Test av drikkesekk

Vaude Roomy 12+3

Meget god sykkelsekk for damer.

Publisert Oppdatert

Roomy 12+3

Sportpartner AS, tlf 55 70 70 80, www.bikepartner.no

Pris: 769,-

Volum: 15 liter

Vekt: ca 710g

Drikkesystem: Drikkeblære følger ikke med

Feste for lys: Ja

Refleks: Ja

Feste for hjelm: Ja

Annet: Regntrekk og hjelmnett følger med

Meget god og stilig sekk. Tilpasset damens anatomi med både kortere rygg, tilpasset bæreseler og et mer feminint tilsnitt enn broren Cluster Air fra samme produsent.

Ikke av de absolutt letteste, men kan strippes ned til ca 650g om regntrekk og hjelmnett legges igjen hjemme. Bærekomfort og de ulike løsningene veier opp for de ekstra grammene.

Sitter godt på ryggen og har et bæresystem som gir meget god lufting inn mot ryggen - utstrakt bruk av hurtigtørkende materialer. Enkelt hoftebelte med polstring kun bak på ryggen - hindrer ikke tilgang til lommer bak på ryggen (sykkeljakker/topper). Gode skulderreimer.

Hovedrom med enkel lomme til drikkeblære - enkelt, men greit opplegg for drikkesystem. Uttakkbar liten pengelomme/sminkepung som kan festes inne i hovedrommet - festet brukes også til oppheng for drikkeblæren og kan brukes som nøkkelfeste.

Frontlomme med plass til verktøy, CO2 patroner osv. Ekspanderende sidelommer - godt egnet til flasker eller mat/energibarer - er tilgjengelige mens en er på farten.

Har ikke komprimeringsreimer, men en kan endre volumet fra 12 - 15 liter ved hjelp av en glidelås rundt under sekken. Sekken har god utforming med tanke på luftmotstand - også når ekspansjonsglidelåsen er åpnet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning