Test av solide klokker for turbruk

Garmin Forerunner 405

Pulsklokke med flere gode funksjoner rettet mot fjell og friluftsliv.

TEST: DinKropp.no har testet syv outdoorklokker til trening.
TEST: DinKropp.no har testet syv outdoorklokker til trening. Foto: Foto: Produsenten
Publisert Oppdatert

Garmin Forerunner 405

Belanor AS, telf. 69 23 36 30, www.belanor.no

Pris: 3120,-

Vanntett til: 1 meter i 30 minutter (IPX 7)

GPS: Ja

Kompass: Ja

Barometer: Nei

Høydemåler: Ja

Med i esken: Klokke, pulsbelte, lader til batteriet i klokken), USB ANT+ stick(trådløs overføring til PC), CD med norsk manual.

Annet: Mulig tilbehør: Fotsensor, Sykkelsensor(fart/tråkkhastighet)

Forerunner 405 er først og fremst en trenings/pulsklokke, men har flere funksjoner som gjør at den passer godt til outdoorentusiaster som gjerne vil logge treningsbaserte data som puls, tilbakelagt distanse, hastighet, helning, osv.

I tillegg gir Forerunner 405 deg informasjon som en gjerne forbinder med friluftsaktiviteter, som retning du beveger deg i, høyde over havet og GPS-nøyaktighet.

Den innebygde GPS-en gir deg også mulighet til å navigere til et tidligere lagret punkt - for eksempel der du har parkert bilen og å legge inn forhåndsdefinerte ruter som klokken hjelper deg å navigere etter. En kan også legge inn en kartreferanse (koordinater) om denne er kjent (kan leses av på kart) og navigere mot dette punktet.

For mer informasjon se vår tidligere test eller importørens nettside.

Toppmodellen blant pulsklokkene til Garmin - Forerunner 310XT - kan også være et alternativ for deg som liker å drive med ulike aktiviteter og trening utendørs, men vi mener at denne er for spisset mot trening til å komme med i denne testen og at størrelsen sette visse begrensninger med tanke på bruk i dette segmentet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning