VJ Sarva D'vil

Wow!

TESTVINNEREN:  VJ Sarva D'vil. FOTO: Erik Hannemann
TESTVINNEREN: VJ Sarva D'vil. FOTO: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

- Med denne akselererer jeg til himmels, sier vår tester Maren Haugeto om Sarva D'vil. 

Et samstemt testpanel fyller på med superlativer, og stemningen er lettere panegyrisk da vi drøfter disse. Geir Vågen har aldri vært borti noe lignende, sier han, lettere forfjamset over muligheten til spurtintervaller på glattisen. 

Det er dermed aldri tvil om sekseren for denne skoa.

Løpsfølelse

Den perfekte skoen til intervalltrening på glatt underlag. Utrolig lette og smidige sko med lav dropp (4 mm). - De er litt "brutale" for leggene, understreker vår mest proffe tester Veslemøy Hausken, som mener skoene krever sin (erfarne) løper. Men ellers er det en en nydelig sko som gir stor løpsglede på alle slags underlag, og svært god kontakt med terrenget. Inspirerer til rask løping.

Grep

Suverene på det meste, selv om de kleber vel mye på glatt asfalt. Sitter som et skudd på holke, og gjør løping på glatt skogbunn og snø til en lek. D'vil er veldig lik Sarva Xero, men synes å duge noe bedre på isen. I sitt rette element, snø og is, gir disse skoene mer enn godt nok grep.

Passform og komfort

Sitter silkemykt rundt foten, med en smal lest, samtidig stødig nok for både smale og bredere føtter. Lav dropp. Myk og god komfort. Kan bli for kald. Minimalistisk sko med lite demping. Sålen føles tynn, men til gjengjeld ganske stiv, så den beskytter.

Spesifikasjoner

Produsent VJ Sarva
Pris 1700
Materiale Overdel: Mesh - - Mellomsåle: Phylon EVA - - Støtdemping: Urethane i hæl og forfot - - Yttersåle: gummi og stjerneformete herdede pigger (StarStuds)
Vekt 300 g (45)

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning