Sexleketøy

Slik har du sex med en melon

Joda, det går an. Med hjemmelaget sexleketøy.

GLEDESHULL: En melon kan fungere som sexleketøy, sier sexolog Kjersti Antonsen.
GLEDESHULL: En melon kan fungere som sexleketøy, sier sexolog Kjersti Antonsen. Foto: colourbox.com
Publisert Oppdatert
GLIDEMIDDEL: - Noe av det mest bisarre jeg har hørt om, er kunder som har brukt Zalo som glidemiddel, sier Kjersti Antonsen.
GLIDEMIDDEL: - Noe av det mest bisarre jeg har hørt om, er kunder som har brukt Zalo som glidemiddel, sier Kjersti Antonsen. Foto: Illustrasjonsfoto: Scanpix
BLOGGER OM SEX: Sexolog Kjersti Antonsen blogger om sex.
BLOGGER OM SEX: Sexolog Kjersti Antonsen blogger om sex. Foto: Foto: Kondomeriet
FOR HENNE: Bananen, kjøttpølsa og gulroten er blant kvinnens potensielle sexleketøy fra frukt- og grøntavdelingen.
FOR HENNE: Bananen, kjøttpølsa og gulroten er blant kvinnens potensielle sexleketøy fra frukt- og grøntavdelingen. Foto: colourbox.com

Ikke alle er komfortable med å gå i en sexbutikk og kjøpe dildoer og runkebokser (også kalt sjømannsbruder).

Fortvil ikke, du kan finne like gode sexleketøy i grønnsaksdisken eller på jernvarehandelen, eller du kan lage dine egne leketøy av hverdagslige ting.

Her er noen tips og råd på veien mot trygg eksperimentering.

Del

Tenk hygiene

Kjesti Antonsen er sexolog og kommunikasjonssjef på Kondomeriet, og får stadig nye tips til sin bloggserie om hjemmelagde sexleketøy for ham og henne .

Det er selvsagt ikke alle som kommer gjennom nåløyet, men flere av tisene er morsomme og kan gi inspirasjon til selvlek.

- Hovedpoenget er å bruke hodet. Tenk på hva du putter hvor, sier Antonsen, og legger til at det som brukes må være vasket helt rent, må være uskadelig og du må ha kontroll på det du bruker.

- Å stikke en uvasket gulrot i skjeden er ingen god idé, synes Antonsen. Nå som analsex er på fremmarsj også blant heterofile men, kan det være verd å utstede en liten advarsel:

- Skal man bruke noe analt, må det være en stopper eller noe å holde i, i enden. Det er vakum bak, og en glatt gulrot kan forsvinne oppover. Det er ikke morsomt verken for deg eller legen som må hjelpe deg med å få den ut .., sier Antonsen til Klikk.no.

Gulrot og agurk - og banan?

- Grønnsaker som gulrøtter, agurker, bananer er naturlig stive og harde og samtidig litt bløte, så de kan fint brukes som alternativ til dildo, sier den danske sexleketøyeksperten Joan Pickering til danske Ekstrabladet.

Klikks egen sexblogger, Maren Kristiane Solli, er heller ikke noen grå mus når det kommer til kreativ seksuell lek , og trekker frem dusjhodet, vaskemaskinen og armlener som potensielle elskovspartnere. Antonsen får også mange rare historier, noe som tyder på at bruk av sexleketøy er utbredt - også blant dem som ikke er kunder i hennes butikk.

Sexy mat

- Jeg tror mange har testet ut et eller annet som de har funnet hjemme. Det er kanskje vanligere når man er yngre, men jeg vet også om damer som kjøper tjukke pølser før helgen, sier Antonsen.

- Da synes jeg heller man bør unne seg et skikkelig sexleketøy ... Å bruke mat en gang i blant kan være spennende, men å stikke grillpølser i skjeden hver fredag blir litt sært, synes hun.

For den yngre generasjon er det kanskje et paradoks at det er tabu å kjøpe sexleketøy, men helt ok å bruke en aubergine til samme formål.

- Det er mulig at det er barrieren i å handle sexleketøy som gjør det til tabu. Gulrøtter, grillpølser og auberginer har liksom en tilhørighet i kjøleskapet, ikke i nattbordskuffen.

Zalo gir ikke glid

Nedenfor får du to av Antonsens tips til hjemmelagde sexleketøy.

Hun understreker i bloggen sin at disse tipsene kun er for moro og ment som inspirasjon, og at de ikke er laget med tanke på utprøving - prøver du, må du ta ansvaret selv. Det er kanskje å spille hasard, for folk gjør de rareste ting.

- Noe av det mest bisarre jeg har hørt om, er kunder som har brukt Zalo som glidemiddel.

- Det er helt absurd, for skjeden tåler ikke hva som helst. Man burde ikke bruke olivenolje som glidemiddel heller, det er bedre å bruke skikkelige glidemidler, det er sunnere for skjeden enn noe man finner i kjøkkenskapet.

Hjemmelaget sexleketøy for ham: Melonen

  1. Ta en honningmelon og lag et hull i den. Det bør være litt mindre enn penisen din. Fjern litt av innholdet inni slik at det blir et lite "rør". Ikke fjern for mye!
  2. Putt melonen i mikro ovnen en liten stund. Den skal ikke være for varm! Det sier seg selv at du kommer til å brenne junior om du kjører melonen på full guffe i mikroen. Er du usikker så legg melonen i en blank pose og putt den i varmt vann istedet.
  3. På baksiden av melonen er det smart å lag et lite hull, på størrelse med en kulepenn. Så er det bare å fylle i babyolje eller glidemiddel og la det stå til...Om du setter fingeren på hullet når du trekker penis ut og fjerner den når du sklir inn, vil det gi et vakum slik at du blir stimulert enda litt ekstra.

Opprinnelig publisert på Kjerstis blogg.

Hjemmelaget sexleketøy for henne: Ballongen

  1. Fyll en ballong med passe varmt vann.
  2. Knyt igjen ballongen i enden og ta på glidemiddel, eller babyolje, på tuppen av ballongen
  3. Gni tuppen av ballongen mot klitoris. Den deilige varme og glatte følelsen får deg til å komme ganske raskt.

Opprinnelig publisert på Kjerstis blogg.

Les også:

Alt om sexleketøy

Orgasmeordboka

Den store vibratortesten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen