Monster Isport Freedom

Testvinner - i en klasse for seg.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Helt overlegent suveren lyd

+ Svært god komfort

+ Prikkfri trådløstilkobling

+ Kul design

- Ingen spesielle

Vi var en smule skeptiske til at såpass store øreklokker skulle være bra å løpe med. Så feil kan man ta!

Monster Isport Freedom har vært med på langtur, og det er bare å bøye seg i løpestøvet. Nesten ikke antydning til svette på grunn av det "nedkjølende" materialet, og de sitter som støpt.

Så allerede før vi har nevnt lyden, skjønner vi at dette er noe for seg selv. Og for en lyd!

- Det er som å bandet i huet. Et ordentlig bra band, vel og merke, gliser tester Ola Henmo etter sitt testløp.

Du har virkelig hodet langt inne i musikken med disse på løpeturen.  Det er nær studiokvalitet på lyttingen. Det eneste vi har å utsette er at det kan ta litt tid å venne seg til fjernkontrollene på høyre øreklokke. Og du skal ikke være altfor sjenert - neongrønngult synes brukbart godt.

Og jo, det er Bluetooth-tilkobling. Og den fungerer prikkfritt, men om du insisterer på å bruke ledning, følger det med det også. 

Lydkvalitet

Som å ha bandet i hodet! Et som er dritgode på instrumentene - her får du lyst til på høre opera! Du betaler for det du får -med disse på hodet trener du på en annen måte inne i musikken - kontant og deilig bass, krystallklar diskant og romslig mellomtoneregister; det kryper fram detaljer du aldri hører på mer ordinære hodetelefoner..

Design og komfort

Det kan kreve tilvenning å løpe med såpass store hodetelefoner - Monster Freedom kjennes likevel ekstremt lette til å være "rundt øret" og rundt hodet. Materialet gjør at hodetelefonene holder seg godt på plass, det blir heller ikke plagsomt mye svette på øreklokkene, selv etter en langtur.

Lydisolasjon

Du hører trafikken, utrolig nok, selv om musikken er inne i hodet. Vind og sus stenges fint ute.

Brukervennlighet og utstyrskvalitet

Disse Bluetooth-hodetelefonene har full fjernstyring fra øreklokkene på høyre side. Du kan skru volumet opp/ned, bytte låt eller ta telefonen, om du ønsker det - mikrofon er innebygd. Det følger med en ladeledning og en vanlig jack-ledning til bruk om du heller vil bruke hodetelefonene på tradisjonelt vis og ikke være avhengig av å måtte lade hodetelefonene. De skal holde i 8 timer fulladet.

Spesifikasjoner

Produsent Monster
Pris 2198
Type og tilkobling Hodebøyle, øreklokker - Bluetooth
Mikrofon På øreklokken
Fjernkontroll På høyre øreklokke
Volumkontroll På høyre øreklokke
Signalfrekvens (Hz) Ikke oppgitt

Konklusjon

Soleklar testvinner!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning