Test av regntøysett med indre belegg/coating

66°North Heidmörk Anorak og Pants

Lett, stilig og behagelig.

Publisert Oppdatert

Slik leser du tabellen

Vask: Klær som brukes i dårlig vær, blir gjerne møkkete. I tillegg svetter en relativt raskt om en bruker regnklær under aktivitet med litt intensitet. Klærne bør tåle maskinvask minimum 40 grader. Vektlagt med 25 %.

Vekt: Vekt er viktig både med tanke på komfort og om klærne skal pakkes i sekken. Vektlagt med 20 %.

Slitasje: Generell slitasje er vurdert. Sitter tapingen godt etter noe bruk og en del vask? Sømmer, nett, glidelåser og vanlige slitasjepunkter er sjekket og vurdert. Vektlagt med 25 %.

Passform/brukervennlighet: At klærne føles behagelige og ikke hemmer bevegelser. Lommer, justeringer og ulike stramminger er også vurdert her. Vektlagt med 30 %.

Totalvurdering: Summen av alle vurderinger, uavhengig av pris.

66°North Heidmörk Anorak og Pants

66°North Norway, www.66n.no

Pris jakke/bukse: kr 1679/1165,-

Vekt jakke/bukse: 530 g/350 g

Stoff og belegg: Nylon, PU-belegg på innside med tapede sømmer

Egen damemodell: Ja, bl.a. frakk

Jakka er litt liten i størrelsen. Glidelås i siden. Hetta har gode justeringsmuligheter og dekker godt, savner bøyle i skjermen. Liten lomme oppe på venstre bryst, en brystlomme og en lav frontlomme, alle m. glidelås. Kun brystlommen har klaff, som holdes på plass av magnet. Enhånds elastisk stramming nederst. Trykknapper for å stramme rundt håndledd.

Buksene har god passform, formsydde knær, plass til andre bukser under, mulig å ta på bukser uten å ta av støvler. Elastikk og snøring i livet og trykknapper nederst på buksebena. Stikkommer uten lukking. Tapingen løsnet raskt flere steder, spesielt rundt glidelåsene på anorakken. Vask 30 grader.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning