Regnsett med ytre belegg

Dovrefjell Regnjakke og bukse

En enkel og solid dress til en fin pris.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Slik leser du tabellen

Vask: Klær som brukes i dårlig vær, blir gjerne møkkete. I tillegg svetter en relativt raskt om en bruker regnklær under aktivitet med litt intensitet. Klærne bør tåle maskinvask minimum 40 grader. Vektlagt med 25 %.

Vekt: Vekt er viktig både med tanke på komfort og om klærne skal pakkes i sekken. Vektlagt med 20 %.

Slitasje: Generell slitasje er vurdert. Sitter tapingen godt etter noe bruk og en del vask? Sømmer, nett, glidelåser og vanlige slitasjepunkter er sjekket og vurdert. Vektlagt med 25 %.

Passform/brukervennlighet: At klærne føles behagelige og ikke hemmer bevegelser. Lommer, justeringer og ulike stramminger er også vurdert her. Vektlagt med 30 %.

Totalvurdering: Summen av alle vurderinger, uavhengig av pris.

Dovrefjell Regnjakke og bukse

Friluftsmagasinet AS, tlf 32 84 99 10

www.magasinet.no

Pris jakke/bukse: kr 449,-/299,- (kr 599,- som sett)

Vekt jakke/bukse: 720 g/370 g

Stoff og belegg: Nylon med ytre belegg av PU, sveisede ytre sømmer

Egen damemodell: Nei

Litt kort på armene, noe stretch, ok passform. Lufteåpninger som lukkes ved hjelp av borrelås, som har en tendens til å lukke seg under bruk. Hetta kan rulles inn i kragen, enkel snøring, dekker godt. Dekker godt i halsen. To lave stikklommer m. klaff. Snor nederst, borrelås for stramming rundt håndledd. Glidelås m. stormklaff i front, festes med trykknapper.

Enkle, rette bukser, har plass til andre bukser under. Trangt, men mulig å ta på bukser uten å ta av støvler, ellers grei passform. Elastikk i livet. Borrelås for stramming nederst på buksebena. Åpninger i sidene. Luftenett under linning i livet foran og bak. Kan kun vaskes med våt klut!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning