Slik gir du kjæresten erotisk massasje

Ved å utforske hverandres kropp bygger dere opp gjensidig tillitt, samtidig som dere gir og får sensuell nytelse.

MASSASJE: Legg allt stress til side og konsentrer deg kun om din kjære.
MASSASJE: Legg allt stress til side og konsentrer deg kun om din kjære. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Publisert Oppdatert

- Å gi hverandre en deilig massasje betyr ikke nødvendigvis at man alltid må skape en romantisk setting på forhånd, sier nettredaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, til Klikk.no.

Dette er noe man kan skape sammen underveis, og en lett variant av musikk og stearinlys, er alltid en slager, forteller Kjensli.

Utendørs

Sexpiratoren anbefaler også å rigge seg til ute i naturen ved solnedgang.

Les også: 9 enkle tips til et deiligere sexliv

- Det viktigste er å legge alt stress til side og kun konsentrere seg om sin kjære og alt det fine dere kan gjøre sammen, sier Kjensli.

Grunnregler for massasje

  • Den som blir massert, bør ligge på en fast seng eller på gulvet. Underlaget dekkes med myke håndklær slik at partneren ligger godt og for å beskytte mot massasjeoljen.
  • Dersom du masserer påkledd, bør klærne være behagelige og ikke hindre bevegelsene dine.
  • Sørg for at hendene er rene med kortklipte negler uten skarpe kanter.
  • Selv om massasje gir stor nytelse, er det ikke alltid massasje kan anbefales: - Masser aldri over åreknuter eller nytt arrvev. - Masser ikke hvis partneren har feber, hud infeksjon, smittsom sykdom, blodpropp, årebetennelse eller hjerteproblemer. - Masser ikke dersom du eller partneren nettopp har gjennomgått en operasjon, og heller ikke ved alvorlige skader eller akutt smerte. - Masser ikke dersom du eller partneren har store hevelser eller blåmerker eller akutt betennelse. Dersom du er i tvil, bør du søke råd hos lege.

Kilde: «Erotisk massasje» av Anne Hooper

En sensuell sjamponering

Massasjepartneren sitter oppreist og lener hodet bakover, over kanten på en stol eller et badekar, helst med god støtte i nakken. (For eksempel et sammenrullet håndkle).

1. Bruk begge hender og masser partnerens hodebunn i flere minutter ved å tegne små, lette sirkler over hodebunnen medd fingertuppene.

2. Støtt partnerens hode med den ene hånden, eller bruk kroppen din som støtte dersom du foretrekker det. Form den andre hånden rundt issen og roter hodebunnen forsiktig.

3. Bruk tommel og pekefinger på begge hender og grip fatt i små lokker av partnerens hår. Trekk forsiktig i hver lokk for å gi partneren en prikkende fornemmelse i hodebunnen.

4. Fortsett med massasje av hodebunnen, men denne gangen bruker du fingertuppene i stedet for hele hånden når du dreier hodebunnen rundt i små sirkler. Vær forsiktig så du ikke lugger.

Les også: Et regnestykke avslører om forholdet holder

Slik utfører du fotmassasje

Du trenger et par myke håndklær og varm massasjeolje. Vask så partnerens føtter grundig i varmt vann og tørk dem. Smør foten inn med olje, med bestemte strøk. Ikke vær for lett på hånden - det kan kile.

1. Støtt foten med venstre hånd, og press høyre hånds knoker hardt inn i fotsålen. Dekk hele fotsålen med små sirkelbevegelser.

2. Masser hele fotsålen med begge tomlene samtidig. Bruk langsomme sirkelstrøk med så dypt trykk som mulig.

3. Press tærne framover som om du vil bøye dem i gal retning, mens du teller til 10. Gjenta strøket tre ganger.

4. Begynn med tomlene og masser fotens overside med middels trykk. Når du nærmer deg ankelen, tegner du sirkler med fingertuppene og unngår selve vristbenet - du skal aldri massere direkte oppå en knokkel.

5. Oversiden av foten er delt inn i opphøyde sener med furer mellom. Hold foten med den ene hånden, og bruk fast trykk med tommelen på den andre hånden, og la tuppen gli langs disse furene fra ankelen til tærne.

6. Hold foten mellom hendene dine og tenk deg til at hendene sender energistråler inn i foten. Deretter lar du hendene gli veldig langsomt utover foten og stanser lenge opp før du til slutt slipper taket.

Les også: - Moromenn får mest sex

Prøv noe nytt

Ønsker dere å utforske hverandre ekstra mye, så prøv en erotisk og intim massasje av hverandres kjønnsorganer. Her får du en oppskrift:

TIPS! Oppvarming av massasjeolje

  • Massasjeoljen må varmes opp før dere begynner. Dette kan gjøres ved å la flasken stå i en skål med varmt vann noen minutter.
  • Husk å bruke rikelig med olje, spesielt på kjønnsorganene!

(Før du begynner å massere partnerens kjønnsorganer, stryker og kjærtegner du resten av kroppen hans/ hennes ømt og kjærlig. Nærm deg kjønnsorganene langs innsiden av låret, i seg selv et høyst erotisk område.)

For henne

1. Begynn med en av de ytre kjønnsleppene, trekk den forsiktig nedover og slipp i en fast rytme. Begynn i den nederst ende og arbeid deg oppover til klitoris. Gjenta med den andre kjønnsleppen og gjør det samme med de indre kjønnsleppene.

2. Ved stimulering av klitoris bruker du en smurt finger og tegner små sirkler rundt klitorishodet i jevnt tempo og med lett trykk. Deretter forandrer du retning og masserer i motsatt retning.

3. Etter ca 20 runder hver vei, gnir du fingertuppene lett opp og ned langs siden av klitoris, 20 ganger på hver side. Nå gnir du frem og tilbake rett under klitoris 20 ganger.

4. Tilslutt masserer du fra klitoris og ned til skjedeåpningen 20 ganger.

Les også: Deler orgasmene sine på nett

For ham

1. Begynn med å helle litt varm olje i hendene og gni partnerens kjønnsorganer inn. Pass på at penis, testikler og mellomkjøttet er godt dekket.

2. Først griper du rundt penishodet med høyre hånd og legger venstre hånd under testiklene hans med fingrene mot anus. Samtidig som du lukker hånden godt rundt penis og lar høyre hånd gli nedover penisskaftet, stryker du med venstre hånd oppover fra testiklene.

3. La høyre hånd gli oppover penis igjen til under testiklene. Arbeid jevnt og langsomt. Dette er utgangspunktet for nedtellingen, og fortsettelsen kan bli en overveldende sensuell opplevelse for ham.

Du gjør følgende:

  • 10 ganger det første strøket og deretter 10 ganger det andre.
  • 9 ganger det første strøket og 9 ganger det andre.
  • 8 ganger det første strøket og 8 ganger det andre, og slik fortsetter du til du kommer ned til ett strøk (kilde: «Erotisk massasje» av Anne Hooper)

- Trenger ikke være massør

Og tro ikke at du må være profesjonell massør for å gi god massasje. Innlevelse holder nemlig i massevis.

- Mitt beste tips er å alltid være i kontakt med kroppen som blir massert, enten med en hånd eller en annen kroppsdel. Du skal aldri slippe kontakten helt, sier Cecilie Kjensli, og legger til at når du gir massasje, må du ikke alltid kreve å få det igjen.

- Ikke tenk at «først skal jeg massere deg, så skal du massere meg». Det blir for mye for den som får den gode servicen. Neste gang blir det din tur. Avslutt det hele med intimmassasje, det kan lede til deilig sex, tipser sexpiratoren om.

Les mer på Klikk Samliv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning