Test av sykkelvogner

Spectra stålvogn

Enkel henger til fin pris.

Publisert Oppdatert

Spectra, sykkelvogn i stål for to barn

Cycleurope Norge AS, tlf. 51 60 45 00, www.cycleurope.no

Pris: 1899,-

Egenvekt: ca 11 kg

Maksimal totalvekt: 35 kg

Utstyr som følger med: leveres som ren sykkelhenger

Enkel henger med ok lastekapasitet, men mangler noe på både finish og praktiske/tekniske løsninger sammenlignet med de beste.

Ikke kjappest å slå sammen, men utgjør ikke noe problem. Bygger kun 10 - 12 cm i høyden når den er sammenslått. Kan kun brukes som henger.

OK trekk med greie løsninger med tanke på netting- og regnskydd, men kunne hatt bedre luftemuligheter når en trenger å trekke igjen regnskyddet i front. Festes med borrelås - ikke optimalt om en skal sjekke sovende barn.

Grei størrelse på kabinen med ok bredde (ca 57 cm) og noe bagasjeplass bak ryggen til barna. Bagasjen sikres kun med yttertrekket - må være veldig nøye med å feste borrelåsen i bunn slik at eventuelle varer ikke faller ut - ikke like sikker løsning som på de hengerne som har en separat vegg i tillegg til yttertrekket.

Grei sittekomfort. Myk rygg - en må passe på slik at bagasje/varer ikke blir liggende inn mot ryggen til barna. Enkle sikkerhetsreimer uten polstringer, men kjappe i bruk. En kan sentrere barnet om en kjører kun med ett barn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning