Koss Iportapro

Klassikeren blir fort svett.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Helt fin lyd

- Blir fort svett

Kanskje er det været som avgjør om du vil bruke dine Portapro/Iportapro til trening. På kalde høstkvelder kan det være bra med øreklokker som varmer litt. Om sommeren blir du veldig fort varm og svett på ørene.

Lydkvalitet

Det er grei lyd i klassikeren, et jevnt og balansert lydbilde. Men trøkket du får i de beste produktene i denne testen, mangler helt.

Design og komfort

Det er behagelig å ha Portapro på, men de kan bli stramme og varme når du har løpt litt. Best om høsten/vinteren, når litt varmeisolasjon på ørene er helt greit.

Lydisolasjon

Her hører du det du trenger av trafikk. Isolasjonen mot vind og slikt er ikke optimal, men det er "på øret"-formatet som vanskeliggjør det, siden Portapro ikke lukker seg rundt øret.

Brukervennlighet og utstyrskvalitet

Iportapro kommer med mikrofon - så den fungerer bra til telefonsamtaler. Men det er vel ikke det du skal bruke tida på når du trener? Her mangler det nemlig volumkontroll, som hadde vært mer nyttig. Du får neste låt med to raske klikk, eller pause med et klikk. Ellers jo dette ganske stabile og robuste hodetelefoner, og de kan klappes sammen slik at de tar lite plass når de ikke er i bruk.

Spesifikasjoner

Produsent Koss
Pris 400
Type og tilkobling På øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll Nei
Signalfrekvens (Hz) 15-25000

Konklusjon

Bedre til andre formål

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning