Test av syntetisk undertøy

Mizuno Breath Thermo Middle Weight

Ikke for de varmeste dagene, men ellers en meget god allrounder.

TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft.
TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Mizuno Breath Thermo Middle Weight

Scandrade AS, tel. 38 15 25 00, www.scantrade.no, www.mizuno.no

Pris topp/underdel: 599.-/549.-

Material: 87% polyester , 13% polyacryl (sidepanel på topp 90% polyester, 10% polyacryl)

Vaskeanvisning:40 grader (ikke trommel)

Egen dame-/herremodell: ja

Annet: ¾ lang underdel 499.-

Kommentar

Meget behagelig i bruk. Stretchpaneler på innsiden av ermene og i siden på toppen gir god passform. Vi har testet lang underdel og topp med lange ermer og hals med glidelås. Materialet gir noe isolasjon slik at det passer godt til aktiviteter der en varierer aktivitetsnivået - f.eks om en stopper opp for pauser osv og ønsker et undertøy som også isolerer noe i tillegg til fukttransport. I følge produsenten generere materialet varme ( ca 2 grader opp) når det blir fuktig (av svette) - vi kan ikke bevise eller motbevise dette, men plaggene oppleves lune.

Materialet oppleves nesten som tynn ull (som ikke klør) - vi måtte sjekke innholdsfortegnelsen for å forsikre oss om at dette var et syntetisk material. Skåret rundt middels både med tanke på å ikke holde på fukt og tørketid på våre tester. God lengde i ermer og god lengde i livet - bra. Noe nupping på stretchpanelene i friksjonspunkt, eller ikke noe tegn til unormal slitasje. Materialet har en antibakteriell virkning og etter våre erfaringer klarer de seg bra med tanke på luktproblematikk. Design som gjør at f.eks toppen godt kan brukes som ytterste plagg. Best egnet på ikke all for varme dager. Meget god og behagelig allrounder.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Disse fleecejakkene holder deg varm

Stor test av årets ullundertøy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning