Test av isolerte skalljakker

Peak Performance Heli Loft Jacket

Best i test

TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre.
TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Peak Performance Heli Loft Jacket

Peak Performance, tlf. 22 80 60 60, www.peakperformance.com

Pris: 5000,-

Vekt: 1000 gram (str L)

Material: tolags GoreTex Performance Shell og Primaloft One isolasjon

Vask: 40 grader maskin

Egen damemodell: Womens Heli Loft Jacket

Meget god, anvendelig, solid og stilig jakke fra Peak Performance med god passform. Peak er kjent for god design kombinert med gode tekniske løsninger, noe de også viser på denne jakken. Samtidig er den spekket med praktiske og gode tekniske løsninger. Reccobrikke festet høyt bak på ryggen. Fast hette med gode justeringer som dekker godt samtidig som den gir plass til hjelm. Noe formsydde ermer, lufteskår under armene og borrelåsstramming rundt håndledd.

Liten lomme på venstre overarm - godt egnet til for eksempel heiskort/mobil/GPS. To utvendige brystlommer - den ene med pusseskinn til briller, den andre med toppåpning og uttak for kabel i bunn av lomma (bra om du for eksempel bruker radio/Walkie Talkie). To lave frontlommer med fleecefôr - godt til kalde hender. To innerlommer - en i elastisk netting - godt egnet til for eksempel alpinbriller. Den andre med uttak til kabel - godt egnet til for eksempel mobil/musikkspiller. Alle lommene har god størrelse.

Alle utvendige glidelås er av YKK vannbeskyttet type. Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og god vindklaff på innsiden - børstet microfiber inn mot hals/hake på vindklaffen. Jakken har god lengde i livet, et noe forlenget ryggstykke, elastisk stramming helt nederst og fast snøskjørt med festemulighet til bukse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning