Roeckl Eina

Supre hansker for raske, kvinnelige skiløpere.

Publisert Oppdatert

Varmeegenskaper og pusting

Puster godt, og selv om dette er veldig tynne hansker, holder de overraskende godt på varmen. Du bør imidlertid holde et visst tempo for å bruke hanskene, står du stille eller går i mange minusgrader blir du fort kald. Flott konkurransehanske.

Kvalitet

Hansken er like fin etter vask, og selv om den er tynn, virker den slitesterk. Den hvite fargen blir heller ikke misfarget under bruk, selv i varierende værforhold.

Brukervennlighet

Festes med borrelås på undersiden, det er en fordel når du bruker racing-staver. Glir veldig lett av og på, også hvis du er kald på hendene.

Passform

Hanskene er testet på raske skiturer av 4 spreke damer, og for 3 av dem er passformen bortimot helt perfekt. Hansken sitter godt på hånden for de fleste med ”normale” damehender, og det er ingen tvil om at dette er en tight og god racinghanske. Er du veldig smal over håndbaken kan imidlertid hanskene bli litt for vide og skli nedover, dette var tilfelle for den siste testpersonen på samtlige skiturer.

Spesifikasjoner

Produsent Roeckl Sporthandschuhe
Pris 699
Materiale Ytterside: 47 % polyamid, 41% polyamid med PU-coating, 12 % elastan. Håndflate: 100 % polyamid med PU coating.
Forhandlere Milslukern, gullsport.no, Alvdal-Tynset, Engens Varmeforretning Hamar, Intersport Kongsberg, Sport 1 Vinje (Fristadsenteret)

Konklusjon

Supre hansker for raske, kvinnelige langrennsløpere. Passformen er perfekt med mindre du er veldig smal over håndbaken. Ved første øyekast virker den så tynn at man kan lure på om den er ment for vinterbruk, men den fungerer faktisk svært bra også i minusgrader.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning