Test av syntetisk undertøy

Arc`Teryx Phase SV

Meget slitesterk og behagelig i bruk. Testvinner.

TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft.
TESTET: DinKropp.no og Tungen/Aktivt testteam har testet tykt, syntetisk undertøy til trening og friluft. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Arc`Teryx Phase SV

Norsk Fjellsport AS, tlf 22 59 25 90, www.norskfjellsport.no, www.arcteryx.com

Pris topp/underdel: 599.-/ 499.-

Material: 89% polyester 11% polypropylen

Vaskeanvisning: 30 grader (amerikansk merking), men tåler 40 grader (ikke trommel)

Egen dame-/herremodell: Ja

Annet: topp m/lange ermer og rund hals 499.-, ¾ lang underdel 399.-

Kommentar

Stilrent og godt undertøy som sitter meget godt på kroppen. Veldig lik AR fra samme leverandør, men SV er litt tykkere og passer bedre til kaldere vær. Materialet har litt tykkelse slik at det passer godt til aktiviteter der en varierer aktivitetsnivået - f.eks om en stopper opp for pauser osv og ønsker et undertøy som også isolerer noe i tillegg til fukttransport. Materialet inneholder sølv-ion fibre som har en antibakteriell virkning og skal gi mindre lukt. Dette har virket godt i testperioden. Importøren opplyser at den teknologien som er brukt ikke skal tape seg over tid.

Vi har også testet Phase SL boxer. Denne er i et tynnere stoff enn SV/AR modellene, men nevner den da den har meget god passform og er meget behagelig i bruk.

Undertøyet oppleves slitesterkt og et av settene som har vist minst slitasje i testperioden. Holder på litt fukt, men en av modellene som tørker raskest. Design som gjør at toppen godt kan brukes som ytterste plagg. God lengde i ermer og god lengde i livet - bra. Tykkelse gjør at det passer godt til ulike aktiviteter gjennom hele året. Et pent, slitesterkt og godt allrounderundertøy.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Disse fleecejakkene holder deg varm

Stor test av årets ullundertøy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning