Bli en mester på å tilfredstille mannen

Tips og triks til et bedre samliv.

SUG SOM EN PROFF: Bloggeren Maren Kristiane gir deg tipsene.
SUG SOM EN PROFF: Bloggeren Maren Kristiane gir deg tipsene. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert

Jada, jeg har skrevet mens jeg var på ferie også, og resultatet ble litt blowjob-inspirasjon som jeg skal dele med dere. Dette er det første av to innlegg om suging. Dette handler om suging generelt, og om litt kommer et innlegg om deep-throathing, noen tips og triks til dem som vil øve på å ta den litt dypere.

For mange menn er det å bli sugd en absolutt favoritt i senga. Hvordan de liker det, varierer fra mann til mann. Noen liker masse spytt, noen liker masse tunge, noen liker det dypt og de fleste liker litt av hvert. Sånn er det med de som suger også. Noen svelger, andre ikke. Noen bruker hånda, andre ikke. Noen liker ikke verken å suge eller å bli sugd. Noen blowjob'er er av det myke, kjærlige, sensuelle slaget. Andre er mer brutale, med brekningslyder, gisping og rennende øyne. Uansett hva slags blowjob du planlegger å utføre, her følger noen tips og triks du kan ta med på veien:

- Noe av det som er stas med sugejobben (bortsett fra at jeg har hørt at det er innmari gøy for han som er mottageren), er at den enkelt kan utføres både her og der, så for dem som er utstyrt med en god del impulsivitet, kan det være mye moro å hente. Husk bare å parkere bilen først.

- "Suging" er et noe misvisende begrep, for du skal ikke nødvendigvis suge så voldsomt. Engelske "blow" er enda mer snodig. Blåse? Jaja.

- Skal vi tro på fordommene våre, så er mannfolk litt mer rett på sak enn damer. Litt erting og forspill er allikevel ikke nødvendigvis en dårlig ide, så du trenger ikke gape over hele staken med en gang. Kyss, slikk, og gå rundt grøten en stund. Du kan også putte hele den slappe pikken i munnen for å vekke den til live, om den ikke allerede lever.

- Penishodet er følsomt, så husk å vie det oppmerksomhet. Kyss det, og slikk det. Roter tunga rolig rundt det. Følg med på responsen du får, i form av pust, lyder og bevegelser, så bør du klare å gjette når du er på riktig spor.

- Lukk leppene om kuken, gli den ut og inn. Begynn gjerne rolig. Varier med tempo, tungebruk, og hvor hardt du klemmer om ham med leppene.

- For all del, unngå skrapende tenner! Dekk dem til med leppene, eller gap såpass mye at du styrer unna. Prøv dette: Gap litt, og strekk ut tunga. La pikken skli på tunga, inn og ut av munnen, gjerne mens du rolig bruker hånda på ham.

- Veksle litt mellom å bruke hånda, munnen og begge deler, så unngår du å bli sliten i kjeven, og du får tatt deg en liten pust i bakken.

- Prøv å runke ham mens du har pikken på tunga.

- Bruk gjerne glidemiddel, det kan gjøre det mer behagelig for begge parter. Silikonbasert, luktfritt og smakfritt er å anbefale. Det går også an å prøve seg fram med glidemiddel med smak.

- Det er lov å holde øyenkontakt, stønne, mmmm-e, og vise at man nyter.

- Ta en slurk vann først, så slipper du å tørke ut.

- Sikler du? Hva så? Du trenger ikke å svelge unna hele veien. En tørr blowjob var vel aldri noe mål? Om du vil kan du kjøre pornostjernestilen helt ut, kan du spytte på pikken for ekstra fuktighet. Eller du kan være mer diskret, og bare samle spyttet på tunga og bruke det derfra.

- Hva når han kommer da? Ikke alle svelger. Ikke alle liker å få sperm i munnen engang. Heldigvis er det mange ting du kan gjøre når han kommer: Svelg det. Ta det i munnen og la det renne ut. Runk ham, og la han komme på leppene dine/tunga di/puppene dine/magen din/rumpa di. Om dere er på et spennende sted hvor dere ikke kan grise, kan det være praktisk å svelge.

Les også:

Lær å onanere som en proff

Slik snakker du dirty i senga

Seks samleiestillinger som tilfredsstiller kvinnen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning