Test av syntetisk undertøy

Houdini Alpha

Meget behagelig undertøy.

TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft.
TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Houdini Alpha

Kruse Topptur, tlf. 32 06 19 66, www.topptur.com, www.houdinisportswear.com

Pris topp/underdel: 749.-/699.-

Material: Resirkulert polyester

Vaskeanvisning: 40 grader

Egen dame-/herremodell: Ja

Annet: Boxer 399.-, hel dress 1599.-, ¾ lang underdel 649.-, langermet m/ rund hals 699.-, jakke m/ hette 999.-

Kommentar

Stilig, forseggjort og godt undertøy som sitter meget godt på kroppen. Deler av materialet oppleves nesten som bomull - meget behagelig.

Materialet har litt tykkelse slik at det passer godt til aktiviteter der en varierer aktivitetsnivået - f.eks om en stopper opp for pauser osv og ønsker et undertøy som også isolerer noe i tillegg til fukttransport. Vi har testet både topp med rund hals, høy hals m/glidelås, lang underdel og underdel med ¾ benlengde. Verd å merke seg at det er brukt kun resirkulert polyester i disse plaggene - meget bra. Det er brukt "Polygiene" teknologi for redusert svettelukt - fungerer etter det vi har erfart bra.

Undertøyet har ikke vist unormal slitasje i testperioden. Deler av undertøyet holder på en del fukt og skårer under middels med tank på tørketid på våre tekniske tester. Disse delene sitter imidlertid på steder en normalt ikke svetter mest. Områder som på rygg og under armene er av materiale som har god fukttransport og plaggene oppleves og fungerer derfor som meget gode i praktisk bruk.

Longsen har noe ekstra isolasjon på knærne - behagelig i kjølig vær. Design som gjør at toppen godt kan brukes som ytterste plagg. Tykkelse gjør at det passer godt til ulike aktiviteter gjennom hele året, men kanskje litt varmt som undertøy på de fineste sommerdagene. Noe høy pris, men et pent og godt allrounderundertøy.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Disse fleecejakkene holder deg varm

Stor test av årets ullundertøy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning