Slik avslører du at hun faker

Har du mistanke om at kjæresten din faker orgasme? Her er tegnene du skal se etter.

GOD SEX? Mistenker du at kjæresten din tar litt ekstra i når dere har sex, og at ikke alle orgasmestønnene er like ekte?
GOD SEX? Mistenker du at kjæresten din tar litt ekstra i når dere har sex, og at ikke alle orgasmestønnene er like ekte? Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert
ORGASMETRØBBEL: De fleste kvinner har faket orgasme en eller annen gang i løpet av livet.
ORGASMETRØBBEL: De fleste kvinner har faket orgasme en eller annen gang i løpet av livet. Foto: Foto: Crestock

Studier viser at 70 prosent av kvinner en eller annen gang faker orgasmen. Den psykologiske bagrunnen for simuleringen kan være at hun merker på kroppen og i hodet at det absolutt ikke kommer til å gå for henne denne gangen.

Faker du orgasmer? Stem i pollen nederst i saken.

Hun ønsker ikke samleiet skal vare i en evighet, samtidig som hun ikke vil at mannen skal føles seg utilstrekkelig fordi han ikke klarer å gi henne en orgasme.

Les også: Derfor har du ikke sex

Les også: Ha sex på kjøkkenbenken

Løsningen blir å simulere, og dermed gjør hun seg selv en bjørnetjeneste, ifølge bladet MANNs sexekspert Kjersti Antonsen.

Her er tegnene du kan se etter for å finne ut om hun virkelig får orgasme:

* Like før orgasmen vil klitoris trekke seg litt tilbake. Om du kan føle at klitoris «blir litt borte» for deg, må du ikke finne på å stoppe! Finn en stilling som gjør det lett å stimulere klitoris under samleie - dermed kan du lett kjenne om hun faktisk når klimaks eller ikke.

* Når en orgasme nærmer seg, blir pusten dypere og hjerterytmen øker. I tillegg endres spenningen og rytmen hennes. Hun «higer» etter mer og klarer kun å konsentrere seg om å komme. Både de som simulerer og de som når klimaks kan skrike og stønne likt, men de som faker har ikke den ekte, dype pusten og de markante endringene i kroppens bevegelser.

* Større pupiller er også et tydelig signal på at hun kommer. Selvfølgelig kan dette være vanskelig å legge merke til i mørket, men ergo er jo muligheten for å skru på lyset tilstede. Hvor kult er det ikke om du spør henne om å se deg inn i øynene når det går for henne?

Se Meg Ryans legendariske orgasmefake i filmen "When Harry met Sally" (Flere tegn følger under videoen).

* Hvis underlivet hennes faller sammen i deilige krampetrekninger rundt penisen din, kan du ta dette som et godt tegn på at hun vipper over kanten. Under orgasmen får hun nemlig rytmiske sammentrekninger i vagina og livmoren. De første er desidert de kraftigste og du kan ikke unngå å merke at det strammer seg rundt dine nedre og edle deler.

* At man svetter betyr gjerne at kroppen er i spenning og at musklene jobber, dette er dermed utelukkende positivt. Skulle dere kollapse i en deilig, svett omfavnelse etterpå betyr det at du mest sannsynlig har fått henne over toppen.

Les også: Alt du ikke tør å spørre legen om

* Leppene til kvinnen vil bli noe rødere når hun får orgasme. Men vær oppmerksom på at det å kline vil også øke rødheten på leppene. Røde kinn og nakke er også et tegn på orgasme.

* En orgasme gjør at hun får et avslappende blikk og hun ønsker nok bare ligge stille og slappe av i noen minutter etter at dere har hatt sex. Hvis hun står rett opp av senga, bør du være mistenksom.

* Brystvortene blir som oftest harde ved en orgasme.

Kilde: MANN

Les mer om sex på Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning