Jaybird Bluebuds X

Stor skuffelse.

Publisert Oppdatert

Vi har hørt at Jaybird er hipt og etterpsurt. Dessverre opplevde vi først og fremst frustrasjon med disse kostbare Bluetooth-produktene.

Lydkvalitet

Kraftig, men litt flat og mellomtonepreget lyd, de korte periodene pluggene satt fast i ørene.

Design og komfort

Ingen ledning å holde styr på. Proppene og "vingene" som skal sørge for at de sitter godt, kommer i tre størrelser. Ingen av dem kjentes behagelige for testpersonene. Vi ble fort "slitne" i hodet, som etter en lang mobilsamtale. Etter hvert dunket det i skallen for hvert løpesteg. De enten skled eller var ubehagelige når de satt fast.

Lydisolasjon

Når proppene sitter godt inne i øret, isolerer de i beste laget, ikke bare lyd av vind og regn, men også av biltrafikk. Men egne skritt høres som kraftige dunk opp i hodet.

Brukervennlighet og utstyrskvalitet

Kontrollpanelet på den ledningen som forbinder øreproppene, lar deg bytte låt og besvare opprop, men sitter veldig nærme øret og er umiddelbart kronglete å betjene. Det følger med USB-lader. Fulladet skal batteriet holde i åtte timer.

Spesifikasjoner

Produsent Jaybird
Pris 1295
Type og tilkobling I øre, trådløs
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) 20-20000

Konklusjon

Middels lyd og elendig komfort.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning