Erotisk novelle

Telefonsex har jeg faktisk aldri hatt. Før nå

Jeg småløper tilbake til soverommet, setter samtalen over på høyttaler og legger telefonen fra meg på nattbordet.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Jeg fikk den verst tenkelige starten på dagen. Jeg forsov meg og ble ringt etter fra jobben. Måtte haste ut av senga og skynde meg av sted. En ting er å få en så dårlig start, det er ganske stressende i seg selv, men nå har jeg i tillegg vært konstant kåt helt siden jeg bråvåknet, grunnet en meget erotisk drøm jeg hadde i natt.

Drømmen vil ikke slippe taket, og jeg har hele dagen gått rundt med en halvstiv kølle. Har flere ganger vurdert å dra den av på do, men der er det selvsagt folk som renner inn dørene hele tiden, dessuten er det ikke spesielt fristende å stå der inne og runke, så jeg har holdt meg.

Det er en helt merkelig følelse å svinse rundt på jobb og være så sprengkåt. Damene på jobben har aldri vært så tiltrekkende og flotte som jeg syns de var i dag. Det er jo veldig typisk at dama mi er bortreist akkurat nå, to hele uker må jeg være uten sex, og det er helt pyton å tenke på.

Jeg har jevnlig sex, så jeg burde vel ikke klage. Men når kroppen og hodet er så til de grader innstilt på en utløsning er det frustrerende, da må jeg jo bokstavelig talt ta saken i egne hender og ordne opp selv. Jeg vil bare reise hjem, stille meg i dusjen eller legge meg godt til rette på senga og få den utløsningen jeg har lengtet sånn etter helt siden jeg så brutalt ble vekket på morgenen i dag.

Arbeidsdagen snegler seg av gårde, men endelig er den over. Jeg kjører fort hjem, lykkelig lukker jeg døra til leiligheten bak meg, og vrenger av meg klærne! Naken rusler jeg rundt i leiligheten, bestemmer meg for å gjøre det ordentlig, og ikke bare i full fart, så jeg finner en tube med glidemiddel som jeg tar med meg på soverommet.

Jeg skal akkurat til å søke opp noen frekke bilder på nettet da telefonen ringer. Jeg banner høyt og reiser meg motvillig. Finner telefonen på stuebordet og ser at det er et ukjent nummer. Tenker først at jeg ikke gidder å ta den, men ombestemmer meg, det kan jo være noe viktig.

– Hallo?

– Ja, hei, mitt navn er Katrine Henriksen, og jeg ringer for å gi deg et godt tilbud på ...

Siste delen av setningen overdøves av mitt oppgitte stønn. Helvetes telefonselger! Hun har tydeligvis fått med seg at jeg ble irritert, for hun spør forsiktig:

– Eh, forstyrrer jeg?

– Ja, faktisk! Jeg har gått rundt med ballespreng i hele dag uten mulighet til å få gjort noe med det, og nå som jeg endelig er hjemme får jeg faen meg ikke runka i fred her heller fordi en helvetes telefonselger forstyrrer meg!

Det blir helt stille i den andre enden, og jeg skammer meg fryktelig. Herregud, hva var det jeg nettopp sa til det stakkars kvinnemennesket?! Jeg skal akkurat til å be om unnskyldning og så legge på kjappere enn kjapt da hun kommer meg i forkjøpet.

– Men stakkars deg, da, skjønner jo godt at det er frustrerende. Så du, jeg har et forslag til deg. Hva om jeg hjelper deg med den utløsningen?

Jeg blir bare sittende og måpe. Er hun seriøs her?

– Altså, du kan hva? Sitter ikke du på jobb?

Sier jeg spørrende.

– Ta det med ro, jeg har hjemmekontor, ler hun.

Damn, hun mener det jo seriøst. Rimelig frekt forslag, men jeg er med.

– Avtale, svarer jeg, småløper tilbake til soverommet, setter samtalen over til høyttaler og legger telefonen fra meg på nattbordet. Telefonsex har jeg faktisk aldri hatt, så nå gleder jeg meg stort.

– Ligger du godt?, spør hun. Hun har lagt om toneleiet nå, hører jeg, stemmen er mørkere og mer sensuell.

– Mhm, svarer jeg.

– Lukk øynene. Se for deg en kvinne som står ved fotenden av senga di. Sakte kler hun av seg, plagg for plagg havner på gulvet. Nå står hun der, naken og kåt. Brystvortene er stive som frosne bringebær, og hun ser sultent på kuken din. Rolig beveger hun seg mot deg. Hun løfter hendene opp til brystene sine og kjæler med dem. Lar den ene hånden gli nedover den flate magen før den stanser ved det hårløse venusberget. En finger glir inn mellom kjønnsleppene og kommer ut igjen glinsende av saftene hennes. Hun er våt og klar, like kåt som du er akkurat nå. Hun stønner og ser sultent på deg igjen før hun krabber opp i senga og legger seg ved siden av deg.

Kuken står som et spett her, så at jeg er skikkelig kåt nå, har hun helt rett i. Det er en ganske så merkelig setting, men jeg digger det. Dette må testes med dama, det er uten tvil virkningsfullt.

– Hun legger seg inntil deg, du kan kjenne pusten hennes mot øret. Hun suger seg fast i øreflippen din mens hånden stryker deg på brystkassa.

Jeg lar automatisk hånden min gjøre det, og på en merkelig måte er det som om det ikke er min egen hånd, men hennes. Jeg begynner å puste tyngre, og venter spent på fortsettelsen.

– Hånden glir sakte ned mot kuken din. Den er stor og hard, lengter etter berøring. Endelig legger hånden seg rundt den og begynner sakte å runke den opp og ned.

Jeg stanser noen få sekunder, raskt skynder jeg meg å klemme ut noen dråper av glidemiddelet i høyre hånd og tar på nytt et grepa tak rundt kuken. Den rykker til, har ventet hele dagen på akkurat dette.

Hun stønner i røret, og jeg kjenner virkningen av lyden. Det er vanskelig å runke sakte, jeg er så sprengkåt nå at jeg bare vil dra den kjapt av. Men jeg behersker meg, hører på stemmen i telefonen og følger instruksjonene nøye.

– Hun bøyer seg ned, vil smake på deg. Kjenne den store, deilige kuken i munnen sin. Hun fukter leppene og prøvende legger hun dem rundt kukhodet. Munnen er våt, varm og myk. Hun tar ballene i den ene hånden og masserer dem forsiktig. Munnen beveger seg samtidig opp og ned, sakte og rolig. Hun merker at du vil øke tempoet, og det er greit for henne. Hun er der for å tilfredsstille deg.

Det stønnes igjen høyt i røret, og jeg merker hvordan gåsehuden knupper seg på hele kroppen. Kjenner også hvordan ballene trekker seg sammen, vet det ikke er lenge igjen til jeg kommer.

– Hun skrever over deg nå, trer seg ned på kuken din, sakte, til hun har hele den herlige stasen inni seg. Du ser på de flotte brystene som duver opp og ned når hun begynner å ri deg. Hun er trang og våt, klemmer godt rundt deg. Hun øker tempoet, vet at du vil det. Vet at du trenger en utløsning. Det får hun også snart nå. Hun legger hendene på brystene, kniper i brystvortene og roper høyt til deg: Jeg elsker å knulle deg, du er så stor og hard, åh, kuken din er så deilig!

Jeg kan tydelig se for meg at kvinnen sitter over meg, kjenner hvordan fittemusklene hennes jobber rundt kuken min. Jeg holder hardere rundt den og runker ivrig. Raskere og raskere nå. Jeg puster og stønner høyt, kjenner hvordan alle musklene i kroppen spenner seg før den sødmefylte følelsen brer seg rundt i hver eneste celle, hver eneste muskel.

Blodet bruser, og hjertet slår ivrig. Jeg roper ut idet all den oppsparte energien fosser ut over hånden min, det pumper og renner, desidert den heftigste orgasmen jeg har hatt på lange tider.

Les også (+) Han løftet meg opp i armene sine og bar meg inn i hytta. Det var en råskap som tente meg voldsomt

Jeg ligger helt stille, kjenner hvordan kroppen sakte, men sikkert roer seg ned, og pulsen saktner. Fremdeles har jeg øynene lukket, og da jeg åpner dem igjen, er jeg alene. Fantasien har vært så ekte at jeg formelig har kjent dama jeg fantaserte om, men nå er hun borte.

Stemmen i telefonen er heller ikke der lenger. Jeg begynner med ett å lure på om det virkelig har skjedd, men det må det jo ha gjort. Eller? Jeg fomler etter tørkerullen og tørker meg før jeg sjekker anropsloggen.

Jo da, siste samtale varte ganske nøyaktig 20 minutter...

Denne saken ble første gang publisert 26/11 2020, og sist oppdatert 25/02 2021.

Les også