Masturbate-a-thon

Syv nordmenn deltar på onani-maraton

Lørdag går startskuddet for danskenes onani-maraton, hvor også syv nordmenn deltar.

ONANI-MARATON: Siste helgen i mai arrangerer danskene sitt andre onani-maraton.
ONANI-MARATON: Siste helgen i mai arrangerer danskene sitt andre onani-maraton. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Publisert Oppdatert

For andre år på rad arrangerer danskene onani-maraton.

Våre litt mer frivole naboer har latt seg inspirere av amerikanerne, og denne helgen kan de påmeldte onanere for en god sak under årets «Masturbate-a-thon ».

Les også: Gjør deg klar for onani-maraton

Syv nordmenn påmeldt

Ifølge Ekstra Bladet er det 30 påmeldte som skal kjempe om hvem som kan sprute lengst, hvem som er mest treffsikre, antall orgasmer og hvem som kan onanere lengst.

Da arrangementet gikk av stabelen i fjor, var det folk fra blant andre Japan, Frankrike, England og Tsjekkia som deltok, men ingen nordmenn. I år derimot stiller vi sterkt med hele syv mann.

- Ut av de 30 påmeldte, kommer syv kvinner og syv nordmenn, opplyser seksualterapeut og initiativtager Pia Struck til den danske avisen.

Pengene går til veldedighet

Hun forteller også at om man ikke har meldt seg på, men ønsker å delta, så kan man bare møte opp med et håndkle og 400 kroner lørdag formiddag.

Pengene går som nevnt til en god sak, og i år doneres de bort til aidsfondet og den private organisasjonen Sex & samfund som jobber med seksuelle rettigheter.

Vil avstigmatisere onani

- Det er så mye skam og negativitet knyttet til onani. Vi ønsker å ta bort noe av dette, samtidig som vi selvsagt vil vekke folks oppmerksomhet og provosere litt, har arrangør Pia Struck tidligere uttalt til Klikk.no.

Struck har jobbet som seksualterapeut i 20 år, og håper at onanikonkurransen kan hjelpe til at onani blir avstigmatisert og mer akseptert som seksuell aktivitet.

Oppsto i USA

Masturbate-a-thon kommer fra USA, hvor en organisasjon kalt Good Vibrations arrangerte det første onani-maratonet i San Francisco i 1995.

Siden den gang har onanilysten spredt om seg til flere steder i USA.

I 2006 kom det også til Europa, da London for første gang arrangerte den noe spesielle konkurransen.

Les også:

Kvinner onanerer mest

Slik får du multi-orgasme

Vant onani-maraton med 94 sprut-orgasmer

Les mer om sex på Klikk Samliv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning