Test av drikkesekk

Hagløfs Endurance

Beste multisportsekk.

Publisert Oppdatert

Endurance

Haglöfs AS, tlf. 67 53 35 08, www.haglofs.se

Pris: 899,-

Volum: 12 liter

Vekt: ca 660g

Drikkesystem: Blære følger ikke med

Feste for lys: Mulig, men ikke dedikert

Refleks: Ja, både bak og frem

Feste for hjelm: Ja

Annet: Fløyte på brystreim

Tøff sekk som er designet med tanke på multisportkonkurranser. Ikke optimal med tanke på sykkel, men vil fungere meget bra både til trening og konkurranser ved andre type aktiviteter.

I tillegg til hovedrommet - en liten, utvendig, elastisk glidelåslomme (med nøkkelfeste). Elastisk frontlomme med plass til f.eks hjelm. Glidelås i siden som gir rask tilgang til sekkerommet. Bra opplegg for drikkesystem med bl.a dreneringshull i botn.

Bæresystemet kan tilpasses etter rygglengden til brukeren og ryggplaten kan bøyes til - meget bra. To lommer til flasker og to lommer til f.eks energibarer - alle vinklet slik at de skal være lett tilgjengelige. Sekken har også elastisk bånd/stropper på bærereimene som kan brukes til å feste f.eks drikkeflasker. Komprimeres meget bra og har festepunkt til annet utstyr bak på sekken.

Bredt elastisk hoftebelte som festes med borrelås - gjør at sekken sitter "som støpt" - fungere meget bra til ski og løp, men ikke spesielt bra om en ønsker tilgang til rygglommer på sykkeljakke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning