Test av isolerte skalljakker

Norrøna Lofoten Performance Shell Insulated Jacket

Beste allrounder. Meget godt forhold vekt, pakkevolum og isolasjon.

TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre.
TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Norrøna Lofoten Performance Shell Insulated Jacket

Norrøna Sport AS, tlf 66 77 24 00, www.norrøna.no

Pris: 3999,-

Vekt: 930 gram(str L)

Material: tolags Gore-Tex Performance Shell og Primaloft One isolasjon

Vask: 40 grader maskin

Egen damemodell: Lofoten Performance Shell Insulated Jacket W

Solid og god jakke med en ren design og generelt meget gode kvaliteter. Meget god passform og praktiske og gode tekniske løsninger. Fast hette med gode justeringer som dekker godt samtidig som den gir plass til hjelm - en av testens absolutt beste hetter. Noe formsydde ermer med god lengde, lufteskår under armene, borrelåsstramming rundt håndledd og elastiske mansjetter som tetter godt mot snø.

Liten lomme på venstre overarm - godt egnet til for eksempel heiskort/mobil/GPS. To utvendige brystlommer - den ene med pusseskinn til briller. To lave frontlommer. To innerlommer - den ene i elastisk netting med god størrelse. Den andre er liten og har uttak til kabel - godt egnet til for eksempel mobil/musikkspiller. Festepunkt innvendig høyt på brystet til kabel - kjekt. Generelt litt små lommer - bortsett fra den ene innerlomma. Alle utvendige glidelås er av YKK vannbeskyttet type.

Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og god isolert vindklaff på innsiden - børstet microfiber inn mot hals/hake. Jakken har et noe forlenget ryggstykke, elastisk stramming helt nederst og avtakbart snøskjørt med festemulighet til bukse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning