50 000 menn svarer om sex og samliv

7 av 10 menn vil aldri være utro

Selv om partneren aldri får vite noe. Nesten like mange tror på en "sjelevenn".

OM UTROSKAP OG KJÆRLIGHET: To av tre menn tror på den rette, og sju av ti vil ikke være utro, selv om de slipper unna med det, viser undersøkelsen.
OM UTROSKAP OG KJÆRLIGHET: To av tre menn tror på den rette, og sju av ti vil ikke være utro, selv om de slipper unna med det, viser undersøkelsen. Foto: FOTO: Colourbox.com
Publisert Oppdatert

Hvordan er egentlig menn i 2009? Hva tenker og føler de? Tidenes kanskje største undersøkelse gir oss svarene.

Mer enn 50 000 australske, engelske, kanadiske og amerikanske menn har vært med i det som kan være tidenes største undersøkelse på mannens oppfatning av sex, samliv og livsstil.

Om utroskap

På det klassiske spørsmålet "ville du vært utro hvis det ikke var noen sjanse for at hun skulle få vite om det?", svarte i snitt 70 prosent av mennene "nei".

- Denne vektleggingen av lojalitet samsvarer med andre resultater i The Great Male Survey. Menn ønsker seg kvalitetskvinner, kvinner med integritet som har de samme verdiene og den samme seksuelle kjemien som dem selv. Når de først finner denne kvinnen, ønsker de å holde seg til henne, skriver Fox News.

Det er australske AskMen.com som har utført den omfattende studien.

Om romantikk

ROMANTIKK PÅ KRETA: Byene Elounda og Agios Nikolaos på Kretas østkyst innbyr til romantisk stemning - på land og strand.
ROMANTIKK PÅ KRETA: Byene Elounda og Agios Nikolaos på Kretas østkyst innbyr til romantisk stemning - på land og strand. Foto: Foto: Crestock

The 2009 Great Male Survey avslører også at hele 68 prosent av mennene tror på en "sjelevenn". Det vil si at to tredeler av de som svarte tror på Den Rette. Og akkurat like mange mener det ikke er så viktig med en ektepakt. Det betyr at de fleste menn gifter seg på grunn av kjærlighet, og for et forhold som varer livet ut.

Undersøkelsen viser at, om ikke annet, så har mennene hjertet på rett sted. For eksempel svarer hele 81 prosent at de forsøker å være romantiske regelmessig - enten ofte eller ganske ofte.

Om sex

Ikke alle tallene er like hyggelige. Nesten halvparten av alle menn, 43 prosent, sier sexlivet deres er greit - men at det er rom for forbedring:

Nærmere to av ti, 19 prosent, svarer at de er direkte misfornøyde på grunn av mengden sex. To av ti oppgir at de ikke har noe sexliv i det hele tatt, og 5 prosent er misfornøyde med kjærestens prestasjoner i sengen.

13 prosent av mennene sier de er helt og komplett fornøyde med sexlivet sitt.

Se alle resultatene og hele undersøkelsen her.

Les også:

Den ultimate dildoguiden

Så mye betyr størrelsen

Oppblåsbar sofa

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning