Soul Combat

Den nest dyreste innfrir ikke hundre prosent.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Svært bra lyd

+ To typer øreklokker følger med

- Ikke god nok lydisolasjon

- Upraktisk plassering av fjernkontrollen

- I største og tyngste laget til løpetrening

Disse koster tett oppunder 2000 kroner. Lyden her er svært bra, men ikke på samme toppnivå som Monster Isport Freedom, som koster 200 kroner mer. Vi er også mer imponert over lyden i de mindre modellene Bose, Beats Powerbeats og Monster Isport Intensity.

I tillegg synes vi Soul Combat blir i tyngste laget til løping, og det er tendenser til at vi hører dunking fra løpeskrittene - det burde vi vært foruten til denne prisen.

Lydkvalitet

Bredt og fint lydspekter, men kanskje noe mellomtonedominans. Synes ikke lyden er helt på nivå med Monster Isport Freedom, som er den eneste andre modellen i testen i samme prisklasse.

Design og komfort

Fjernkontrollen er plassert altfor langt ned på ledningen, som vanskeliggjør betjeningen. Hodetelefonene er store, og de sitter ikke spesielt godt på hodet. Testpanelet enes om at dette er for mye å ha på hodet til en lengre løpetur.

Lydisolasjon

Ikke optimal isolasjon. Hodetelefonene plukker opp skrittlyd, men trafikken høres på riktig nivå.

Brukervennlighet og utstyrskvalitet

Flat ledning som hindrer krøll er bra. Det er solid og god kvalitet på selve hodetelefonene - og et stort pluss at du kan bytte til stoff-øreklokker. Fjernkontrollen virket ikke i vårt testeksemplar - men det er samme type som på Soul Transform - du kan justere volum og pause/bytte til neste låt.

Spesifikasjoner

Produsent Soul Electronics
Pris 1995
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz)

Konklusjon

Bra lyd, men ikke optimale hodetelefoner til trening

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning