Det søte liv i Nerja

Søt vin i søte omgivelser. Sett kursen for Nerja.

TRADISJON: Seniorita-venninner i flamencokjoler og klare for fest i Nerja.
TRADISJON: Seniorita-venninner i flamencokjoler og klare for fest i Nerja. Foto: Foto: Nina Bergersen
Publisert Oppdatert

Velkommen til lille Nerja, bare fem mil øst for Malaga. Den tidligere fiskelandsbyen har vokst den også, men har fremdeles sjarm og sjel i behold. Småbyen er omringet av vakre strender og de majestetiske fjellene Sierra de Almijara.

Strendene ligger som viker og bukter, og skaper flotte og idylliske plasser for bading og soling. Sikkerhetsnett i sjøen sørger for rene strender. Det er rett og slett et utmerket sted å ta med seg familien. Skulle du bli lei av slaraffenlivet i sand og vann, er det mange interessante utflukter, severdigheter og ulike aktiviteter i områdene rundt Nerja. Vi må innrømme at det er moro med litt liv og røre i gatene også. Og med utvalget av gode restauranter blir magen også veldig fornøyd.

Må ses! Dryppstensgrottene Cueva de Nerja, tre kilometer fra sentrum. De fascinerende grottene inneholder hulemalerier og dryppstensformasjoner.

Sjekk muligheten for å leie bosted i Nerja-området.

Utflukt til Frigiliana

Sett kursen oppover mot fjellene. Seks kilometer fra Nerja kommer du til den pittoreske, andalusiske småbyen Frigiliana. De hvitmalte husene klamrer seg til fjellsiden og smale gater bukter seg mellom bygningene. Må bare nytes!

Tips til deg: Kjøp lokalprodusert Vino del terreno (søt vin), spis lunsj på en av de koselige restaurantene og sug inn utsikten over Frigiliana, fjellene og Middelhavet.

SOL OG STRAND: Middelhavet bukter seg i viker og bukter rundt Nerja. Strendene er rene og familievennlige.
SOL OG STRAND: Middelhavet bukter seg i viker og bukter rundt Nerja. Strendene er rene og familievennlige. Foto: Foto: Nina Bergersen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning