Frekke triks

Ta kontrollen i senga

Ni kvinner deler sine sexhistorier. La deg inspirere!

TA ANSVAR: Det er sexy å ta ansvar for sin egen seksualitet. La deg forføre av historiene under!
TA ANSVAR: Det er sexy å ta ansvar for sin egen seksualitet. La deg forføre av historiene under! Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert

Kvinner som tør å ta initiativet har fortalt Det Nye om sine sexy opplevelser. Kanskje blir du inspirert?

Pendleren

- Vi møttes på blind date, og det var maks klaff. Problemet var bare at han bodde i en annen by. Jeg ville ikke bare se ham igjen, jeg ville ha ham hos meg for godt! Etter bare et par ukers heftig telefonkontakt og mailing, avtalte vi at han skulle komme på besøk. Da han kom, hadde jeg kokkelert i tre timer. Jeg hadde lagd mitt mest imponerende måltid noensinne. I tilfelle ikke det slo til, hadde jeg gardert meg. Jeg møtte ham nemlig i døra iført mitt mest sexy undertøy og med champagnen i hånda. For å si det sånn, maten ble kald før vi fikk spist!

Heidi (32)

Les også: Derfor vil han ikke ha sex

Biltur i mørket

- Min kjære er fra et høl av et sted, unnskyld uttrykket. I hvert fall er det ikke all verden å finne på der. Etter noen kvelder hjemme i sofaen foreslo svigerfar at vi kunne låne bilen hans og ta oss en tur. Han hadde neppe forestilt seg hvordan den skulle ende...Etter noen dagers kjedsomhet var jeg kanskje litt yr. I hvert fall begynte jeg å kle av meg der jeg satt i forsetet. Plagg for plagg forsvant uten at kjæresten min skjønte bæret. Til slutt satt jeg der i nettoen og huket meg sammen de få gangene det kom en møtende bil. Jeg skjønte at det var i ferd med å bli trafikkfarlig, sjåføren ble rimelig ukonsentrert, og vi endte på en øde avkjørsel. Der lot vi det stå til - i forsetet på en Fiat Punto. Det endte med dugg på rutene og fotmerker i taket. Og kvalte fnis da svigerfar spurte om vi hadde hatt en fin tur.

Bente (22)

Vil du leke?

- Jeg hadde datet en fyr i flere uker, uten at han hadde tatt noe initiativ til sex. En kveld tok frustrasjonen overhånd, og jeg sendte en sms. Han var hjemme, jeg var hjemme, han gjorde ikke noe spesielt. «Vil du leke?» tastet jeg. Da han svarte ja, lot jeg være å svare. I stedet tok jeg på meg sexy undertøy, stay-ups og kåpe, og syklet som en gal. Jeg kom fram, ringte på døra med åpen kåpe og spurte: «Var det sånn at du ville leke?» Stakkars mann, han var av den litt forsiktige typen. Men han ville definitivt leke.

Anine (27)

Les også: De største sexbløffene

Usynlig sengekompis

- Jeg var nettopp blitt singel og hadde behov for å svinge meg litt. Jeg kom i kontakt med en mann på nettet som foreslo en nokså kinky date: Vi skulle møtes på et hotellrom, ha sex, og så gå hver til sitt. Ikke bare det: Vi skulle aldri se hverandre. Jeg var skeptisk, men han virket som en seriøs fyr, og jeg garderte meg med en venninne som skulle stå klar ved telefonen i tilfelle noe tok en retning jeg ikke likte. Jeg troppet opp til avtalt tid, kledde av meg og la meg til å vente. Ikke lenge etter kom han inn i det mørke hotellrommet. Han kledde av seg, vi gjorde det, og han dro - som avtalt. Det var en heftig opplevelse - hele opplegget var som på film.

Merete (29)

Les også: Erotikkens fire stadier

Desperat husmor

SEX FØR LASAGNEN: Hva med en kjapp en på kjøkkenet før middagen serveres?
SEX FØR LASAGNEN: Hva med en kjapp en på kjøkkenet før middagen serveres? Foto: Foto: Crestock

-Vi hadde vårt første felles middagsselskap, og jeg følte meg i overkant voksen og satt. Lasagnen fra Toro var snart ferdig, og kjæresten min satt i sofaen og underholdt gjestene - et vennepar. Jeg tenkte «pokker, nå er du blitt husmor», og ropte fra kjøkkenet etter litt hjelp fra min nye samboer. Han kom, ble sugd, og sendt ut igjen. Jeg kom etter med forkle, lasagne, og en leppestift som hadde sett langt bedre ut ti minutter tidligere. Han glemmer det aldri.

Karen (23)

Yatzy med ny vri

- Vi skulle på hyttetur sammen for første gang, og jeg hadde kommet over noen litt ... eh, artige terninger. På den ene står det kroppsdeler som lips, legs, boobs og så videre, den andre har instrukser som lick, kiss, blow og - ja. Min ferske kjæreste ante ikke at jeg hadde byttet ut terningene da jeg foreslo et slag yatzy. Han var derfor ikke overvettes ivrig. Det forandret seg raskt. Vi fikk ikke gått så mye på ski den helgen, akkurat.

Elisabeth (24)

Les også: Slik får du draget

En kule varmt

«Han var skolens Don Juan, og jeg visste at ble det noe, så var det en engangsgreie. En kveld vi ble sittende igjen alene etter stengetid i puben på høyskolen, forførte jeg ham på biljardbordet. Faren for å bli tatt gjorde det ekstra spennende»

Ingunn (23)

Diddeli do

- Kjæresten og jeg er fra forskjellige byer. Helt siden vi møttes, hadde han snakket om hvor kult det ville ha vært å ha sex i de dype stolene på stamstedet hans i hjembyen. Da jeg var med ham dit på ferie for første gang, hadde jeg bestemt meg for å gjøre drømmen hans til virkelighet. Skuffelsen var derfor gjensidig da vi oppdaget at stolene var borte! Utestedet var blitt minimalistisk som alt annet på den tiden. Men i nøden og så videre - vi havnet på do. Ikke særlig romantisk, det skal innrømmes, men drømmen skulle oppfylles! Buksene mine spjæra, køen ble lang, og kompisene hans flirte godt da vi kom tilbake til bordet. Sånn i ettertid synes jeg det var mer flaut enn sexy.

Mona (30)

Les også: Tar knekken på ufruktbarhet

Jeg temmet bamsen

- Han var høy og muskuløs, en skikkelig bamse av en fyr, som naturlig nok var vant til å ta styringa i senga. Derfor var det gøy å overraske ham med et fullstendig rollebytte en kveld. Jeg tok kontrollen fra første sekund. Bandt et tørkle for øynene hans og lenket fast hendene hans i håndjern til sengestolpene. Mitt lange hår, en varm tunge, et par isbiter og stearinlys på nattbordet fungerte som rekvisitter. Jeg pirret ham til han til slutt bønnfalt meg om å få kjøre løpet ut! Det ble ikke med den ene gangen, og jeg kan love deg at det var minst like pirrende å få opplevelsen i retur!

Mari (28)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning