Test av sykkelvogner

Schwinn Joyride

Solid, stødig og komfortabel henger.

Publisert Oppdatert

Schwinn Joyride

Beach Mountain AS, www.beach-mountain.no

Pris: 4499,-

Egenvekt: 15,5 kg

Maksimal totalvekt: ukjent

Utstyr som følger med: fronthjul for å gjøre om til trille

Stor og pen henger som gir et godt og solid førsteinntrykk. Meget enkel å slå sammen (bygger ca 20 cm i høyden sammenslått) og enkel å gjøre om til trille, men draget må da svinges inn under hengeren - barna må ut av hengeren - litt dumt om de f.eks sover.

Hjul til trille kan ikke festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger, men det tar ikke all verdens plass bak i hengeren. Meget godt trekk med gode løsninger med tanke på netting, regn- og solskydd, men kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front.

En av testens absolutt beste løsninger med tanke på åpning/lukking av trekket. Stor kabin med god bredde (ca 62 cm) og god bagasjeplass bak ryggen til barna. Avstivet rygg i setene - bra med tanke på at varer og bagasje ikke blir liggende inn mot ryggen til barna. Ryggen kan legges noe ned om barna sover. Testvognen hadde noe korte sikkerhetsreimer, men har gode polstringer og er enkle i bruk.

For de som har behov for lenger reimer er dette tilgjengelig som en gratis oppgradering fra leverandør. Meget god sittekomfort og en kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn. Polstringene i setet kan enkelt tas ut for vask. Har parkbrems. Braketten som skal festes på sykkelen er stor og passer ikke til alle sykler - denne kan nok modifiseres/tilpasses, men likevel ikke optimalt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning