Test av drikkesekk

Camelbak H.A.W.G Deluxe

Luksusutgaven.

Publisert Oppdatert

H.A.W.G Deluxe

Trygve Alm AS, tel. 22 57 50 50, www.trygvealm.no

Pris: 1598,-

Volum: ca 18 liter

Vekt: ca 730g (ca 1 kg inkl drikkeblære)

Drikkesystem: Camelbak (omega)3 liter, m/biteventil, beskyttelseshette, FlowMeter, isolert slange og hurtigkobling mellom slange og blære.

Feste for lys: ja

Refleks: Ja, refleksdetaljer både fram og bak

Feste for hjelm: Ja

Stor, solid og innholdsrik sekk som sitter godt på ryggen. Godt opplegg for drikkesystem og en av testens beste drikkesystem følger med. Isolert rom for drikkeblæren (med dreneringshull) og isolert slange (med beskyttelseshette på drikkeventilen) - bra både med tanke på varmt og kaldt vær.

Drikkesystemet har hurtigkobling mellom drikkeslangen og blæren - gjør at en slipper å træ slangen hver gang en skal ta ut blæren for å fylles/rengjøres. Har også et "FlowMeter" som viser deg hvor mye væske som er igjen, estimert tid til det er tomt, hvor mye du har drukket, hvor mye du bør drikke ++.

Avtakbart, enkelt hoftebelte og behagelige skulderreimer. Fastmontert regntrekk i egen lomme i bunnen. To mindre sidelommer, en topplomme og en større frontlomme (med nøkkelfeste og plass til verktøy, CO2 patroner osv) - alle med glidelås. En justerbar frontlomme gir plass til hjelm.

Bæresystemet gir relativt store flater inn mot kroppen, men hurtigtørkende materialer er brukt i store deler. Selv om sekken kan trimmes ned noe i vekt (bl.a isolasjonsmaterialet i ryggplaten kan fjernes) er den litt stor og tung til konkurranser og løp. Først og fremst en "luksus" sykkelsekk - meget bra til tur og for de som f.eks sykler til jobben.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning