og økonomiske realiteter, sier Nina Skjemstad.

Årshoroskop for Væren 2022

Dette er et interessant år for Væren. Du er i en betydningsfull vekst og utvikling. Rastløsheten og frihetstrangen øker, men også nysgjerrigheten på å vite og lære mer. Fokuset rundt åndelige og materielle verdier gjør det naturlig å dvele ved hva som betyr aller mest for deg. Solen gjennom ditt tegn i perioden 21. mars til 21. april er den beste perioden i år. Jupiter gjennom ditt tegn fra 11. mai til 29. oktober og åpner for stor vekst og utvikling. Du blir mer synlig og kan gjøre deg bemerket. Din planet Mars beveger seg bakover fra 30. oktober til 12. januar 2023 og antyder at du kan ombestemme deg i prioriteringer. Unngå å uttrykke noe du ikke mener eller å komme for raskt ut med informasjon som bør sjekkes grundigere før du handler.

Helse:

Merkurs tre perioder på vei bakover fra 14. januar til 3. februar og i mai og september åpner for de godeideene som kan realiseres i etterkant. Senk tempoet i disse periodene og sjekk detaljene i din livsstil. I disse periodene er det naturlig å perfeksjonere livsstilen. Du ser klarere i perioden fra 24. august til 23. september hva du ønsker å prioritere. Plante­basert mat og reduksjon av sukker og gjær er et tema for noen. Du ser hva du bør eliminere fra kostholdet i løpet av året. Å drikke mye vann bidrar til utrenskning og kan redusere hodesmerter. Du trenger mye aerob aktivitet.

Privat og kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Venus beveger seg bakover i hele januar i Steinbukkens tegn. Det indikerer at det er naturlig å fokusere på noe du allerede har skapt. Dette er en periode for å revurdere hva som gir verdi og se nærmere på hvem du ønsker å inkludere i din innerste sfære. Unngå å ta avgjørelser til etter Venus beveger seg forover fra 28. januar. Du kantiltrekke deg romantiske opplevelser, men kan ha en følelse av at du trenger å få noen brikker på plass før kjærligheten kan blomstre. Lidenskapen og fruktbarheten øker i perioden fra 23. juli til 24. august, og bryllup er aktuelt fra 23. september til 22. november.

Økonomi:

Venus og Merkur på vei bakover i januar anbefaler å avvente beslutninger til perioden er over. Noen kan oppleve at økonomi, avtaler ogverdier ikke går som forventet. Det er naturlig å sette inn en ekstra innsats for å styrke inntekten og verdiene. Mars’ møte med Saturn 5. april gjør det mulig å manifestere noe du ønsker å realisere. Sol- og måneformørkelsene i Tyren og Skorpionens tegn 30. april, 16. mai, 25. oktoberog 8. november har innflytelse på finansielle saker. Det er tid for å se nærmere på hva du har fullført og kan kvitte deg med, og hva du ønsker å dyrke eller å sette i gang med. En prioritering er nødvendig. Solen gjennom Steinbukkens tegn i begynnelsen av året og fra 21. desember til inn i neste år, belyser resultatene du har prestert gjennom året og gir belønning for innsatsen.

Årshoroskop for Tyren 2022

Året starter med din planet Venus på vei bakover i januar. Det indikerer at noe kan rokke ved perspektivet og føre til revurdering rundt hva som virker meningsfylt. Din finansplanet Merkur beveger seg sammen med Venus siste 14 dagene i januar, og det har innflytelse på dine finansielle avgjørelser og prioriteringer. I perioden mellom 21. april til 22. mai beveger Solen seg gjennom ditt tegn og det øker din sjarm, tiltrekningskraft og utstråling. Sol- og måneformørkelsene i april og november belyser forholdet til deg selv. Det øker fokuset rundt image og utseende. En fase er over og en ny og mer verdifull fase begynner som styrker forholdet til deg selv og andre du vil knytte sterkere bånd til.

Helse:

Venus’ periode på vei bakover ijanuar øker fokuset rundt livsstil og helse. Er du usikker på om du har satset på riktig hest, vil du få noen innsikter nå. Mars på vei bakover fra 30. oktober til 12. januar 2023 kan føre til at du ombestemmer deg eller revurderer avgjørelser. Det er tid for å ta en grundig helsesjekk. Sol- og måneformørkelsen i ditt tegn tvinger også frem en endring i livsstil, vaner og rutiner allerede fra januar. Fra23. september til 23. oktober øker energien, og det blir lettere å kunne gjennomføre tiltakene du lenge har ønsket å gjøre.

Privat og kjærlighet:

Sol- og måneformørkelsene i mai og oktober har innflytelse på parforhold, romantikk og kjærlighet. En fase er over og en ny begynner. Single kan møte sin utkårede, mens andre avslutter relasjoner de har vokst ut av. Når du selv er i endring, vil dine relasjoner også endres. Det er tid for refleksjon rundt prioriteringene i forbindelse med felles verdier i parforhold. Solens posisjon fra 24. august til 23. september inspirerer til flørting og romantiske eskapader. Det øker lekenheten og engasjementet mot barn og barnebarn. I perioden fra 23. oktober til 22. novemberbelyses parforhold, romantikk og kjærlighet. Det gjør at du ser din kjære i et tydeligere lys. Bryllup og svangerskap er aktuelt i år.

Økonomi:

Mulighetene som har kommet til deg i 2021 bringer resultater i 2022. Det du har satset på og viet oppmerksomhet til, eskalerer og du ser en betydningsfull utvikling fremover. Jupiters ferd gjennom Fiskenes tegn fra til11. mai og fra 29. oktober og ut året gir jobbmuligheter. Din finansplanet Merkur beveger seg på vei bakover i januar, mai og september. I disse periodene er det tid for refleksjoner rundt verdier, investeringer og finanser. Unngå å inngå avtaler eller kontrakter i disse periodene. Innhent flere opplysninger i det du vurdererå engasjere deg i. Perioden fra 21. januar til 19. februar belyser Solen dine ambisjoner og prestasjoner. Fra 22. mai til 22. juni belyses verdier og talenter, og fra 22. november til 21. desember belyses investeringer og samarbeidsforhold. Suksess er igjære for den tålmodige.

Årshoroskop for Tvillingene 2022

Solen gjennom ditt tegn i perioden fra 22. mai til 22. juni indikerer den beste perioden i året for deg. Dinplanet Merkur på vei bakover fra14. januar til 3. februar, fra 10. mai til 2. juni og 10. september til 1. oktober antyder perioder for å reflektere, revurdere og ombestemme seg. Unngå å ta avgjørelser i disse periodene da misforståelser kan oppstå. Muligheten for å justere livsstilen og styrke din posisjon er tema i år. Det er naturlig å tenke mer på livsmålene i tiden fremover. Mars på vei bakover i ditt tegn fra 29. oktober og ut året kan føre til at du trenger å bevege deg innover og revurdere hva du vil bruke energi på fremover.

Helse:

Sol- og måneformørkelsene i år omhandler din helsesituasjon. En fase er over og en ny begynner. Det er tid for å legge bort negative tanker og gjøre endringene som skal til forå styrke din helse på flere måter.Nervesystemet er din sterke og svake side. Du kan bli paralysert av utfordrende situasjoner. Legg merke til detaljene i kroppens signaler og lag deg planer som optimaliserer energinivået og humøret. Det involverer regelmessig kosthold. Husk at tankene har innflytelse på hormonsystemet, og maten påvirker tarmene og hukommelsen. Vær spesielt oppmerksom i periodene som din planet Merkur beveger seg bakover. Sørg for å lade batteriene når du trenger det! Søk råd fra eksperter om du er usikker på metodene.

Privat og kjærlighet:

Betydningsfulle avgjørelser i romantiske anliggender og felles verdierer i gjære i år. Venus beveger seg på vei bakover i januar og kan føre til revurdering i kjærligheten og romantikken. Det kan for noen føre tiltettere bånd mellom deg og dinkjære. For andre kan det føre til brudd. Din kjærlighetsplanet Jupiters inngang i Fiskenes tegn frem til 10. mai og fra 29. oktober og ut året åpner for et sterkere fokus rundt romantikken og kjærligheten i livet. Single kan møte den rette. Merkur på vei bakover gjør det naturlig å trekke seg tilbake og distansere seg litt. Solens posisjon fra 23. september til 23. oktober øker muligheten til å bli truffet av Amors piler. Fra 22. november til 21. desember er det duket for forlovelse og bryllup.

Økonomi:

Sol- og måneformørkelsene har innflytelse på finansielle verdier i år.Det indikerer at du ser på verdier med nye øyne. For noen kan det føre til at man revurderer jobbsituasjonen. Det er tid for å gi slipp på visse arbeidsoppgaver til fordel for nye. Solens posisjon fra 22. juni til 23. juli belyser hvilke verdier du har og hva du ønske å utvikle både av evner, talenter og investeringer.Det er en fin periode for å investere. Jupiters ferd i perioden før 10. mai åpner for en betydningsfull utvikling i jobbsituasjonen. Og tiden fra11. mai til 29. oktober åpner for åsette seg nye mål og stake ut en ny kurs. Jobbsøkere har hellet med seg i år. Suksess i karrieren er i gjære.

Årshoroskop for Krepsen 2022

Sol- og måneformørkelsene i Tyrens og Skorpionens tegn i april, mai, oktober og november har innflytelse på deg og romantikken i ditt liv. En fase er over og en ny begynner. Det er tid for å legge fortiden bak seg og åpne for en ny fase i tiden fremover. Solen gjennom ditt tegn i perioden fra 22. juni til 23. juli belyser forholdet til deg selv og til image og utseende. Dette er den beste perioden i året for deg. Energinivået, vitaliteten og livsgleden øker. Jupiters posisjoni år inspirerer til å øke innsikten,verdiene og å lære mer. Å søke mer kunnskap kan i neste omgang gi muligheter i ambisjoner og karriere.

Helse:

Jupiter, din planet for helse, befinner seg store deler av året i området for vekst og utvikling. Det øker behovet for å tilegne seg mer kunnskap iforbindelse med kosthold, ernæring, fysisk aktivitet og alt som kan for­bedre din helsetilstand. I perioden mellom 11. mai og 29. oktober vildu sannsynligvis være ekstra aktiv, målrettet og resultatorientert. Dette er året for å optimalisere livsstilen helt ned på detaljplan. I periodene Merkur beveger seg på vei bakover i januar, mai og september, er det lurt å være ekstra oppmerksom, lytte til kroppens signaler og senke tempoet. Solens posisjon fra 22. november til 21. desember retter lyset mot helse, daglige rutiner, vaner og plikter.

Privat og kjærlighet:

Solens og Venus’ posisjon i januar øker fokuset og refleksjoner rundt parforhold og romantiske opplevelser. Forlovelse og bryllup er aktuelt for noen, og svangerskap, barn og barnebarn er et fokus for andre. Måneformørkelsen 16. mai iSkorpionens tegn antyder at en fase er fullført, og det er tid for å gi slipp på noe når det gjelder lidenskap, forelskelse og romantikk. Solformørkelsen 25. oktober og periodene fra 23. oktober til 22. november og fra 21. desember åpner for en ny begynnelse. Single kan møte den rette i den perioden. En ny fase i forbindelse med barn og barnebarn åpner former lek og moro. Betydningsfulle avgjørelser er i gjære. Du avgjør selv retningen du ønsker å bevege deg i.

Økonomi:

Solens posisjon fra 21. januar til19. februar åpner for investeringer og et klarere overblikk i forbindelse med verdier du deler med noen. Du kan revurdere hva du mottar i forhold til hva du yter. Fra 21. mars til 21. april rettes lyset mot resultatene i ambisjoner og karriere. Du kan oppnå gode resultater som gir anerkjennelse, ros og bekreftelse. I perioden 23. juli til 24. august rettes lyset mot personlige verdier, evner og talent. Det gjør at du ser tydeligere hvilke verdier du ønsker å bygge videre på og styrke fremover. Du kan fristes til å investere i aksjer, eiendom eller fond. Jobbskifte er aktuelt for noen. Din karriereplanet Mars beveger seg bakover fra 30. oktober til ut året, og det indikerer at det er naturlig å revurdere retningen forover i den perioden.

Årshoroskop for Løven 2022

I perioden fra 23. juli til 24. august befinner Solen seg i ditt tegn. Det øker energinivået, engasjementet og lidenskapen og er den beste perioden i år for deg. Årets sol- og måneformørkelser i toppen og bunnen av horoskopet retter lyset mot privatliv, ambisjoner og karriere. Det er et dilemma å finne balansen mellom ditt engasjement i den ene eller den andre leiren. Er du blant dem som ønsker å avslutte karrieren og tilbringe mer tid hjemme, eller vurderer du å satse på å nå dine livsmål eller på en ny karriere, er begge deler aktuelt.Å jobbe hjemmefra er en ideell situasjon, for da dekker du begge behovene. Begge deler er i utvikling i år.

Helse:

Måneformørkelsen i Skorpionen 16. mai åpner for å lytte til magefølelsen. Dine intuitive evner forsterkes i løpet av sommeren. Solens posisjon i januar og i perioden fra 22. juni til 23. juli og siste del av desember belyser din helsesituasjon. Du ser klarere hva du trenger for å styrke energinivået i disse periodene. La ikke dagene skure og gå, eller la deg rive med i lidenskapelige engasjement slik at du overser det som trengs for å øke vitaliteten. Latskap og for mye fokus på nytelse kan begrense deg i å gjøre den fysiske aktiviteten som må til for å optimalisere helsen. Hjertet er din sterke og svake side. Sørg for å vie mer oppmerksomhet til fysisk aktivitet og høyere puls – og inkluder kreativitet, lek og moro i det du gjør.

Privat og kjærlighet:

Jupiters posisjon i tiden frem til 10. mai og fra 29. oktober øker lidenskapen og engasjementet i intimitet og nærhet til din kjære. Jupiters kontakt med Neptun i dagene rundt 12. april, i påsken, inviterer til en spesielt romantisk stemning. Det er en strålende periode for å gjøre en ekstra innsats i parforholdet. Single kan møte den rette og en forelskelse er i gjære spesielt frem til 10. mai. I tiden mellom 11. mai og 28. oktober kan det friste å ta med din kjære på felles opplevelser og utviklende reiser. Du inspireres til å fokusere på utvikling og vekst sammen med din kjære. Noen vurderer også å flytte til utlandet. Kjærlighet er ditt domene. Du trenger opplevelser som får lidenskapen til å blomstre. Ta deg tid til å skape det.

Økonomi:

Solens posisjon fra 19. februar til 21. mars, fra 21. april til 22. mai og fra 24. august til 23. september åpner muligheter i karriere og i finansielle saker. Jupiters posisjon i tiden før11. mai og i november og desember indikerer finansiell suksess. Jobb­muligheter og investeringsmuligheter er aktuelt. Behovet for å ekspandere og øke dine verdier forsterkes. Du har hellet med deg om du søker om høyere lønn, bedre betingelser ibanken, ønsker å låne eller søker bedre forsikringsavtaler. Investering i eiendom, aksjer, fond eller Lotto kan gi avkastning, men sats ikke mer enn du tåler å tape. Å motta gaver eller arv er også aktuelt. Merkurs retrograd i mai kan gi en periode med usikkerhet i finansielle saker. Sjekk detaljene grundig.

Årshoroskop for Jomfruen 2022

Fra 24. august til 23. september befinner Solen seg i ditt tegn. Det er den beste perioden i året for deg. Din planet Merkur på vei bakover i tre perioder – siste 14 dager i januar, fra 10. mai og ut måneden og fra 10. september og ut måneden. Det indikerer tre perioder som berører deg sterkere enn ellers. Det er naturlig å senke tempoet, reflektere mer enn normalt og ombestemme seg i disse periodene. Det er fine perioder for å vurdere justeringer. I år kan du se effekten av fjorårets sol- og måneformørkelser i bunnen og toppen av horoskopet. En ny fase begynner i privatliv, livsmål og karriere. Legg høye forventninger bak deg og fokuser på realitetene. En reise til utlandet eller i kulturelle opplevelser kan få avgjørende betydning. Nye livsmål kan komme ut av det.

Helse:

Solformørkelsene i april og oktober inviterer til å se nærmere på prioriteringer og tidsplanleggingen. Det inkluderer fokus på døgnrytme og søvnkvalitet. Når mange oppgaver og gjøremål blir overveldende, kan det være en utfordring å fordøye inntrykk. Jomfruens utfordring er nettopp tarmsystemet og fordøyelsen. En trenger god oversikt i hverdagen for å oppleve at en har kontroll. Når man opplever at man mangler oversikt, kan det føre til utfordringer med fordøyelsen. Unngå stress i periodene Merkur beveger seg bakover, for da er det naturlig å dvele ekstra mye ved detaljene. Sørg for å ha overblikket.

Privat og kjærlighet:

Solens posisjon i perioden frem til 21. januar og fra. 21. desember og ut året belyser spesielt parforhold og romantiske opplevelser. Det er naturlig å se klarere og ta betydningsfulle avgjørelser i disse periodene. Jupiters ferd frem til 10. mai, i november og desember er spesielt gunstige for romantikk og kjærlighet. Single kan møte sin utkårede, og forlovelse og bryllup er aktuelt. Svangerskap er aktuelt. Mer kontakt med barn og barnebarn inspirerer til å være mer leken og lidenskapelig engasjert. Kommunikasjon og formidling har stor påvirkning på resultatene.

Økonomi:

Jupiters posisjon fra 11. mai til 29. oktober åpner muligheter for å øke inntekten. Solen beveger seg gjennom Værens tegn fra 21. mars til21. april. Det kan føre til investeringi eiendom, bolig eller valuta og andre lignende interesser. I dagene rundt 11. juni møtes din finansplanet Venus og Uranus, og det kan føre til at du overrasker deg selv med å ta av­gjørelser du tidligere ikke ville ha vurdert i finansielle saker. Plutselige innsikter kan lede deg inn i noe nytt. Det kan føre til jobbskifte, flere ansvarsoppgaver eller at du vurderer videreutdanning. Din finansplanet Mars møte med Uranus 1. august gjør at du kan handle raskere enn du er vant til. En glimrende idé kan føre til investeringer. Merkurs vending bakover i september anmoder om å granske dine motiver. God tidsplanlegging og organisering bidrar til at du kan få følelsen av å få mer tid.

Årshoroskop for Vekten 2022

Året begynner med at din planet Venus er på vei bakover i området for privatlivet i hele januar. Det kan føre til at det oppstår situasjoner i familien og privatlivet som trenger ekstra oppklaring. Noen engasjerer seg spesielt i å pusse opp og forbedre bolig eller eiendom, mens andre vurderer salg av bolig. Sol- og måneformørkelsene gjør at du ser verdier på en annen måte enn før. Det fører til endringer i verdispørsmål. Det er tid for å styrke selvtilliten, og det har en positivinnflytelse på inntekter og ressurser i år. Solen gjennom ditt tegn fra23. september til 22. oktober bidrar til å fremme dine sjarmerende og vakre sider. Det er tid for å perfek­sjonere detaljene både i privatlivet og karrieren.

Helse:

Jupiters posisjon frem til 10. mai og fra 29. oktober og ut året indikerer at du ser din helse og livsstil i et klarere lys. Nysgjerrigheten på å lære mer om helseregimer generelt forsterkes. Engasjementet i detaljfokus og perfeksjon i helse og daglige rutinerforsterkes. Når Venus beveger seg på vei bakover, er det naturlig å rette blikket innover mot din personlige motivasjon. Benytt sjansen til å gjøre nødvendige tiltak for å optimalisere helsen allerede tidlig på året. Blære- og nyresystemet er din sterke ogsvake side. Det gjør at du trenger mye rent vann og tranebær for utrenskning. Lytt til kroppens signaler. Jupiter belyser rutiner, vaner og uvaner slik at du kan se hva du trenger å sette i gang.

Privat og kjærlighet:

Januar er tiden for nyttårsforsetter, og nå er det tid for forbedringer iprivatlivet og i ditt indre fundament. Det øker behovet for å gjøre tiltakfor å forbedre og styrke selvfølelsen. Solens ferd mellom 21. januar og19. februar åpner for å bli truffet av Amors piler og inspirerer til mer flørting, lek og moro. I perioden fra 21. mars til 21. april er det duket forå øke engasjementet i parforhold og kjærlighet. Jupiters posisjon fra11. mai til 29. oktober inspirerer til møter med potensielle partnere.Single kan møte den rette. Det kan lede til forlovelse og bryllup for dem som søker det. Din kjærlighetsplanet Mars beveger seg bakover i oktober og november, samt første del av januar 2023. Det gir mulighet til å oppleve mer spenning og utvikling i parforhold.

Økonomi:

Den første delen av året er det økt fokus rundt privatlivet og familien. For noen kan det innebære investeringer og forbedringer i bolig. Sol- og måneformørkelsene i Skorpionens og Tyrens tegn belyser verdier du har vokst fra og ikke lenger ønsker åivareta. Det åpner for å engasjere seg i nye prosjekter og finansielle saker. For noen kan det føre til jobbskifte. Dette er en tid for å bruke flere sider av deg selv og utvikle dine evner og talent. Investeringer i eiendom kan være aktuelt. Solformørkelsen 30. april åpner for en ny fase i jobbsammenheng. I juni og juli vil du se tydeligere hvilke mål du ønsker å jobbe mot. Å skape noe eget er aktuelt i år.

Årshoroskop for Skorpionen 2022

Forholdet til deg selv og til andreer i endring. Du er midt i en transformasjon der det er naturlig å ta bedre vare på deg selv. Måneformørkelsen 16. mai belyser sider ved deg selv du kan ha godt av å gi slipp på. Du inspireres til å legge fortiden bak deg og åpne for en ny og bedre fase i forholdet til deg selv. Solformørkelsen 25. oktober åpner for en ny begynnelse i image og utseende. Det er tid for å komme ut med den beste utgaven av deg selv. Solen gjennom ditt tegn i perioden fra 23. oktober til22. november er den beste perioden i året for deg. Da får du ekstra energi, vitalitet og engasjement.

Helse:

Venus, din planet for helse og kjærlighet er på vei bakover i januar, og det kan føre til at du retter blikket innover og mot ubevisste følelser som har holdt deg tilbake. Det er tid for å få klarhet og frigjøre deg fra fortidens bitterhet og nag. Solens ferd fra 21. mars til 21. april og fra 23. september til 23. oktober belyser behov som du i disse periodene bør gripe tak i. Du ser klarere hva det dreier seg om de nevnte periodene. Jupiters ferd fra 11. mai til 29. oktober inspirerer deg til å lære mer om hva du trenger for å styrke vitaliteten og øke energinivået. Interessen for fysisk aktivitet, ernæring og kosthold øker.

Privat og kjærlighet:

Din kjærlighetsplanet Venus på vei bakover i januar øker behovet for å tiltrekke deg mer romantikk og lidenskap. Er det knuter på tråden med din elskede, er tiden inne for å gjøre noe med det. Jupiters ferd frem til 10. mai og fra 29. oktober og mot slutten av året får lidenskapen til å blomstre. Er du singel, kan du møte den rette. Lever du i eksisterende forhold, er det tid for å bygge et sterkere fundament. Forlovelse og bryllup kan komme ut av dette. Jupiters møte med Neptun 12. april åpner for en betydningsfull romanse. La deg ikke blende av illusjoner, men studer realitetene. Merkur på vei bakover i mai øker engasjementet i detaljer og øker behovet for å vite mer. De dypere samtalene gjør godt. Unngå misforståelser – og sørg for å oppklare dem om det skjer.

Økonomi:

Din finansplanet Jupiter i perioden frem til mai og i slutten av året øker kreativiteten og inspirerer til å skape noe selv. Solens ferd i perioden fra 11. mai til ut oktober åpner for å forbedre og perfeksjonere arbeidsmetodene. Flere oppdrag kommer din vei, og du kan vurdere å ta på deg mer ansvar. Jobbskifte er aktuelt formange. Solformørkelsen åpner for en ny begynnelse der du kan ha behov for å bruke flere sider av deg selv. Din planet Mars på vei bakover i november og desember i området for økonomi, finanser og investeringer tydeliggjør en periode for å reflektere, revurdere, og endre avgjørelser. Avvent investeringer i den perioden om du kan.

Årshoroskop for Skytten 2022

Din planet Jupiter beveger seg i området for familie og privatliv og antyder utvikling og ekspansjon. Det kan for noen innebære investering i eiendom eller ny bolig. Noen vurderer flytting i løpet av året. Solformørkelsen i desember 2021 i ditt tegn åpner for en ny fase i forholdet til deg selv, til livsstil, image og utseende, og resultatene av det kommer i 2022. Det du ønsker skal vokse, er det som utvikles. Du må selv gjøre innsatsen i den retningen du vil skal utvikles, i løpet av året. Solen gjennom ditt tegn fra 22. november til 21. desember er den beste perioden i løpet av året for deg.

Helse:

Solens posisjon fra 19. april til 20. mai belyser din helsesituasjon. Da er det naturlig å se klarere hva du trenger å justere av vaner og rutiner for å optimalisere din helse. Har du ikke allerede tatt en generell helsesjekk, er tiden inne for å gjøre noe med det. Solformørkelsen 30. april, måne­formørkelsen 16. mai, måneformørkelsen 8. november og solformørkelsen 25. oktober antyder fullførelsen av en fase, avslutningen av noe og begynnelsen på noe nytt. Det kan føre til at du endrer livsstil og daglige rutiner. Dine sterke og svake sider er musklene og hoftene, og de trenger bevegelse. Du som er født i et ildtegn, trenger også å brenne ut litt energi i perioder. Gjør det som må til for å få ut ilden.

Privat og kjærlighet:

Jupiter gjennom Værens tegn fra 11. mai til 29. oktober øker lidenskapen og kreativiteten. Du fristes til å flørte mer i sommer. Lidenskapen og vitaliteten øker, og det kan lede til svangerskap og barn for noen. Single kan møte den rette, og romanser er tema. Merkurs perioder bakover i januar, mai og september kan forsterke tvilen og usikkerheten rundt parforhold, men de gode samtalene avklarer prioriteringer og felles målsettinger. Solens posisjon fra 20. mars til 19. april og fra 20. mai til 21. juni øker engasjementet i lidenskap, intimitet og nærhet. Mars på vei bakover i november og desember kan føre til at du reflekterer og revurderer mer rundt romantikk og lidenskap. Felles verdier er oppe til diskusjon. For noen kan det føre til brudd.

Økonomi:

Når Merkur beveger seg på vei bakover i januar, mai og september, er det viktig å reflektere mer rundt veien videre og hva man ønsker å prio­ritere. Merkur, din planet for samarbeid og livsmål, beveger seg raskt gjennom zodiaken og indikerersuksess via samarbeid med andre. Du har en egen teft for hva som kan skape suksess, og foretar lett raske avgjørelser i finansielle saker. Mars’ posisjon fra. 24. mai til 20. august er en tid for å gjøre tiltak for å styrke dine verdier og inntekter. Solens posisjon mellom 21. juni til 22. juli øker engasjementet i inntekter ogforholdet til bank og forsikring. Det blir tydeligere hva du vil prioritere. Solens posisjon i januar belyser finanser, materielle og åndeligeverdier og øker handlekraften. Fra 22. august til 23. september ser du resultatene av dine prestasjoner.

Årshoroskop for Steinbukken 2022

I januar er det tid for å bevege seg innover og se nærmere på kjærlig­heten til deg selv. Dykk inn i din kreative sfære og grip muligheten til å skape det du har behov for å komme ut med. Sol- og måneformørkelsene i år belyser området for romantikk, barn og barnebarn og ditt forhold til venner og likesinnede. En fase er over, og det er tid for å gi slipp på noe i denne delen av livet og legge til rette for en ny fase. Du ser klarere hva du anser deg ferdig med, hva du har vokst ut av og hva som betyr mest for deg i vennskap og forholdet til barn. Din kreative selvutfoldelse er i utvikling, og solformørkelsen30. april åpner for en ny begynnelse.

Helse:

Merkurs ferd på vei bakover i januar, mai og september viser perioder som egner seg godt for å reflektere rundt hva du trenger å gjøre noe med forå øke vitaliteten og energinivået. Legg merke til detaljene du trengerå få på plass når det gjelder vanerog rutiner – og gjør noe med det. Grundig planlegging har innflytelse på resultatene du oppnår. Å legge opp til fysisk aktivitet som du kan gjøre hjemmefra, vil være nyttig for å oppnå målene du setter deg. Marspå vei bakover de to siste månedene i år antyder en krevende periode om du ikke gjør jobben tidligere i år. Skjelettet og tennene er dine sterke og svake sider, og de trenger tilførsel av kalsium og D-vitamin, samt bevegelse og smøring (olje) for å fungere smidig.

Privat og kjærlighet:

Solformørkelsen 30. april belyser lidenskapen og romantikken. Den åpner for en ny fase og kan føre tilat du blir rammet av Amors piler. Single kan møte sin utkårede, og svangerskap, barn og barnebarn er aktuelle tema. Venus er din kjærlighetsplanet, og i januar er den på vei bakover. Det indikerer en periode for å ta et oppgjør med kjærligheten til deg selv, din kropp og til din kjære. Solens ferd fra 19. april til 20. mai belyser kjærligheten og lidenskapen – og dens posisjon fra 21. juni til22. juli åpner for samboerskap, for­lovelse og bryllup. Måneformørkelsen 8. desember belyser relasjoner du har vokst fra. Noen ønsker å avslutte forhold.

Økonomi:

Venus på vei bakover i januar kan tyde på en strammere økonomi enn du vanligvis har. Det er en fin tid for å redusere forbruket og revurdere arbeidssituasjonen. Ønsker du å arbeide med noe annet enn du vanligvis gjør, er tiden inne for å studere nærmere hva du ønsker å gjøre mer eller mindre av. Solens posisjon fra 19. januar til 18. februar øker muligheten til å styrke dine inntekter. Solens posisjon fra 22. juli til 22. august belyser investeringer og inntekter. Det gir en mulighet til å øke inntekten om du blir oppmerksom på hva du kan gjøre mer av. Solens posisjon fra 22. september til 23. oktober belyser resultatene du har skapt. Belønning kan komme i form av ros og anerkjennelse. Dette en finperiode for å publisere noe.

Årshoroskop for Vannmannen 2022

Årets sol- og måneformørkelser inntreffer i området for livsmål, ambisjoner og privatliv. Det viser at en fase er over og en ny begynner når det gjelder familie og karriere. Venus vending bakover i januar synliggjør dine behov og forventninger til familien. Det kan by på kontraster mellom forventninger og realiteter. Ønsker du å endre forventningene, eller å forholde deg til realitetene og være fornøyd med det som er? Tiden er inne for å gjøre noe med det. Solens posisjon fra 19. januar til 20. februar belyser forholdet til deg selv, til image, utseende og livsstil. Behovet for å vise deg selv som den beste utgaven av deg selv, forsterkes.

Helse:

Solens posisjon i januar og i sommer belyser din helsesituasjon. Nymånen 29. juli åpner for å gjøre det som skal til for å sette i gang med en ny og bedre livsstil. Resultatene ser du i slutten av desember. Din sterke og svake kroppsdel er anklene og blodomløpet. Du kan oppleve stivhet i anklene og det kan begrense bevegeligheten din. Du trenger mer beveg­else enn du tror for å kunne vedlikeholde og aktivisere blodomløpet. For mange tanker kan føre til stagnasjon. Unngå å tenke så mye, og la energien komme ned i hoftepartiet, der handlekraften og bevegelsesmotoren befinner seg.

Privat og kjærlighet:

Merkur er en av dine to kjærlighetsplaneter, og den beveger seg bakover i tre uker i tre perioder per år. I år er det i januar, mai og september. Den siste perioden kan føre til revurderinger og misforståelser. Unngå lang­siktige avgjørelser i disse periodene. Solen er også din amorøse planet, og det gjør at sol- og måneformørkelsene har innflytelse på kjærlighetslivet. Det kan føre til at du sammen med din kjære vurderer endringer i hjemmet eller boligsituasjonen. Flytting er aktuelt for noen. Endring i status og posisjon er tema for andre. Solens posisjon fra 22. mai til 22. juni belyser lidenskapen og øker viriliteten. En forelskelse er naturlig. Solensferd fra 23. juli til 24. august belyser felles verdier og seksuell utfoldelse. Benytt sjansen til å investere i felles verdier og intimiteten i samlivet.

Økonomi:

Jupiters bane frem til 11. mai og de to siste månedene i år øker engasjementet i alt som kan øke inntekten og verdiene. Det forsterker interessen for å bruke flere sider av deg selv. Merkurs vending bakover i september øker behovet for å planleggeinntektene og utgiftene i større grad. Nye jobbmuligheter er aktuelt. Benytt sjansen til å skape noe du ønsker å utvikle. Solens posisjon fra 21. januar til 19. februar forsterker din fantastiske utstråling og tiltrekningskraft. Solens posisjon fra 24. august til 23. september synliggjør felles verdier og gjør at du ser tyde­ligere hva du ønsker å selge eller å investere i. Solens ferd i perioden23. oktober til 22. november retter lyset mot livsmål ambisjoner ogkarriere. Det er tid for å gjøre opp status, anerkjenne resultatene ogstake ut en ny kurs forover.

Årshoroskop for Fiskene 2022

Solen beveger seg gjennom ditt tegn i perioden 19. februar til 21. mars og gir deg ekstra energi. Den belyser ditt image, utseende og din livsstil. Det er den beste perioden i året for deg. Periodene Merkur beveger seg på vei bakover vil også merkes. Det er i januar, juni og september. Det er naturlig å trekke seg litt tilbake og reflektere rundt nære relasjoner.Jupiter beveger seg gjennom ditt tegn frem til mai og de to siste månedene i år. Det er omtrent 12 år siden sist. Det betyr at noe som skjedde den gang, kan gjenta seg. Du er i enviktig utvikling og vokser sommenneske i år. Det øker nysgjerrigheten for selvutvikling.

Helse:

Jupiter gjennom ditt tegn øker interessen for å lære mer om deg selv, om dine kvaliteter, dine sterke og svake sider. Solens posisjon i perioden21. januar til 19. februar og i perioden 23. juli til 24. august belyser ubevisste emosjonelle behov og ønsker. Det gjør det enklere å sette ord på det du virkelig trenger. Blikket klarner– og det gjelder å handle mens du ser tydelig, eller notere ned det du trenger til senere når du ønsker å gjennom­føre det du oppdager. Fiskenes sterke og svake kroppsdel er fotbladene og lymfesystemet. Det indikerer et behov for bevegelse, yoga og mye rent vann. Drikker du mye vann, trenger du også mer tilførsel av mineraler.

Privat og kjærlighet:

Jupiter gjennom ditt tegn i tiden frem til mai øker muligheten for å lære mye om deg selv. Du er i en betydningsfull utvikling, og det vil ha innflytelse på nære relasjoner. Frihetstrangen øker, og lysten til å strekke deg ut av komfortsonen kan få deg til å gjøre noe du ikke har gjort tidligere. Flørting inspirerer. Merkur er din kjærlighetsplanet, og dens ferd påvei bakover i tre perioder på omtrent tre uker øker behovet for å reflektere og revurdere både egne behov ogforholdet til din kjære. Det gjelder spesielt i januar, juni og september. Vær oppmerksom på å unngå overdrevent drama ved fullmåner og formørkelser. Noen fristes til å være åpen for flere potensielle partnere i tiden fremover. For andre øker interessen for forlovelse og bryllup.

Økonomi:

Din finansplanet Venus beveger seg på vei bakover i januar, og det kan føre til at du revurderer hva du ønsker å investere i både når detgjelder tid og penger. Din karriereplanet Jupiters ferd i år åpner for betydelig vekst og utvikling i ambisjoner og karriere. Det gjør atjobbtilbud kan komme din vei. Solens posisjon i tiden fra 21. mars til 21. april øker fokuset rundt inntekter og verdier – så vel som en utvikling i personlige kvaliteter.I perioden mellom 23. juli til 24. august øker fokuset rundt perfeksjon og orden i arbeidsoppgaver, arbeidsrutiner og avtaler. Din finansplanet Mars beveger seg bakover i november og desember og øker engasjementet i investeringer på hjemme­banen, i bolig og eiendom. Det kan innebære salg av noe.

Les også: Ukeshoroskop for alle stjernetegnene

Denne saken ble første gang publisert 07/01 2022, og sist oppdatert 19/01 2022.

Les også