Erotisk novelle

Jeg trodde hun skulle bli sjalu, men i stedet ville hun være med...

Han flørtet åpenlyst med meg, og selv om jeg både ble tent av ham og veldig smigret, var jeg redd for at dette kunne ende i et gigantisk sjalusidrama dersom Maria fikk med seg at mannen hennes prøvde seg på meg.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Dette er noen år siden... men jeg glemmer det aldri.

Jeg satt i et klamt møterom i Belgia omgitt av kjedelige regnskapsmedarbeidere som snakket om tall, analyser og resultater i det kjedsommelige. Jeg kikket på klokka. Tre minutter siden jeg så på den sist. Ny rekord! Jeg var så sliten i hodet at jeg rett og slett ikke greide å konsentrere meg lenger.

Å komme ut i den kalde høstluften, var utrolig befriende. En lang dusj og et deilig måltid fristet veldig nå, så jeg småløp over asfalten som var halvveis dekket av røde og gule høstblader.

Etter en lang, varm dusj fikk jeg det for meg at jeg ville pynte meg litt ekstra i kveld. Det var den siste av tre lange møtedager, og i morgen gikk flyet tilbake til Norge. Jeg hadde lyst til å kose meg med god mat og tilhørende drikke, flørte og ha det gøy! Litt skummelt å være en ensom dame på tur i et fremmed land, men samtidig var det noe veldig pirrende over det hele.

Jeg fant fram den korte silkekjolen og la den på sengen med et matchende undertøysett. Så åpnet jeg minibaren, fant en liten flaske med cava og skjenket meg et glass. De herlige boblene kilte i halsen, og jeg var med ett sikker på at dette skulle bli en flott kveld!

Et par timer senere hadde jeg spist en aldeles utsøkt middag på hotellets restaurant. Jeg hadde kost meg med god vin og kjente at jeg begynte å bli litt brisen. Jeg tok med meg konvoluttvesken og gikk mot utgangen for å ta en røyk. De høye hælene klikket mot gulvet for hvert steg jeg tok. Den svarte kjolen var egentlig i korteste laget. Jeg følte meg sexy, og blikkene jeg fikk bekreftet at det stemte. Jeg ble faktisk litt opphisset av all oppmerksomheten. Jeg hadde former som en ekte kvinne skal ha, og jeg likte å vise det fram.

Ute ved inngangspartiet sto det en høy, mørk mann i dress. Det er noe spesielt med menn i dress, de ser så verdensvante og sexy ut. Jeg tente sigaretten og tok et langt drag. Det er ikke ofte jeg røyker, så jeg kjente at nikotinen fort gjorde meg litt ør.

Mannen i dress pratet i mobiltelefonen og enset ikke at jeg sto bak ham. Den dype stemmen fikk det til å vibrere i meg. Jeg forsto ikke språket, men likte å høre ham snakke. Jeg var spent på hvordan han så ut, og det skulle jeg straks få vite. Han avsluttet samtalen og snudde seg mot meg. Jeg ble ikke skuffet for å si det sånn!

Han ble bare stående og stirre på meg, det var tydelig at han likte det han så. På gebrokkent engelsk hilste han god kveld, og jeg sa det samme. Han presenterte seg som Renè, og vi ble stående og småprate litt mens jeg røkte ferdig.

– Du fryser jo, sa han. – La meg spandere en Irish Coffee på deg.

Med hver vår Irish i hånden geleidet han meg til et bord hvor det satt flere andre festkledde mennesker. Jeg satte meg ytterst ved den ene siden av bordet, han ytterst på den andre. Jeg ble rimelig paff da han kysset kvinnen ved siden av seg og deretter presenterte henne for meg. De ble sittende og snakke sammen på sitt for meg uforståelige språk. Jeg følte meg litt utilpass og tenkte at jeg fikk drikke opp og takke for meg. Mens jeg drakk tok jeg meg selv i å stirre ned i utringningen hennes.

Jeg vet ikke om det var alkoholen som fikk meg på disse tankene eller om det rett og slett var det faktum at jeg hadde gått altfor lenge uten fysisk kontakt som gjorde det, men jeg ble fristet til å kjenne på brystene hennes. Ikke det at jeg vanligvis tenner på kvinner, men et eller annet med henne gjorde meg nysgjerrig.

Plutselig så hun på meg og smilte. Jeg rødmet og lurte på om hun hadde lest tankene mine. Men hun henvendte seg til sidemannen og startet en samtale med ham.

Renè så på meg og straks hadde vi funnet igjen tonen vi hadde utenfor. Han flørtet åpenlyst med meg, og selv om jeg både ble tent av ham og veldig smigret, var jeg redd for at dette kunne ende i et gigantisk sjalusidrama dersom Maria fikk med seg at mannen hennes prøvde seg på meg.

Plutselig kjente jeg en fot som gned seg inntil min glattbarberte legg. Den følte seg fram, opp og ned på leggen. Etter en stund beveget den seg sakte men målbevisst oppover mot lårene, men da den passerte knærne knep jeg beina sammen. Nå begynte det for alvor å bli både hett og ganske pinlig. Jeg unnskyldte meg og sa jeg måtte en tur på toalettet. Med rødmende kinn reiste jeg meg fra plassen min og skyndte meg mot skiltet merket «Damer».

Vel inne på toalettet lukket jeg døren og lente hodet mot veggen. Jeg merket at jeg hadde problemer med å puste skikkelig. Jeg var i aller høyeste grad smigret, men hvordan kunne han finne på å flørte så åpenlyst med meg når dama satt like ved? Jeg samlet meg og skulle til å gå tilbake da døren gikk opp, og Maria kom inn.

– Liker du meg ikke? spurte hun og satte øynene i meg.

Jeg svelget og stammet fram at jeg likte henne veldig godt, at det ikke var meningen å flørte med mannen hennes. Da benflørtingen begynte, forsto jeg at det hadde gått for langt, og det var derfor jeg trakk meg tilbake.

Jeg forberedte meg på en real ørefik, men det som skjedde i stedet satte meg helt ut. Hun tok et steg nærmere og la hånden mot det varme kinnet mitt.

– Det var jeg, sa hun. – Foten du kjente under bordet var min.

Jeg ble mildt sagt satt ut og visste ikke hva jeg skulle svare. Pulsen steg, hjertet dunket hardt, og jeg merket at måten hun strøk meg over kinnet på, fikk det til å sitre i underlivet.

Før jeg visste ordet av det hadde mine lepper funnet hennes. Vi kysset hverandre intenst, og jeg kjente at sitringen i underlivet bredte seg videre rundt i kroppen. Jeg tok hånden rundt den smale midjen hennes og presset henne mot meg. Jeg kjente at hun strøk meg over ryggen før hun masserte rumpeballene mine. Jeg vet ikke hvor lenge vi sto sånn og befølte hverandre, det føltes som om tiden hadde stanset. Hun strøk meg over håret og hvisket meg i øret.

– Renè og jeg vil gjerne ha deg med opp til rommet vårt.

Hvordan vi kom oss fra toalettet og opp til rommet husker jeg ikke så mye av. Jeg var helt ør i hodet, både etter alkoholinntaket og den intense kåthetsfølelsen. Men brått sto vi inne på hotellrommet iført bare undertøyet alle tre. Maria geleidet meg bort til sengen. Jeg la meg på ryggen, og hun la seg over meg. Vi kysset lenge mens vi befølte hverandres halvnakne kropper.

Hun tok av seg BH-en og kastet den på gulvet. Jeg løsnet min egen og sendte den samme vei. Hun kysset meg i halsgropen og fortsatte nedover mot brystene. Den ene brystvorten forsvant inn i den varme, våte munnen, og hun byttet på å bite og suge på den. Hånden hennes fant veien ned mellom lårene mine, og hun strøk meg fram og tilbake over klitten. Jeg sprikte med beina og gned meg mot hånden hennes.

I øyekroken så jeg at Renè var naken. Han hadde en fantastisk stram og flott kropp. I hånden holdt han det grove lemmet og runket taktfast uten å slippe oss av syne. Det glinset av kukhodet, og jeg stønnet høyt.

– Nå trenger hun en kukk, sa Maria og lo.

Les også (+) «Hvis jeg hadde stått naken foran deg nå... hva ville du ha gjort?»

Hun lirket av meg trusa og byttet plass med Renè. Noe forspill hadde vi ikke behov for, jeg var mer enn klar nok! Han la seg over meg, og samtidig som leppene våre fant hverandre, gled den store kukken hans inn i meg. Den fylte meg helt, og jeg nøt hvert støt. Jeg hadde vært så opphisset i lang tid nå, så det varte ikke lenge før jeg kjente orgasmebølgene skylle over meg. Jeg klamret meg til Renè som også var på bristepunktet. Sammen eksploderte vi i den heftigste orgasmen jeg kan huske å ha opplevd!

Maria la seg ved siden av oss i den brede dobbeltsengen, og jeg snudde meg dovent mot henne. Vi kysset hverandre ømt, og jeg fikk endelig tatt på brystene hennes. De var like myke og deilige som jeg hadde sett for meg.

Renè la seg ned mellom beina hennes, og hun stønnet tungt. Da jeg skjønte at det var like før hun kom, tok jeg brystvorten hennes i munnen og bet forsiktig i den samtidig som jeg masserte den andre mellom tommel og pekefinger. Da ristet hele kroppen hennes, og hun ropte ut at hun kom. Etter en stund døste de av, både Renè og Maria. Jeg kledde på meg og gikk tilbake til mitt eget hotellrom.

Dagen etter pakket jeg sakene mine og gjorde meg klar for hjemreisen. Det tikket inn en tekstmelding fra sjefen som lurte på hvordan seminaret hadde vært. Det var en ny og spennende opplevelse.

– Meget tilfredsstillende, svarte jeg tilbake.

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 11/11 2022.

Les også