Test av terrengsko

Saucony Peregrine 4

Suverene og allsidige sko.

Publisert Oppdatert

De er ikke aller best på noe, men nesten helt uten svakheter. Saucony Peregrine gir deg såvel svært god løpsfølelse som stabilitet i terrenget - dette er også de aller beste skoene på grusvei. Snittkarakter: 5,7.

Plumpetest

Saucony Peregrine gir fra seg 40 prosent av vannet som er tilført, etter 10 minutters tromling. Best i testen på dette punktet.

Grep i terrenget

Trygt grep, både på skogsvei og stier, både tørt og vått.

Materialkvalitet

Hard og solid såle. Kraftig og solid hælkappe. God beskyttelse av tær. Høy og godt polstret pløse. God snøring. Behagelig og solid overdel.

Løpsfølelse

Skoene er lette, men har også noe demping. Det kjennes som du får et ekstra driv og skyter fart. Skoene føles lette og trygge, lav dropp er med på å gi god stabilitet i terrenget. De flyter godt på de fleste underlag. Skoene kan virke noe stive bak, men det gir samtidig svært god stabilitet.

Passform og komfort

De er svært behagelige å ha på, selv om de er noe stivere enn enkelte andre modeller. At de sitter tett rundt foten gir trygghetsfølelse. Det er behagelig plass til å vifte med tærne, samtidig som den sitter umerkelig godt rundt resten av foten. Det er heller ingen som helst kjipping i hælpartiet.

Spesifikasjoner

Produsent Saucony
Pris 1200
Vekt (g) 295 gram (str. 45)
Drop 4 mm
Tykkelse på sålen (hæl/tå) 21,5 mm / 17,5 mm
Materiale i såle Yttersåle: High Traction Rubber og XT-900
Materiale i overdel Flexfilm
Forhandlere:

Konklusjon

Sko uten svakheter

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning