Erotisk novelle

Hun åpner glidelåsen min i én bevegelse. – Kan jeg forsyne meg? spør hun

Noen kan høre oss, men ingen snur seg.

Pluss ikon
Sist oppdatert

Powerpoint-presentasjonen er innholdsløs og grå. De fleste har satt seg ned på stolene, og stirrer framfor seg eller ned i mobilen.

Jeg står med ryggen mot bakre vegg. Jeg liker å stå når jeg har på meg dress, for ikke bare gjør det noe med holdningen, men jeg liker også følelsen av at tissen henger så fritt inne i dressbuksene, til forskjell fra inne i de stive olabuksene. Jeg har hendene i lommene og dytter borti den nå og da.

Foredragsholderen har nettopp begynt på’n igjen etter en kort pause, da døren åpner seg like ved siden av meg, og en kvinne på min egen alder kommer inn. Hun har på seg en myk, mørkegrå dressbukse, og en hvit bomulsskjorte. Armene har hun brettet opp. Håret er lyst og henger ned over skuldrene.

Jeg kan ikke huske å ha sett henne tidligere idag, men så kan jeg heller ikke påstå å ha vært særlig tilstede i morgentimene. Hun mimer en unnskyldning ovenfor foredragsholderen, og så ser hun på meg, og smiler.

Hun går bort til søylen foran meg og setter veska si inntil, før hun rygger stille bakover mot veggen.

Jeg faller i staver og skvetter til idet hun plutselig rygger inn i meg, og rumpa hennes dytter mot skrittet mitt; jeg drar hendene ut av lommene og kjenner rumpeballene klemme mjukt mot den ledige pikken der inne. Hun snur seg raskt, men tett, og kroppen hennes gnir over meg i bevegelsen.

Hun ser opp på meg, og hvisker et «Ops, sorry»; hånden hennes har allerede funnet veien til skadestedet, liksom av seg selv, og klapper meg unnskyldende over lysken.

Jeg blir litt perpleks, er ikke helt sikker på hva jeg nettopp opplevde, men jeg rører henne lett ved overarmen og mumler et «nei, nei …» og lager et slags smil.

Hun stiller seg ved høyre side av meg inntil veggen. Jeg vender meg kort, og smiler igjen, keitete. Hun blunker tilbake, og idet hun kikker opp og frem mot powerpointen, motstår jeg ikke å la blikket løpe over henne. En liten, fin nese. En myk bue i overleppen.

Hun er temmelig tiltalende. Rødmende kinn. Den nakne øreflippen. Nakken, halsen. Skulderen innunder skjorten, skjorten som er tre knapper åpen. Det glatte partiet under halsgropen. Jeg følger den BH-stroppen; den løfter seg litt ut fra brystet der puppene begynner, og de er ikke større enn nevene mine, men hvite og bløte, og like der, ved BH-kanten, ser jeg den ene brystvorten hennes stikke ut, som en hilsen, og jeg tar blikket til meg.

Jeg trekker jakken av meg og henger den diskrét over armen foran skrittet mitt, før reisningen blir synlig. Er det et lurt smil jeg aner, i sidesynet?

Hun kremter, og plutselig står hun tettere på meg, med skulderen inntil. Jeg skifter vekt på føttene, men flytter meg ikke. Jeg merker noe som stryker meg over låret. Så legger hun hele håndflaten inn på låret mitt, den kjennes ut som en ovn, og lillefingeren hennes berører såvidt de hengende ballene, og så letter hun trykket i berøringen, flytter hånden varsomt over i skrittet mitt, og jakken henger stadig foran, og foredragsholderen sier noe om konsesjon, og fingrene hennes triller over pikken min.

Glidelåsen åpner hun i én bevegelse. Jeg synes jeg hører det altfor godt, men det er visst ingen som får det med deg, for ingen snur seg og ser på oss. Hun roter litt med boxershortsen, finner gylfen, igler hånden innenfor, og griper om pikken min.

Hun ser med hendene. Ansiktet hennes ser rett fremfor seg, mens hun kiler meg lett i overgangen til kukhodet. Hånden føres innunder og kopper seg under ballene mine. Hun veier de; klemmer de lett rundt i hånda, masserer de som om de var to stressballer, klemmer og masserer helt til noen smeller en papirmappe i disken der framme, og foredragsholderen sier «Så tar vi lunsj!»

Plutselig står hun borte ved døra. Hun ser kort på meg før hun dytter den åpen med albuen og forlater lokalet. Jeg summer meg, kremter høyt, og skal til å henge jakka fra meg idet jeg kommer på glidelåsen, og reisningen, og følger etter henne med jakka hengende over armen.

Hun forsvinner ut av en dør i enden av matsalen, passer på at jeg akkurat får det med meg. Jeg langer etter. Akkurat idet jeg åpner døren hun brukte, og kommer inn i en blass korridor, forsvinner hun ut gjennom enda en dør. Jeg løper, triver opp døra; hun skvetter til og hyler; vi er kommet inn på kjøkkenet, og hun bykser rådvill mot den nærmeste døra, men det er en blindvei.

Hun stanser midt inne i det lille kjølerommet, med ryggen til. Jeg lukker døra bak oss. Den hvite blusen hennes lyser i mørket. Hun snur seg mot meg. «Du skremte meg», ler hun.

Det lukter av epler; de ligger i en haug på hylla i kortenden. «Spiskammerset?» sier jeg. «Er du sulten?» Hun betrakter meg et øyeblikk, hverken flirende eller undrende. Adrenalinet har lagt seg, og hun har igjen overtaket. Så skritter hun mot meg. Hun tar jakken ut av armene på meg, slipper den ned på gulvet. Så tar hun tak i skjorta mi, og trekker den ut av buksa.

Hun knepper den opp, åpner den og setter håndflatene til magen min. Så varme, fuktige hender. Hun kiler fingrene innunder bukselinningen, stikker hånden ned over lysken, og stryker meg over kjønnshåret. Hun svelger, og så, med konsentrert blikk, åpner hun knappene i dressbuksa, løsner glidelåsen og lar plagget falle til gulvet. Jeg puster tyngre, kan høre pusten min. Hjertet banker i halsen.

«Jeg er kanskje litt sulten, ja», sier hun, og setter pekefingeren på det harde lemmet som står ut under boxershortsen. Så tar hun tak i boxeren og løfter den varsomt over pikken. Hun sitter på kne foran meg. Jeg er sprenghard. Pikken dirrer. Hun løfter hånden til ballene og kjæler lett med de. Så lener hun hodet inn mot kjønnet mitt, stryker det inntil kinnet sitt og trykker nesa inn ved kukrota. Hun slipper et stønn, og sleiker meg over pungen. «Får jeg forsyne meg?».

Jeg klarer ikke svare. Jeg svelger.

Hun ser opp på meg, væter leppene og leder kuken inn i munnen. Hun masserer ballene mine med den ene hånda, og drar den andre frem og tilbake over skaftet. Hele tiden mens hun sutter sultent på meg som jeg var godteri. Hun stønner av vellyst. Så, med et vått svopp, og uten forvarsel, slipper hun pikken ut av munnen og reiser seg, snur seg med ryggen til og igler seg inntil meg; lener seg bak og over skuldra mi og hveser inn i øret på meg: «Se til helvete å kle av meg».

Jeg tar tak i skjortekanten og vrenger skjorta over hodet hennes. Åpner BH’en i et sveip. Ryggen hennes er sval og hvit og glatt. Jeg legger en hånd på magen hennes, stryker oppover og klemmer til i de mjuke brystene. Kysser henne vått i nakken, mens den andre hånden jobber med buksene hennes. De faller til gulvet. Jeg lirker av henne de lyse trusene, de faller til gulvet.

Hun tråkker ut av det hele, og trekker meg med seg bort til enden av det lille rommet, hopper opp på hylla, og trykker seg godt til rette oppi alle eplene. Så åpner hun beina for meg, setter føttene opp mot hylleveggene på hver side. Jeg drar hånden over det dryppende kjønnet, og kroppen hennes skjelver i respons. Kjønnshårene hennes er gjennomvåte, og kjønnsleppene er bløte og oppsvulmede, og åpner seg inn til det lysende rosa, likesom inviterende.

Hun biter seg i leppa og stirrer på meg, som «kom igjen», og jeg setter pikken inntil; det er helt glatt der nede, jeg lar pikkhodet gli rundt over klitoris før jeg retter den ned mot åpningen, og synker varmt og dypt inn i henne. Jeg tror aldri pikken min har hatt det så deilig, den passer inn i henne som om vi var støpt etter hverandre. Jeg glir inn og ut, fortere, dypere, og holder om brystene hennes, hun stønner så jeg må sette hånden over munnen hennes, og dempe lyden, men hun biter meg bare, og suger fingrene mine til seg, og sutter på de, og stønner, og jeg knuller henne, og akkurat i det jeg kjenner jeg er på vei til å sprenge, begynner hun å riste av orgasme, blikket hennes forsvinner bak i hodet, og jeg trekker meg ut og spruter ut over magen hennes og alle de røde eplene.

Etterpå tørker hun av seg med et lommetørkle, smiler opp til meg og stønner som etter et anstrengende løft: «Hoh! Du kjenner det er fredag, for å si det sånn, fy faen».

Hun tar et av eplene i hånden, fjerner spermen med tungen, og tar en bit, og så forlater hun meg. Jeg ser henne ikke igjen før matpausen er over, og det røde eplet står som til utstilling oppe på talerpodiet. Hun veiver med en pekepinn mot en elller annen uleselig powerpoint-slide, og den hvite skjorten hennes er kneppet skjevt...

Les flere Erotiske noveller her

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2022, og sist oppdatert 06/07 2022.

Les også