Nike Lunar Tempo

- Min neste maratonsko.

Publisert Oppdatert

- Optimal sko for intervaller og konkurranser. Min neste maratonsko, sier Geir om Lunar Tempo.

Å ta på denne er som å iføre seg en sokk, sammenlignet med mange av konkurrentene.  Og kanskje er det det eneste som taler mot den – skoa kan bli litt i mykeste laget.

Men super respons mot underlaget og overlegen smidighet hjelper. Skoen har middels dropp for en lettvekter (8 mm). Dette er en sko som rett og slett gjør det ekstra gøy å løpe!

Stabilitet er ikke skoas sterke side, den kjennes myk og gir ikke megastøtte rundt anklene. Passformen er herlig, skoen gjør utrolig lite ut av seg og sitter silkemykt på – eneste minus er at den for noen kan stramme litt mye helt foran.

Passform

Som en tett og luftig strømpe på foten, med svært behagelig pløse-løsning som hindrer lissene i å stramme. Litt tettpakket i fronten. Superlett og behagelig overmateriale. Kan bli tett rundt vristen om du må stramme mye.

Stabilitet

Noe myk, men sitter godt og kommer tett på underlaget. - Føles smale og litt vaklevorne, sier Maren.

Løpsfølelse

Wow-følelse-varsko! Lett som en tynn strømpe, morsom sko med sterk oppfordring til raske steg. Svært god respons. - En optimal sko for intervaller og konkurranser, synes maratonløper Geir Vågen.

Demping

- Til å være lett som en fjær, har den mye demping, synes Marit. Det er en god del demping tatt vekta i betraktning, men ikke mer enn at det ikke går utover responsen.

Spesifikasjoner

Produsent Nike
Pris 1100
Vekt (g) 192 (str. 42,5)
Materiale Lunarlon foam, Flywire
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm)
Drop (i mm)
Forhandlere Løplabbet, Oslo Sportslager, Torshov Sport

Konklusjon

Myk og superlett!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning