Mizuno Wave Hitogami 3

Til de raske turene og konkurranseløp.

Publisert Oppdatert

Lette gode sko med svært responsiv såle og tett passform. En sko primært for hurtige turer, raske intervaller og konkurranser.

- Dette er en konkurransesko for meg. Får vondt i leggene og knærne av å løpe med dem. Det er for lite demping og for lav dropp til at de funker for meg, sier Veslemøy

- En fleksibel sko som virker inspirerende på løpeturen. Minus for tåboksen som kunne ha vært ørlite mer romslig, sier Marit.

Løpsfølelse

Litt smale sko med god respons i sålen. God respons fra underlaget. - Krever mye av løperen, det er ikke en sko for rolige langturer. For hurtigere turer for etablerte løpere er dette et bra alternativ. Ikke en enkel sko å løpe i, sier Erik. - God løpsfølelse, men litt tøff sko. Veldig lav hæl, du må løpe på forfoten. Veldig god kontakt med underlaget. Ingen sko for grus, sier Veslemøy. - Blitt en god venn- den gode løpsfølelsen den gir innbyr til å få opp farten, sier Marit.

Komfort og passform

Litt lav rundt ankel. Sitter tett på foten. God komfort i høy fart. Bred framdel. Den faste dempingen gir god kontakt med underlaget. - Brutal sko. Denne skoen kan du ikke løpe sakte med, sier Veslemøy. "Rund" hælkappe, men som også holder foten på plass.

Demping

Fast, men moderat dempet, god kontakt med underlaget. Tynn såle begrenser dempingen. - Fra midtfoten og frem har den tilsynelatende lite demping, men på løpeturen kjennes teknologien Mizuno bruker, den gir mer demping enn den ser ut til å gjøre, sier Marit.

Spesifikasjoner

Produsent Mizuno
Pris 1500
Vekt (g) 243 g (45) / 194 g (39)
Materiale Overdel: Airmesh, Dynamotion Fit, Mellomsåle: U4ic, Smoothride - Demping: Parallell Wave plate, U4ic - Yttersåle: X10, Blown Rubber
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 17-8
Drop (i mm) 9
Forhandlere G-Sport, G-Max, Intersport, Sport 1, Mx-Sport, Oslo Sportslager AS

Konklusjon

Lett og rask sko

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning