Erotisk novelle

Jeg så ham naken – og jeg forsøkte å roe ned pusten min

Synet av den nakne kroppen er som prentet inn i hodet mitt og vil ikke forsvinne.

Pluss ikon
EROTSIK NOVELLE:
EROTSIK NOVELLE: Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Reiselederen på bussen deler ut brosjyrer om øya vi skal bo, på og jeg tar smilende i mot brosjyren, for så å legge den i vesken.

– Kalimera! Og velkommen til Hellas.

Planene for turen er allerede lagt, så jeg trenger den egentlig ikke. 14 dager på Karpathos med Kathrine.

Eller, det vil si, ti dager med Kathrine og fire dager alene. Hun skal komme etter, det passet ikke med avreisedatoen for hennes del. Men jeg skal nok klare meg helt fint! Det har blitt en tradisjon å reise hit på høsten, så jeg er godt kjent.

Vel innlosjert i leiligheten skifter jeg til badetøy. Jeg studerer meg selv i speilet og smiler fornøyd.

At jeg har byttet ut bilen med sykkel til og fra jobb, i tillegg til å trene styrke, har tydelig gitt resultater! Kroppen er stram og fin, og jeg syns brystene virker ekstra runde i denne bikinioverdelen.

Jeg går ut til bassengområdet og strekker meg tilfreds ut i en solseng. Det er ubeskrivelig godt å kjenne solen på kroppen! Jeg tipper at temperaturen er omkring 25 grader. Jeg lukker øynene og bare nyter. Her skal jeg bli resten av dagen.

Etter noen timer med soling, lesing og bading nærmer det seg kveld og jeg går opp på rommet for å dusje og gjøre meg klar for en sen middag ute. Inne på badet oppdager jeg at dusjopphenget er ødelagt. Jeg drar en sommerkjole over bikinien og går ned til resepsjonen for å si fra. De er veldig imøtekommende, de skal selvsagt sende vaktmesteren opp så snart som mulig.

Jeg returnerer til leiligheten, og allerede et kvarter senere banker det på døra. Da jeg åpner, blir jeg helt målløs. I døråpningen står en gresk gud med verktøykasse i hånden.

Han er muskuløs og ufattelig kjekk. Han har et sjarmerende smil og forklarer på gebrokken engelsk at han skal fikse dusjen for meg. Jeg slipper ham inn og kjenner hvordan hjertet mitt hamrer. For en deilig type!

Han går inn på badet og er ikke sen om å få fikset dusjopphenget. Da han kommer ut igjen peker han på en leilighet i nabobygget og sier at hvis det er noe mer jeg trenger hjelp til skal jeg bare komme over til han, så skal han fikse det!

Jeg skal innrømme at jeg får lyst til å ødelegge noe med vilje bare for å få en unnskyldning til å gå bort til ham.

Han kikker ublygt på kroppen min, mønstrer meg opp og ned før han ønsker meg en fin kveld og går ut igjen. Jeg syntes jeg kan kjenne blikket hans på meg lenge etter at han har forlatt leiligheten.

Dag to i det naturskjønne paradiset våkner jeg tidlig. Jeg er et typisk A-menneske, så klokken er ikke mer enn 05.30. Hadde Kathrine vært her måtte jeg listet meg rundt, for hun elsker å sove på morgenen.

Jeg lager meg en kopp kaffe og går ut på balkongen for å innta den der. Jeg kikker over til vaktmesterboligen og ser at døren til balkongen står åpen. Gardinen blafrer lett i vinden, og der står han, helt naken, med et godt synlig morrabrød vippende foran seg.

Jeg setter kaffen i halsen og hoster så lavt jeg bare klarer. Vil ikke avsløre at jeg sitter her og stirrer på ham. Jeg klarer ikke la være, øynene mine er som klistret fast til det grove lemmet hans. Jeg kjenner jeg blir varm over hele kroppen og spesielt mellom beina. Det dunker og brenner så jeg holder på å bli gal!

Jeg skynder meg inn, drar på meg badetøyet og lister meg ned til bassenget. Må avkjøle meg, det kjennes som om hele kroppen min står i brann.

Jeg svømmer noen runder rundt før jeg lar bakhodet hvile mot bassengkanten. Jeg forsøker å roe ned pusten min, men synet av vaktmesterens nakne kropp er som prentet inn i hodet mitt og vil ikke forsvinne. Sakte fører jeg en hånd ned mellom beina og inn under bikinitrusa. Det er glatt og varmt, selv om vannet er småkaldt så tidlig på morgenen.

Jeg kikker meg raskt rundt, men hele bassengområdet er tomt. Jeg kjenner hvordan brystvortene mine sprenger mot bikinioverdelen og klarer ikke motstå fristelsen til å knipe meg selv hardt i de. Et stønn slipper ut mellom leppene mine. Med lukkede øyne går pusten min fortere og mer anstrengt mens jeg fortsetter å ta på meg selv i vannet. Er helt i min egen verden. Plutselig hører jeg en mørk stemme bak meg.

–Kalimera! God morgen!

Jeg hiver meg rundt og ser at det er ham! Jeg rødmer heftig og stotrer frem det samme til ham.

Han kaster seg ut i vannet og svømmer bort til meg.

–Jeg la merke til deg på ballkongen i stad, sier han.

Jeg kjenner at jeg rødmer enda mer nå og stotrer frem at det ikke var meningen å stirre. Han gliser og sier at det ser ut som om jeg likte det jeg så. Det må jeg jo ærlig innrømme at jeg gjorde. Han kommer nærmere, ser på meg med intense øyne. Jeg holder meg hardt fast i bassengkanten og svelger tungt.

–La meg få kysse deg, mer krever han enn spør.

Jeg klarer ikke svare, bare nikker ja med hodet. Han kommer helt nær, plasserer hendene på hver side av meg og gir meg et langt, vått kyss. Jeg gisper etter pusten når han trekker seg tilbake.

– Om du vil, kan vi fortsette på rommet mitt sier han.

– Ja hvisker jeg, bare la meg få noen minutter på meg først.

Med bankende hjerte småløper jeg opp til leiligheten og vrenger av meg den våte bikinien. Jeg drar på meg den lette sommerkjolen og skynder meg bort til vaktmesterboligen. Døren er åpen når jeg kommer, og pulsen stiger når jeg ser ham stå der kun ikledd et lite håndkle rundt livet.

Jeg lukker døren bak meg og går med selvsikre skritt mot ham. Han tar av seg håndkledet og kaster det på gulvet. Kjolen min havner like etter på samme sted. Vi klynger oss mot hverandre, og hendene våre går på vandring.

Jeg finner det steinharde lemmet hans og legger hånden rundt det. Kjenner hvordan det pulserer forventningsfullt. Beveger hånden sakte opp og ned. Jeg kneler foran ham og slikker lett på den følsomme tuppen. Åpner munnen og gaper over, helt ned til roten. Strammer leppene en anelse og suger ham rolig. Han grøsser lett, får gåsehud over hele kroppen. Svake stønn finner veien ut av munnen hans.

Jeg blir ekstra tent av å se at det jeg gjør med ham er så virkningsfullt. Jeg er klissvåt nå, og det dunker bedende der nede.

Jeg legger meg på ryggen i den store sengen. Han legger seg straks over meg. Med en håndbevegelse skiller han beina mine fra hverandre. Jeg åpner opp, og han finner seg til rette. Han glir sakte inn i meg og blir liggende stille noen sekunder mens han kjærtegner de harde brystvortene mine. Lystfølelsen iler nedover magen, og jeg kniper musklene sammen rundt ham.

Så begynner han å støte inn i meg. Sakte og rolig til å begynne med. Når han merker at jeg støter i mot ham og ser at jeg klyper meg i de struttende brystvortene, øker han tempoet.

Brått stopper han og snur meg rundt. Jeg blir stående på alle fire, og han trenger inn i meg på ny. Den ene hånden legger han rundt brystet mitt mens den andre finner frem til lystknappen.

Jeg kjenner at kroppen begynner å skjelve. Jeg presser rumpa mot ham for hvert støt. Kjenner at han er dypt inne i meg nå. Vi er så nær hverandre som det er mulig å komme. Jeg klemmer som besatt rundt kuken hans med fittemusklene. Han knuller meg hardt! Gnir meg fortere og hardere, klyper i brystvorten min.

Jeg kjenner hvordan det bygger seg opp, de innvendige musklene trekker seg hardt sammen, før de begynner å pulsere voldsomt. Det er som et vulkanutbrudd! Armer og bein dirrer som gele. Jeg melker kuken hans, og han slipper seg løs.

Vi blir liggende å småprate.

– Deilig med en morgenfugl! sier jeg. – Venninnen mim kommer om et par dager, og hun står sjelden opp før 11–12.

– Da har du jo litt tid å slå i hjel da. Samme start på dagen hver morgen i ferien din? spør han forhåpningsfullt.

– Avtale! svarer jeg.

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2020, og sist oppdatert 29/11 2020.

Les også