Test av drikkesekk

Vaude Cluster Air 10+3

Meget god sykkelsekk med beste lufting inn mot ryggen.

Publisert Oppdatert

Cluster Air 10+3

Sportpartner AS, tlf 55 70 70 80, www.bikepartner.no

Pris: 659,-

Volum: 13 liter

Vekt: ca 700g

Drikkesystem: Drikkeblære følger ikke med

Feste for lys: Ja

Refleks: Ja

Feste for hjelm: Ja

Annet: Regntrekk og hjelmnett følger med, bæreselene kan tilpasses etter lengde på brukeren

Meget god og stilig sekk. Bæreselene kan enkelt tilpasses i lengden - gir god passform. Ikke av de absolutt letteste, men kan strippes ned til ca 650g om regntrekk og hjelmnett legges igjen hjemme.

Bærekomfort og de ulike løsningene veier opp for de ekstra grammene. Sitter godt på ryggen og har et bæresystem som gir meget god lufting inn mot ryggen - utstrakt bruk av hurtigtørkende materialer.

Enkelt hoftebelte med polstring kun bak på ryggen - hindrer ikke tilgang til lommer bak på ryggen (sykkeljakker/topper). En liten lomme på den ene siden av hoftebeltet - passer til liten mobil/nøkler/penger. Gode skulderreimer. Hovedrom med enkel lomme til drikkeblære - enkelt, men greit opplegg for drikkesystem.

Avtakbar liten pengelomme som kan festes inne i hovedrommet - festet brukes også til oppheng for drikkeblæren og kan brukes som nøkkelfeste. Frontlomme med plass til verktøy, CO2-patroner osv. Ekspanderende sidelommer - godt egnet til flasker eller mat/energibarer - er tilgjengelige mens en er på farten.

Har ikke komprimeringsreimer, men en kan endre volumet fra 10 - 13 liter ved hjelp av en glidelås. Sekken har god utforming med tanke på luftmotstand - også når ekspansjonsglidelåsen er åpnet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning