Skjønnhet

Ariana Grande viser frem ny frisyre på Instagram

Artisten skrotet hestehalen som har vært varemerket hennes i en årrekke.

IKONISK HESTEHALE: Bortsett fra stemmeprakten, har Ariana Grandes hestehale vært hennes kanskje største varemerke. Nå har hun klippet seg kort.
IKONISK HESTEHALE: Bortsett fra stemmeprakten, har Ariana Grandes hestehale vært hennes kanskje største varemerke. Nå har hun klippet seg kort. Foto: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images
Sist oppdatert

Dere vet det uttrykket om at en kvinne som endrer frisyre, også kommer til endre livet sitt? Det er noe sant i det, og noen ganger trenger man rett og slett bare en forandring.

Det har vært et turbulent år for artist Ariana Grande (25). Først ble hun sammen med og senere forlovet med komiker Pete Davidson (25), før de brøt forlovelsen bare noen måneder senere og gikk hvert til sitt. Deretter gikk ekskjæresten hennes, rapper MacMiller, bort etter en overdose.

Nå har stjernen gått bort fra signaturfrisyren sin, den lange hestehalen, som hun har rocket i mange år. Bortsett fra stemmeprakten har håret vært hennes kanskje største varemerke.

Ifølge Bustle er riktignok en del av håret extensions, men det er likevel en ganske dramatisk forandring.

Natt til fredag kunne Ariana avsløre på Instagram at hun har kvittet seg med de lange lokkene og extensions og klippet håret betydelig kortere - i en kledelig «lob»-frisyre:

«Lob» er egentlig kun en versjon av den klassiske bobfrisyren, men med noe lengre lengde på håret.

Reaksjonene fra fansen i kommentarfeltet er delte. Noen synes hun ser fantastisk ut, mens andre er lei seg for at hun har latt lokkene falle.

Vi tipper dette kun er en midlertidig forandring, og at det ikke er det siste vi ser til hestehalen, men det er likevel moro å se at artisten tester ut nye uttrykk.

Også tidligere i år har stjernen eksperimentert med nye looker. Tidligere i år stilte hun opp for britiske Vogue med en ny, naturlig makeuplook og utslått hår, som ble tatt godt i mot. Vanligvis er hun å se på opptredener og røde løpere med skarp eyeliner. Bak sto makeupartist Mark Carrasquillo og Chris Appleton.

Vi er spent på å se hva som skjer fremover for Ariana Grande. 3. november i år slapp hun singelen «Thank U, Next», og det spekuleres i om den er en del av et kommende album fra hennes kant. Det ble nylig også kjent at hun legger ut på USA-turné neste år. Vi krysser fingrene for mer fra Ariana🤞

Denne saken ble første gang publisert 16/11 2018, og sist oppdatert 16/11 2018.

Les også