Lov å bruke kvinnelist

Det går an å lure kjæresten, bare du gjør det med omhu.

Publisert Oppdatert

I mange forhold er det enten kvinnen eller mannen som er den som oftest får viljen si. Og er du i et forhold hvor han ofte får viljen sin mer enn deg, er det på tide at du tar igjen.

Bruk sexlivet

Sex er ifølge iVillage.com det beste virkemiddelet om man skal få viljen sin, i alle fall om du er jente.

Sex er såpass høyt på ja-listen for gutter at de fleste gjør hva som helst for at du ikke skal snu ryggen til i senga. Det kan brukes i forhold til matlaging, vasking og klipping av plen. Men husk: Ikke bruk dette for ofte! Han kan fort vende seg mot deg dersom han oppfatter at du lurer ham til å gjøre det du vil. Gjør små tjenester

Et annet, og kanskje litt hyggeligere råd er at man kan overraske han med noe fint eller gjøre han en koselig tjeneste, for deretter å huske på det neste gang du spør om noe.

Har du sett Kongen av Queens kan du bare følge med på Dougs væremåte. Han gjør ikke en eneste fin ting for sin kone Carrie, uten å ha visse baktanker. Han drar det kanskje litt langt, men ifølge iVillage.com er det lov til å bruke den noen ganger. - Ikke manipuler

Seksualrådgiver Siv Gamnes tror likevel det kan være farlig å manipulere kjæresten.

- Det er jo noe som kalles "kvinnelist", men jeg tror den bør utøves med forsiktighet. Om kvinnelisten brukes for at den andre skal føle seg bedre er den vel anvendt, men om den brukes kun for egen vinnings skyld blir det fort manipulering, sier hun til DetNye.no.

Hun tror ingen føler seg vel om man sitter igjen med en følelse av å være manipulert.

- Jeg mener et forhold bør bygge på gjensidig "gi og ta" og at man ikke kommer utenom å diskutere ulike ting. Kjedelig kanskje, men best i lengden, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning