Maren Kristiane tester brasiliansk voks

Var det så vondt som du kanskje tror? Svaret er definitivt nei.

VOKS: Bloggeren Maren Kristiane har prøvd å blogge. Hun ble ganske så fornøyd med resultatet.
VOKS: Bloggeren Maren Kristiane har prøvd å blogge. Hun ble ganske så fornøyd med resultatet. Foto: Foto: Colourbox
Publisert Oppdatert

For endel år siden, da jeg var endel yngre, leste jeg i et magasin (et papirmagasin altså, dette er lenge siden) at Hollywoodstjernene, du vet, disse rike gærningene, drev og fjernet håret nedentil. Med voks. De røsket ut hele stasen med roten. Jeg var i sjokk, og jeg var ikke alene. Det er lenge siden nå. Nå er det veldig vanlig at både gutter og jenter er glattbarberte eller friserte, og den brasilianske voksen, den har blitt vanlig den også.

Skrekkhistoriene har etterhvert blitt erstattet med hyllester. Jentene forteller at de knapt kan leve uten sin månedlige tur til skjønnhetssalongen for å vokse seg mellom bena. Kan det virkelig være så bra? Jeg bestemte meg for å prøve.

Jeg er ikke spesielt sjenert. Jeg er rimelig komfortabel med å være avkledd i situasjoner som dette. Men om du noengang har ligget på magen og spredd skinkene for en vilt fremmed bevæpnet med pinsett og varmvoks, så vet du at dette liksom ikke blir helt naturlig, samme hvor avslappet du er.

Heldigvis var hun med voksen helt stødig. Hun pratet og lo, fortalte om sin første voksing, om livet i en skjønnhetssalong, om vær og vind og hva hun skulle i helga. Jeg pratet og lo tilbake, og glemte rent at hun tittet meg mellom bena for å sjekke om hun hadde fått med seg hvert eneste lille hår. Jeg fikk nøye beskjed om hva hun gjorde, og hva jeg skal gjøre de neste dagene for å sikre et godt resultat. Alt i alt var det riktig så trivelig.

Var det vondt? Vel, jeg var forberedt på en smerte hinsides all fornuft. Slik skulle det ikke bli. To ganger i løpet av hele seansen måtte jeg si "Au!", men det var absolutt overkommelig, og jeg ble lovet at det ville bli bedre neste gang. Neste gang? Ja, for jeg har allerede bestilt time neste måned. Høvelen min er herved pensjonert. Etter noen timer med en ribbet kylling mellom bena, ble huden riktig så myk og fin. Jeg trengte ikke gå gjennom byen som en cowboy heller. Og det beste av alt: Jeg trenger ikke tenke mer på denne hårfjerningen. På lenge, lenge.

Kan dette anbefales, da? Ja, absolutt, hvis du er blant dem som liker å fjerne håret der nede. Herved foretrekker ihvertfall jeg voksing fremfor høvel.

Les også:

5 myter om kvinnekroppen

Kvinnens skjulte underliv

Alt om penis

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning