Test av isolerte skalljakker

66° North Hlidarfjall Ski Jacket

Slitesterk og tøff.

TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre.
TEST: Isolerte skalljakker for dame og herre. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

66° North Hlidarfjall Ski Jacket

66° North Norway, tlf. 95 15 74 24, www.66n.no

Pris: 5299,-

Vekt: ca 1300 gram (str L)

Material: PU-coating og Primaloft One isolasjon

Vask: Håndvask under 30 grader

Egen damemodell: Nei

Solid, slitesterk og tøff jakke. Avtakbar hette som dekker litt for dårlig og gir ikke plass til hjelm. Separat, meget god krage som dekker meget godt. Reccobrikke festet på høyre skulder/overarm. Noe formsydde ermer med separate mansjetter og borrelåsstramming rundt håndledd.

Totalt fire frontlommer - alle med god størrelse. Alle utvendige glidelås er av YKK vannbeskyttet type eller de er utstyrt med vindklaff. Innvendig brystlomme med glidelås og separat lomme for mobil/musikkspiller og uttak for kabel - Ok størrelse. Innvendig festepunkt for kabel høyt på brystet - kjekt. Innvendig brystlomme i elastisk nett(stikklomme) - passer godt til for eksempel alpinbriller.

Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og vindklaff på utsiden. Børstet mikrofiber inn mot hake/hals. Jakken er noe kort i livet i front, men har et noe forlenget ryggstykke. Elastisk stramming helt nederst og en integrert lomme med gjennomsiktig front som kan felles ned i nedkart fra innsiden på venstre side av jakken - passer godt til skipass.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning