Regnsett med ytre belegg

Helly Hansen Voss Jacket og Voss Pant

Godt egnet til rolige aktiviteter uten høye krav til passform og pusteegenskaper.

Sist oppdatert

Slik leser du tabellen

Vask: Klær som brukes i dårlig vær, blir gjerne møkkete. I tillegg svetter en relativt raskt om en bruker regnklær under aktivitet med litt intensitet. Klærne bør tåle maskinvask minimum 40 grader. Vektlagt med 25 %.

Vekt: Vekt er viktig både med tanke på komfort og om klærne skal pakkes i sekken. Vektlagt med 20 %.

Slitasje: Generell slitasje er vurdert. Sitter tapingen godt etter noe bruk og en del vask? Sømmer, nett, glidelåser og vanlige slitasjepunkter er sjekket og vurdert. Vektlagt med 25 %.

Passform/brukervennlighet: At klærne føles behagelige og ikke hemmer bevegelser. Lommer, justeringer og ulike stramminger er også vurdert her. Vektlagt med 30 %.

Totalvurdering: Summen av alle vurderinger, uavhengig av pris.

Helly Hansen Voss Jacket og Voss Pant

Helly Hansen, tlf 69 24 90 00

www.hellyhansen.com

Pris jakke/bukse: kr 599,-/350,-

Vekt jakke/bukse: 570 g/350 g

Stoff og belegg: Polyester (nylon) med ytre belegg av PU, sveisede ytre sømmer

Egen damemodell: Ja, og barn/junior

Ikke like bra passform som på de beste, men bra stretch. En søm i nakken gled raskt ut. Hetta kan rulles i kragen, får en høy, god krage som dekker godt. Hetta har litt enkle justeringsmuligheter og kunne dekket bedre. To lave stikklommer m. klaff. Enhånds elastisk stramming nederst, trykknapper for stramming rundt håndledd.

Enkle, rette bukser, plass til andre bukser under, litt trangt å ta på bukser uten å ta av støvler, men det går. Elastikk og elastisk stramming i livet. Trykknapper nederst på buksebena. Enkel og grei dress, fin pris. Vask 40 grader.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2010, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også