Test av superlett dunjakke

The North Face Crimptastic Hybrid Jacket

Meget godt egnet under annen skallbekledning.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Generelt meget god kvalitet

+ Tett passform og stretchpaneler gjør den godt egnet under annen skallbekledning

+ God dunkvalitet

+ Godt med lommer

+ Hals som dekker godt

- Ikke vindtett

- Høy prisklasse

Hybridjakke med paneler av Polartec Power Stretch i sidene på jakken og på undersiden og rundt albuen på ermene. Dette gir en fantastisk passform og gjør den meget godt egnet til bruk under annen skallbekledning.

Panelene med Polartec har god fukttransport. Aberet er at jakken ikke er vindtett i disse områdene - gjør den litt mindre egnet som ytterste jakke. Ok lengde i live. Hals med god lengde som dekker godt.

God, isolert vindklaff på innsiden av glidelås i front. En innvendig brystlomme og to lave stikklommer - alle med glidelås - bra. Pertex Quantum yttermateriale - har vist seg slitesterkt og duntett. Dunkanaler med "normal" størrelse som har holdt duna godt på plass.

Ikke den jakken med lavest egenvekt og minst pakkevolum, men isolerer godt. Kan selvsagt brukes som ytterste jakke også, men det at den ikke er vindtett setter som sagt noen begrensninger.

Fakta

Outdoor AS, tel. 66 90 76 80, www.outdoor.no

Pris: 2999.-

Totalvekt i str L: ca 400g

Dun: minimum 95%

Fyllvekt: Ikke oppgitt

Dunspenst: 800 US
Spesifikasjoner

Produsent Outdoor AS
Pris 2999

Konklusjon

Teknisk avansert jakke som sammen med tett passform og stretchpanelene gjør dette til et meget godt valg for deg som er ute etter en dunjakke til bruk under en annen skalljakke.

Vår karakter

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning