Alfa Lyng A/P/S

stortest lette fjellsko fritidssko
stortest lette fjellsko fritidssko
Publisert Oppdatert

Ny og spennende modell som sitter meget bra på foten. Så godt som vedlikeholdsfri.

Perforert yttermateriale som gir en litt spesiell følelse de første gangene en tråkker i kaldt vann. Det føles som om du blir våt på føttene, men det er temperaturen på vannet du kjenner – membranen holder deg tørr.

Meget godt snøresystem. Smekker sko som oppleves meget presis i steget.

God såle med god friksjon. Rullemotstand og torsjonsstivhet som fungerer godt både uten og med en dagstursekk på ryggen.

Meget god hælkappe som gir bra støtte til foten. Meget solid og funksjonell tåkappe, kalosjering hele veien rundt som gir bedre slitestyrke i disse områdene. Oppleves relativt slitesterk, men en må være påpasselig med ikke å utsette skoene for høy varme ved tørking.

Middels støtte i ankel. Smart, liten integrert gamasje øverst på skaftet som motvirker at barnåler osv. finner veien ned i skoen. Meget god tursko til skog og fjell så lenge terrenget ikke er av det aller tøffeste. Fungerer utmerket på lette hytte til hytte-løyper. Meget god allrounder.

Delkarakterer:

Passform: 5

Såle/støtte: 4

Slitasje: 5

Snøring, komfort, vekt:  5

Spesifikasjoner

Produsent Alfa Sko AS
Pris 2799
Materialer/membran Alfa Air yttermateriale, Vibram Grip APS yttersåle, EVA mellomsåle, GoreTex
Vekt pr. par 1140 g
Lest Normal
Skafthøyde 17 cm

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning