Menns seksualitet

Analsex på fremmarsj for hetero menn

- Flere gutter og menn lurer på om det finnes analleketøy for dem, sier sexblogger Maren Kristiane Solli.

ANAL INTERESSE: Norske menn viser en gryende interesse for å motta analsex - ikke bare gi den.
ANAL INTERESSE: Norske menn viser en gryende interesse for å motta analsex - ikke bare gi den. Foto: Illustrasjonsfoto: Colorbox.no
Publisert Oppdatert

- Jeg har vært så heldig å ta analjomfrudommen til flere menn, og det er en sann fornøyelse hver gang. Men jeg undrer meg over at det ikke er flere menn som er nysgjerrige på analsex, for er det noe som virkelig kan gi menn riktig gode orgasmer, er det analsex. Det er fordi prostata sitter i anus, sier den danske sexologen Katrine Berling til ekstrabladet.dk.

Hun sier at analsex for heterofile menn er på full fremmarsj i Danmark.

Nysgjerrige norske menn

- Vi ser en oppsving i interessen for dette i Norge også, forteller sexblogger Maren Kristiane Solli, som er udelt positiv til at menn nå begynner å kaste fra seg tabuene.

Les Maren sin sexblogg her.

- Jeg jobber også i en erotisk butikk. Der der kommer det nå flere gutter og menn og lurer på om det finnes analleketøy for dem. Det finnes masse for jenter, men det er ikke alle gutter som er komfortable med å få en rosa kanin opp der bak, sier Solli, som understreker at det er flott at menn begynner å utforske dette mer.

- De skal ikke holde tilbake på grunna av at det er tabu, synes Maren Kristiane Solli, som oppfordrer eventrylystne par å lese litt om det først - alternativt finnes det en instruksjosvideo kalt "Bend over, boyfriend" man kan konsultere.

Forteller ikke om det

Den danske sexologen tror mangelen på analinteresse hos hetero menn er et uttrykk for homofobi, og at de er redde for at andre skal tro de liker menn.

- Det gjør også at menn som har forsøkt seg på analsex ikke forteller om det til vennene sine. Det er litt ergerlig, for det kunne bidratt til å skape litt mer åpenhet rundt analsex og menn.

Les også: Gode tips for deg som vil gå bakveien

- Også er det jo dem som synes det er umandig å "bli tatt", og som er redde for å miste kontrollen. Men de mister kontrollen når de blir ridd eller sugd også, sier Berling.

Vær nysgjerrig

Sexologen oppfordrer menn til å finne frem nysgjerrigheten og leke seg med analsex, og mener de ikke kommer til å angre.

Les også: Dette har ingen fortalt deg

- De fleste menn jeg har vært sammen med må venne seg til det, men så fort de har lært å slappe av og overgi seg, klager de ikke mer, forklarer hun til Ekstra Bladet, og legger til at mennene ofte får en slags eureka-opplevelse.

Salig orgasme

- De sier de får en helt annen og ny form for orgasme som de aldri har opplevd før, og man kan se kåtheten og saligheten i øynene deres etterpå, sier hun.

Les også: Guide til god glid

- Som kvinne er det fantastisk å få lov til å ta en mann. Både fordi jeg kan være i den maskuline energien der jeg har, og tar, kontrollen, også elsker jeg simpelthen å bruke strap on-en min, sier Katrine Berling til Ekstra Bladet.

Les også:

Myter om sex

Unngå sex-tabbene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning